If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
индкса е бил 588 непосредствено след нова година. 6% от това кореспондира на 623, а сега е 608. т.е. Тони е бил в пъти индекса за това време без да е спекулант, а и доколкото разбирам държащ консервативни към спекулантьорство (бавно подвижни) акции. Така че плюс на тони и минус за мечките, които под твое давление може да сa разпродали в мечия капан))))) От началото на годината (588) до сега (604), софикс е посдкочил с 2,7% а тони е направил 6)))) поздравления са за тони в случая)))))
не е зле за инвеститор, но за спекулант е направо обидно малък резултат. ти обаче си инвеститор и би трябвало да си много доволен.
индкса е бил 588 непосредствено след нова година. 6% от това кореспондира на 623, а сега е 608. т.е. Тони е бил в пъти индекса за това време без да е спекулант, а и доколкото разбирам държащ консервативни към спекулантьорство (бавно подвижни) акции. Така че плюс на тони и минус за мечките, които под твое давление може да сa разпродали в мечия капан))))) От началото на годината (588) до сега (604), софикс е посдкочил с 2,7% а тони е направил 6)))) поздравления са за тони в случая)))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Май не си ме разбрал - говоря ,че господарите на Хика през 2015 г са предпочели да инвестират в Химимпорт,ЗХБГ,Трейс , а не в собствени или на притежавани дотогава от тях акции ???
Вале, че каква позиция може изобщо да бъде хика - никаква!!! Случайно попаднала в индекса и като гледам само монти се заиграва с нея. по причина че следва великия "алианц"
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Трейс не вървяха ли над 8 лв/толкова продаваше мажо/...
Колко и да е недолюбвана в момента ,може да стане ракета ако остане в Софикс....
В момента човек /спекуланта в мен е разколебан/ ако има реиндж или спад , може да се спекулира, но ако се развива октомврийския скеч ще е на загуба....сериозна.
За Фиб направи мноого вярна прогноза....някой път ще я полеем....!
Поздрави!
Май не си ме разбрал - говоря ,че господарите на Хика през 2015 г са предпочели да инвестират в Химимпорт,ЗХБГ,Трейс , а не в собствени или на притежавани дотогава от тях акции ???
10-11% за годината са малко. Аз в момента имам 24%, а въобще не смятам, че съм за пример. Имам много пропуски и съм сигурен, че много колеги са със значително по-добра доходност.
мисля че говори от началото на 2017 с корекцията - аз съм +6%
Забрави да споменеш инвестициите на Хика от 2015 г. в Химимпорт,ЗХБГ,Трейс ....
И защо ли да се чуди човек мениджмънта си продава акциите ????
Както казваш - не е препоръка.
Трейс не вървяха ли над 8 лв/толкова продаваше мажо/...
Колко и да е недолюбвана в момента ,може да стане ракета ако остане в Софикс....
В момента човек /спекуланта в мен е разколебан/ ако има реиндж или спад , може да се спекулира, но ако се развива октомврийския скеч ще е на загуба....сериозна.
За Фиб направи мноого вярна прогноза....някой път ще я полеем....!
Поздрави!
4 Д,
не те разбрах и вчера когато бях на няколко чаши мавруд , и днес на трезво не са еднозначни за мен думите ....?
Иначе табаците се качват ,те са асансьори ,бързо се качват и бързо падат...без отчета на БТХ този месец е рисковано цялостно влизане...но да нямаш също не е приятно ..
Да не купуваш е лошо ,да не продаваш още по лошо при дадени ситуации....
Вярвам за сега на Софикс фонда ,мисля че той първо продава за да свали маркета а после ще купува в някой изнервени позиции.....
Вярвам в неговата мисия Лондон....нищо че Василев се прави на "божа кравичка" че не е пробвал някои фонд или инв.банкер за вложение....
Също прегледах малцинственото участие на Хиката ..грубо сметнато.
7 милиона акции в Емка по 2,35 -около 17 м.
М+С- 9 милиона по 6,4 - 58 м.
5,6 милиона чист кеш...над 80 м при 15 и нещо милиона акции в Хиката
ЗАИ и други дреболии не ги смятам
Общо над 6- 650 лв за акция....а сега е 4,16 ...
Софикс фонда не е попълвал ...
Та не е препоръка....защо купувам тука и вярвам в индекса поне до 630 плюс... ....
Забрави да споменеш инвестициите на Хика от 2015 г. в Химимпорт,ЗХБГ,Трейс ....
И защо ли да се чуди човек мениджмънта си продава акциите ????
Както казваш - не е препоръка.
Защото форума се напълни със заядливи и неблагодарни хора. Ти видя ли какво стана, след като споделих че очаквам корекция? Видя ли какви бяха реакциите на форумците? И защо да си причинявам подобни неща??? Затова по-добре да не споделям очакванията си за движението на пазара.
Аз съмият, макар и на шега, те посъветвах да си смениш ника, за да не излагаш родата... Но отиграването на на корекцията не те прави мечка, напротив! Респект!
Напълно съм съгласен с теб. Текущите ти писания ме радват, защото според мен сочат ръст. Малко ме плаши написаното от Монти. Иначе моите приятели са с 10-11% печалба за годината без да са отигравали корекцията. Интересно ми е каква е разликата. Освен това вярвам, че мини корекциите могат да се отиграват само с пет цифрен портфейл или по-малък. За шест цифрен няма ликвидност за спекула.
10-11% за годината са малко. Аз в момента имам 24%, а въобще не смятам, че съм за пример. Имам много пропуски и съм сигурен, че много колеги са със значително по-добра доходност.
Напълно съм съгласен с теб. Текущите ти писания ме радват, защото според мен сочат ръст. Малко ме плаши написаното от Монти. Иначе моите приятели са с 10-11% печалба за годината без да са отигравали корекцията. Интересно ми е каква е разликата. Освен това вярвам, че мини корекциите могат да се отиграват само с пет цифрен портфейл или по-малък. За шест цифрен няма ликвидност за спекула.
4 Д,
не те разбрах и вчера когато бях на няколко чаши мавруд , и днес на трезво не са еднозначни за мен думите ....?
Иначе табаците се качват ,те са асансьори ,бързо се качват и бързо падат...без отчета на БТХ този месец е рисковано цялостно влизане...но да нямаш също не е приятно ..
Да не купуваш е лошо ,да не продаваш още по лошо при дадени ситуации....
Вярвам за сега на Софикс фонда ,мисля че той първо продава за да свали маркета а после ще купува в някой изнервени позиции.....
Вярвам в неговата мисия Лондон....нищо че Василев се прави на "божа кравичка" че не е пробвал някои фонд или инв.банкер за вложение....
Също прегледах малцинственото участие на Хиката ..грубо сметнато.
7 милиона акции в Емка по 2,35 -около 17 м.
М+С- 9 милиона по 6,4 - 58 м.
5,6 милиона чист кеш...над 80 м при 15 и нещо милиона акции в Хиката
ЗАИ и други дреболии не ги смятам
Общо над 6- 650 лв за акция....а сега е 4,16 ...
Софикс фонда не е попълвал ...
Та не е препоръка....защо купувам тука и вярвам в индекса поне до 630 плюс... ....
Умерен оптимизъм. Растеж на икономиката около 4 процента и много бавно ускоряване, което след години ще завърши с балон. Борсата е обречена да расте, но стокпикинга ще е ключов. В момента много харесвам български банки и особено ПИБ. За мен това е инвестиция каквато беше земеделската земя преди 15 години. Недолюбвана, но перспективна. Прекалено дълго е за обяснение. Отделно при този хейт ще вляза в излишни спорове като зимата на 2014. Тогава беше очеизвадно как икономиката тръгва напред но всички се бяха вторачили в КТБ и говореха за срив. Харесвам Алкомет и Неохим. Според мен войната между Украйна и Русия е обречена да ескслира. Това може да окаже влияние на Софарма. Монбат са приемливи. На кратко толкова.
Коментар