If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...Силните и слабите страни на България
(класиране сред 139 държави)
Търговска свобода – 7-о място
Парична свобода – 35-о място
Право на собственост – 66-о място
Иновации – 64-о място
Технологии – 38-о място
Бюрокрация – 68-о място Защита на инвеститорите – 13-о място
Корупция – 66-о място
Лична свобода – 42-о място
Данъчна тежест – 68-о място Представяне на капиталовия пазар – 7-о място
До колкото си спомням около края на януари ти писах , че съм притеснен от твоите булиш настроения. Е не само това разбира се , но има съвпадение! Клизмата не се е разминала си мисля още и се придържам към тази нагласа скрил се зад по устойчиви на продухване завети. За разпищолване е рано , ще изчакам пък сме и в пости !
Мога да изредя поне 10/ политическа ,икономическа и световна криза/ причини да бъда мечки но само една е достатъчна да не позная....
Това е Мисия Лондон - гледането на боб показва че Василев ще набере поне 20 милиона а това е вдигане на софикс поне с още 10 -15 %....
Става въпрос за този и другия месец....
До колкото си спомням около края на януари ти писах , че съм притеснен от твоите булиш настроения. Е не само това разбира се , но има съвпадение! Клизмата не се е разминала си мисля още и се придържам към тази нагласа скрил се зад по устойчиви на продухване завети. За разпищолване е рано , ще изчакам пък сме и в пости !
Мисля че тук си е изконсумиран отрицателния резултат, нооо пазара ще си каже тежката дума, марта идва и не трябва да се ходи бос и разгърден разпищолен ли беше на твоя човек израза?
Утре ще седя на ръцете си ....
Щото и Софикс ще се решава....
Как се кипУсите ,ще го вадят ли....
Коментар