Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук много внимание обръщате на БФБ за сега 1-2 пати дневно да се погледне е достатъчноНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОт поста ти лъха на комунизъм и планова икономика. Задължение за това, за онова..
т.4 е пълно безумие! Ако някой трябваше да поддържа минимална цена на Химко, ОЦК или Енемона, кой после ще му компенсира колосалните загуби!?
т.8 е супер дискриминативна. Не може така да се привличат емитенти на борсата. Това е неустойчиво, а и отваря вратата за много фалшиви листвания с единствена цел данъчна облага!
По т. 4 - Топлата вода си е измислена
http://nysemanual.nyse.com/lcm/Help/...id=chp_1_9_2_1
По т.8 - Дискриминация свързана с данъчно облагане на борси и в момента има - АДСИЦ, приватизацационните фондове в миналото.
Както и да е. Излизам от спора.
Над 20 години се опитвам да съдействам за нормална борса и нормални публични компании в България.
Уморен съм. Не става!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3175769[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от бик в атакаВсичко ми върви. Върви ми яденето, пиенето, секса и търговията При теб как е?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе ти ли върви търговията в последно време!?!?При теб как е?
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnightВ началото докато събера някакъв смислен капитал да кажем 4-5 000 лв ще минат няколко месеца (3-4) през тези няколко месеца ако от всички акции купувам по 400-500 лв очаквам че на края на тези месеци портфейла ми няма да е с правилното тегло защото някой акции ще са спечелили други загубили и така. Тъй като всяка година списъкът с 10-те компании се мени мисля че балансиране тогава би имало смисъл. Колкото до въпроса с целевата сума по-скоро е в кой момент би било разумно да спра да отделям тези 500-1000 лв на месец при каква сума влагането на нашата борса би загубило смисълът си (сега като се замисля предполагам това е строго индивидуално).Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Нещо не разбирам писанките ти в последно време. /не че преди съм ги разбирал/ В момента Софикс е на вай-високото си ниво от 8-9 години насам.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеи днес търговията направо кърти
Коментар
Коментар