If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Горе-долу толкова дялоне имали "Доверие"...Да имаме ли доверие в "Доверие",че няма да ги изсипят,или ако ще ги изсипват,поне да е по-дългосрочно и по-напоително....
Преди няколко дни качих на нашата борса определена сума ,но последното ми желание е да спасявам парите на Василев .....
Само за сведение....Ще бъдат разпродадени поне 5 -7 акции ,който ще повлекат и останалите....,което ще свали цената на деловете на Софиксфонда и вероятно на огромни загуби на останалите....
? Някой с други виждания...
".....Продажба на голям дял в ETF фонда върху SOFIX е заявил голям институционален инвеститор. Експозицията му се равнява на около една четвърт от активите на фонда, като изходът се оценява на 5.8 млн. лв. Вместо пари в брой с инвеститора е договорено прехвърлянето на портфейл с акции от водещия индекс на Българската фондова борса (БФБ), което означава, че операцията няма да предизвика турбуленции на пазара....."
Фонда прехърля на инвеститора за да си ги продава той.НИКИТО ГО Е ХВАНАЛО СТРАХ ТОЙ ДА РАЗПРОДАВА КАРТОФА ГОРЕЩ СЕГА Е В ИНВЕСТИТОРА .
6,3 МИЛ ДЯЛА ,АКО ГИ БЪРЗА ПАРИТЕ ПРИ ТАЗИ ЛИКВИДНОСТ ,ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО.
Ако щяха да ги разпродават, нямаше ли да е по-лесно просто да поискат да си изтеглят парите от Експат, вместо да се занимават те с това? Може да има някаква друга цел.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Преди няколко дни качих на нашата борса определена сума ,но последното ми желание е да спасявам парите на Василев .....
Само за сведение....Ще бъдат разпродадени поне 5 -7 акции ,който ще повлекат и останалите....,което ще свали цената на деловете на Софиксфонда и вероятно на огромни загуби на останалите....
? Някой с други виждания...
Институционалният инвеститор обаче може да започне да разпродава получените акции, затова може да има пряк ефект върху пазарните цени на акциите от индекса SOFIX.
Лош дядо коледа май ще бъде;https://www.investor.bg/novini-i-ana...-diala-294294/
Expat SOFIX ETF ще даде кошница от акции при обратно изкупуване за 6,3 млн. дялаПарите си е поискал институционален инвеститор, вероятно пенсионен фонд
Тази информация на юнашко доверие ли да е приемем?
Expat SOFIX ETF ще даде кошница от акции при обратно изкупуване за 6,3 млн. дялаПарите си е поискал институционален инвеститор, вероятно пенсионен фонд
Ами Киро, много добре знаеш че системата е ресурсо отнемаща , т.е. в таксите които плащаме на ИП влизат какви ли не разходи, включително и анализатори на заплата които ни казват че нещата са ок и че точно сега трябва да се купува.
Даже и форумите са пълни с разни никове които сеят оптимизъм и се надяват да заблудят някви новобранци, а такива като нас обявяват за тролове.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Тони ,едно време когато имах доверие ,алианц ги крепеха , сега нищо чудно да са те ,но прдавачи....но да не им вменяваме всички мечки на света ,те имаха доста Гагарин там ще е мазало...
Тони ,едно време когато имах доверие ,алианц ги крепеха , сега нищо чудно да са те ,но прдавачи....но да не им вменяваме всички мечки на света ,те имаха доста Гагарин там ще е мазало...
Монти, всеки трябва да си научи урока с опит.. После като преди..Ще има и фалирали, ще има и изчезнали никове..Нищо де бруталнота рали нали предстояло.. А да пада винаги може още..Може и на 500 и на 400 и на 300 даже..Да видим кога и как..
Кире ,аз мога да не съм винаги диалогичен но ако ми преставят доводи ,ще клекна ,да ми кажат кой ще вдигне БФБ и защо и кога и как...
Те обявяват ден на оптимизма ,аз пък ден на апокалипсиса....
Правиме от чувство на интереси.....не почива на никакви доводи....
Коментар