Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, всеки трябва да си научи урока с опит..После като преди..Ще има и фалирали, ще има и изчезнали никове..Нищо де бруталнота рали нали предстояло..
А да пада винаги може още..Може и на 500 и на 400 и на 300 даже..Да видим кога и как..
Те обявяват ден на оптимизма ,аз пък ден на апокалипсиса....
Правиме от чувство на интереси.....не почива на никакви доводи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
...
Жалко, надявах се декември и ПФ да са с нас и да отчетат добра доходност, а те продавачи...дано се озаптят!
С риск да се повторя, но лично аз бих мислил за тези 50-60% държани в държавен дълг със смешна или никаква доходност, а не за 4%-ти на БФБ, но явно те виждат по друг начин ситуацията!
Тогава дали парите ще са ми в държавното и фалирало НОИ или в дълг на фалирали държави като Италия - разлика няма, ...!
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеХубавото този път, за разлика от 2007 е, че няма накъде да пада сега, защото си се влачи по дъното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми топлата зима ражда зимни череши..
Не искам да коментирам че като гледам какво се продава и за кой има желаещи.....
Коментар
-
СКОРО ЩЕ ИМА СТРЪМНО ПРОПАДАНЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА ПЪРЗАЛКА.
Гъндлах: Следваща рецесия ще смаже щатските акции, няма да се възстановят дълго
Last edited by superexpert; 03.12.2019, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕ да чистиш бреф на 1.96 вече е странно за мен.Last edited by спекуланта; 03.12.2019, 12:54.
Коментар
Коментар