If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не ти разбирам троленето...
най малко погледни на ДАХ мой две позиции Аареалбанк и коба ,вярно поопродал съм ги тези дни но цепят мрака днес със 6,7 %..
А тук ледникова епоха поне няколко месеца.....даже и да няма разпродажби кой ще рискува да замрази пари за 6 месеца най малко...
А отговори ми.....
Ти нали писа ,че оня ден си си продал всички акции на БФБ - какво ни мислиш толкова
Приготвяй уискито ,че ей го къде е 1.декември
Ами загрижен съм.... такъв съм си по природа....
Ако прогнозата ми е вярна с постепенно дълго падане или пък постоянен рейндж с наклон от 50 пункта надолЕ... , и уискитото нема да те спаси.....там.
Вече е ясно май няма акции който да бъдат бухнати за пазарни разпродажби /тези дни ще се разбере/,влизане в другия сценарии....
зависи какво имаш под ледена епоха....
Това може ,че сега всички ще се изпокрият на топло и ще чакат лятото или да настъпи такъв ентусиазъм от падането на Боко ,че да се качваме на север......
за мен е свърши хубавото време и безплатни подаръци от фонда на Ники.. поне в близките месеци.
Сега м.мейкърите ще регулират маркета ако паднат някой позиции ,някой с пет лева , други с 10 но с тенденцията надолЕ...
Не е препоръка...
не знам какво ще правим на тази борса....освен да чакаме някоя сделка и да си хортуваме във форума....
Мислех че ще има няколко дни изсипвания и стабилизация ,сега ще гледаме как някой се надлъгва с друг за 3 лева....
Е не е свършил деня....може и на плЮс да го натамънят....:
Ти нали писа ,че оня ден си си продал всички акции на БФБ - какво ни мислиш толкова
Приготвяй уискито ,че ей го къде е 1.декември
Който продаде, продаде, който купи, купи пак влизаме в ледената епоха
зависи какво имаш под ледена епоха....
Това може ,че сега всички ще се изпокрият на топло и ще чакат лятото или да настъпи такъв ентусиазъм от падането на Боко ,че да се качваме на север......
за мен е свърши хубавото време и безплатни подаръци от фонда на Ники.. поне в близките месеци.
Сега м.мейкърите ще регулират маркета ако паднат някой позиции ,някой с пет лева , други с 10 но с тенденцията надолЕ...
Не е препоръка...
не знам какво ще правим на тази борса....освен да чакаме някоя сделка и да си хортуваме във форума....
Мислех че ще има няколко дни изсипвания и стабилизация ,сега ще гледаме как някой се надлъгва с друг за 3 лева....
Е не е свършил деня....може и на плЮс да го натамънят....:
Започна! А когато започне и циркът с бюджет, служебно правителство, велико народно събрание, мажоритарен вот или .....мнооооого политически пазарлъци ( предният път този филм го изгледахме ). Сега да не мислите, че от раз ще се успокои политическата обстановка. Властта е тяхната цел, а нашата е да изкараме някой лев.Мислете!
Коментар