IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обаче на тия като мен, дето сме държатели ни е нервно да чакаме и да гледаме как наоколо расте...
    Не е препоръка!

Коментар

• Аз си мисля, колеги, че просто този път "вълната" се движи по- друг начин. Първо тръгнаха по-малките, като се поизчерпи устрема им и влязат още пари, ще тръгнат и по- големите и се надявам да бъдат като цунами.
      Не е препоръка!

Коментар

• Спамите бе хора! Уиски, дрън-дрън. Утре дори кафе няма да пия, заради вас...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Какво направих?
          Тони може би защото сме приятели предполагам.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Що триете бе? Някой знае причината Хим да се клати и Вие му затваряте устата.
            Никой нищо не знае според мен .
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Какво направих?

Коментар

• Що триете бе? Някой знае причината Хим да се клати и Вие му затваряте устата.

Коментар

клъвнах малко от Карол
                  Знам имат много за продаване.Пак да си кажа За нищо не е Препоръка Разбира Се.Нали знаеш,че обичам да знам малко повече.Лека ти вечер и поздрави на дамите,ние сме на бяло винце "Сухиндол" и на рибна салата.

Коментар

клъвнах малко от Карол
                    Плюс Бенча и Юг мисля бяха.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15%

Нито ССВ, нито Реал са ми продавали.
                      клъвнах малко от Карол

Коментар

• Моля, спорете на ЛС!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Ванчо аз с глупости не се занимавам,за моите 51 години понятие си нямаш с какви Хора се познавам и контактувам.Ясно!!!!Писнало ми е от Тролове тук и се чудя що ви търпят!!!
                          Не знам с какво не се занимаваш но плещиш глупости .

И какво значение има с кой се познаваш и контактуваш Олимпи .

Коментар

Ванчо аз с глупости не се занимавам,за моите 51 години понятие си нямаш с какви Хора се познавам и контактувам.Ясно!!!!Писнало ми е от Тролове тук и се чудя що ви търпят!!!
                            Без да се заяждам искам да попитам: ако вярваш, че мажовците разпродават, ще споделиш ли нещо са фф и защо да кажем на мен са ми продавали от 3-ма посредника в 5 сделки?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Глупости

Коментар

Защото Тони те си ги сипват акциите от групата,тях трябва да питаш.Аз имам почти 6К и дълбоко съжалявам,но ще дойде и техният ред да ги опукаме.(P.S.Разбира се за нищо не е препоръка,пък камо ли за П.П. на някакви акции на ''Б.Ф.Б.''-то.)Ооооф и 13 500 ZHBG и от тия имам.
                                Глупости

Коментар

Working...
                                X