If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е да де, ако сипват от групата ми е интересно защо... защо не пуснат кончето сега да тича, когато пазара е в подем. После нали от това в отчета правят яка финансова печалба!
За тая информация трябва да ми купиш Chivas Regal 18 Year Old и пак ще си недоволен,щото не всичко се казва и споделя,нали знаеш.
Защото Тони те си ги сипват акциите от групата,тях трябва да питаш.Аз имам почти 6К и дълбоко съжалявам,но ще дойде и техният ред да ги опукаме.(P.S.Разбира се за нищо не е препоръка,пък камо ли за П.П. на някакви акции на ''Б.Ф.Б.''-то.)Ооооф и 13 500 ZHBG и от тия имам.
е да де, ако сипват от групата ми е интересно защо... защо не пуснат кончето сега да тича, когато пазара е в подем. После нали от това в отчета правят яка финансова печалба!
Защото Тони те си ги сипват акциите от групата,тях трябва да питаш.Аз имам почти 6К и дълбоко съжалявам,но ще дойде и техният ред да ги опукаме.(P.S.Разбира се за нищо не е препоръка,пък камо ли за П.П. на някакви акции на ''Б.Ф.Б.''-то.)Ооооф и 13 500 ZHBG и от тия имам.
аке те си ги сипват ФФ не би ли трябвало да расте, а той не мърда, а май намалява...
някой има ли хипотеза защо тази група отказва да расте с пазара? може и на лични....
п.п. имам стотина акции и тук
Честно казано и аз не купих на 1,10. При обикновенните бях добре, но имах леко скъпи привилегии. Ама пък дивидентите и покачването на цените миналата година оправиха работата. Малко съм си намалил Хима в полза на ЧЕЗ и Алкомет, но след месец сигурно пак ще пазарЯ.Късмет.
Аз успях да взема малко бройки на 1.051 Ама като се има предвид, че съм купувал ( и реално още имам от тях) от 6 лв ... не е много за хвалене ...
ПП.Явно яз съм единственият, който не си е избил загубите от 2008, всички други милионери станаха...
Да...така звучи добре. А не като мен купи на 6 лв и продай на 4лв. След това купи на 2.2 и продай на 1.9 лв.
Честно казано и аз не купих на 1,10. При обикновенните бях добре, но имах леко скъпи привилегии. Ама пък дивидентите и покачването на цените миналата година оправиха работата. Малко съм си намалил Хима в полза на ЧЕЗ и Алкомет, но след месец сигурно пак ще пазарЯ.Късмет.
Коментар