Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение)) .... много залиняхме с тоз нет, а мъдростта на басните през вековете броди
))
....
Вървяла Кума Лиса през гората и си приказвала:
- Ах, че съм хубава лисичка! Какви очи имам! Ясно светят, всичко виждат. Ами крачката ми? То не са крачка, а вретенца. Като вихър ме носят през гората, сякаш не стъпват на земята. Ами ушенцата ми? Всичко чуват, нищо не пропускат. Но най ми е хубава опашката. Е такава една лекичка и мекичка, същинска копринена къделя. Тъкмо в тоя миг изскочило изневиделица едно ловно куче и - ав! - връхлетяло отгоре й.
Хукнала Кума Лиса да бяга към дупката си, а кучето - подире й. Тя бяга, то бяга, тя бяга, то бяга - аха-ха - ще я настигне. Но не смогнало. Бързите лисини крачета надбягали кучето. Мушнала се лисицата в дупката си, скрила се вътре, а кучето клекнало пред дупката и там притихнало.
- Ще почакам - си рекло, - може да излезе?
Като си поела дъх, Кума Лиса попитала крачката си:
- Крачка, мои краченца, вие що думахте, когато ни гонеше кучето?
- Ние - отвърнали в един глас четирите лисини лапички - думахме: Беж, Лиске, да бягаме! Беж, Лиске, да бягаме!
- Мили какини крачета! Кака ще ви изплете чорапки! - обещала им Кума Лиса и продължила:
- Ами вие, какини очички, що думахте?
- Право, Лиске, в дупката! Право, Лиске, в дупката! Тъй думахме - отвърнали очичките.
- Мили какини очички, кака ще ви купи очила! - врекла им се лисицата и се обърнала към ушите си.
- Ами вие, какини ушенца, що думахте?
- Още малко, Кума Лиске! Още малко, Кума Лиске! - отвърнали те.
- Мили какини ушенца, кака ще ви купи обички! - обещала лисицата и извила
глава към опашката си.
- А ти опашке, що думаше?
- Дръж, куче, опашката, дръж, куче, опашката! Тъй думах - отговорила опашката.
Че като кипнала оная ми ти лисица.
- Какво? - изврещяла. - Гръм да те удари! Тъй ли се дума! Чакай да те дам на кучето за наказание!
И без да мисли много, Кума Лиса си подала опашката навън.
Кучето тъкмо туй чакало. Хвърлило се, захапало опашката й, започнало да я тегли навън.
Лиса теглила навътре, кучето навън. Тя навътре, то навън, додето най-сетне я измъкнало и я сдавичкало.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеДата Отваряне Затваряне Δ Δ% Бр. Ср. цена ФФ % Акционери 1.1.2018 1.800 2.440 0,651 36,39 3 786 845 2.246 20,95 3629 1.2.2018 2.420 2.340 -0,1 -4,1 2 070 930 2.442 20,91 3591 1.3.2018 2.330 2.300 -0,04 -1,71 599 598 2.319 20,74 3584
В детските години си спомням някаква приказка за лисицата ..... "....бягайте да бягаме краченцааа..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Бутафория или не, всичко има връзка с тези зад океана ! Не случайно и тук тръгнаха надолу нещата точно около първите спадове на индексите там !
Коментар
-
Дата Отваряне Затваряне Δ Δ% Бр. Ср. цена ФФ % Акционери 1.1.2018 1.800 2.440 0,651 36,39 3 786 845 2.246 20,95 3629 1.2.2018 2.420 2.340 -0,1 -4,1 2 070 930 2.442 20,91 3591 1.3.2018 2.330 2.300 -0,04 -1,71 599 598 2.319 20,74 3584 Last edited by Innocent; 22.03.2018, 18:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
ти наистина ли вярваш, че тази бутафория има връзка с европа и особенно с евреите зад океана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКое не Ви харесва на движението? Два месеца ръст сега ще върне, ако е рекъл Господ няма да докара до 1.7
Според мен купувача смени тактиката сега ще продава на пазарна за да увлече треперушките и ще им обира бройките. Видно е че има обем. Сигурно има и някой друг среден пакет, който ще се прибере. Ще видим.
Не е препоръка!
Ти искаше нещо - драсни на лично какво точно те вълнуваше, за да мога да отговоряNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кое не Ви харесва на движението? Два месеца ръст сега ще върне, ако е рекъл Господ няма да докара до 1.7
Според мен купувача смени тактиката сега ще продава на пазарна за да увлече треперушките и ще им обира бройките. Видно е че има обем. Сигурно има и някой друг среден пакет, който ще се прибере. Ще видим.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
ти наистина ли вярваш, че тази бутафория има връзка с европа и особенно с евреите зад океана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеАз пък моля да ми се обади “маркетмейкъра”,че ми омръзна едно и също поведение да гледам втора година..Да признавам има дързост,смелост,кураж...усет за манипулация и посока на психиката на позицията.Понаправи си кефа доста време(със или без завихряне на други партньори).
Но не му ли е вече по интересно и спокойно да видим какво ще се случи без него с тази акция....някак си естествен ход.. И самостоятелност на нещата...
Пиши ми на лично съобщение моля!
п.п....да и на мен ми е скучно доста често случващото се на БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеАз пък моля да ми се обади “маркетмейкъра”,че ми омръзна едно и също поведение да гледам втора година..Да признавам има дързост,смелост,кураж...усет за манипулация и посока на психиката на позицията.Понаправи си кефа доста време(със или без завихряне на други партньори).
Но не му ли е вече по интересно и спокойно да видим какво ще се случи без него с тази акция....някак си естествен ход.. И самостоятелност на нещата...
Пиши ми на лично съобщение моля!
п.п....да и на мен ми е скучно доста често случващото се на БФБ!
Аз лично, ако се закучат нещата при Хима и банката, окончателно се изнасям от БФБ...да гледам обороти по 50-100хил на ден на цялата борса с капитализация 20млрд....мерси!
Коментар
Коментар