IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Единия го освободиха.....да си ходи

Коментар

• Аз пък обмислям да купя още, ама да видим как ще завършим днес, което вероятно ще предопредели решението ми
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Няма палачинка. Питах те две прости неща, но явно съм сгрешил, ако очаквам сериозен отговор.
        Добре. Отговарям ти:
        1. Когато говорим за рали, посоката е една единствена, разбира се.
        2. Според мен ще го има, но след като зайците избягат, а тарикатите си повярват, че ще купят на дъното. Според мен това вече го има.
        3. Падаме, защото такава е играта.

Коментар

• Основното което ме притеснява, че като цяло борсата се върна на новогодишните нива, а тук плавно плавно вървяхме надолу и накрая да не паднем от раз :-(

Коментар

Ти ще продадеш ли, при вариант цената да ходи към 2?
            Обмислям !
            Защото отиде ли до 2, смятай го направо 1.90 !

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ти нещо обърна палачинката и запя една песен, която дълго време пееше един индианец и един испански островитянин.
              Но това са минали работи, разбира се.
              Няма палачинка. Питах те две прости неща, но явно съм сгрешил, ако очаквам сериозен отговор.
              The strongest stand last.

Коментар

Две думи за бруталното рали? Идва ли, в каква посока е...? Говориш за рали, а акцията пада. Прави ли ти впечатление това?
                Ти нещо обърна палачинката и запя една песен, която дълго време пееше един индианец и един испански островитянин.
                Но това са минали работи, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
                  Като гледам как са се наредили, дано 2 да стигнем плавно, че иначе ..... кофти :-(
                  Ти ще продадеш ли, при вариант цената да ходи към 2?

Коментар

• Като гледам как са се наредили, дано 2 да стигнем плавно, че иначе ..... кофти :-(

Коментар

Интересно, как напълнилите гащите и продали след това най-много пишат тука.
                      Ми успокойте се бе, нали продадохте и сте на далавера.
                      Честито, да си ги харчите със здраве.
                      Така си е,на далавера сме.Ама и при тебе е така.От акциите много не се печели,ама друго е да си имаш козички.Отварял си си очите,когато е трябвало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                        тук май ще ми се сбъдне детската мечта за цени под 2,10 за брой
                        Е тази твоя мечта многократно се е сбъдвала ! Само до преди два-три месеца беше под тази цена

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

мда, колкото повече пада сега - толкова по-брутално ще е след месец ...
                          До месец цената може да е отишла, където си беше преди 5 месеца.

Коментар

Две думи за бруталното рали? Идва ли, в каква посока е...? Говориш за рали, а акцията пада. Прави ли ти впечатление това?
                            мда, колкото повече пада сега - толкова по-брутално ще е след месец ...

Коментар

Интересно, как напълнилите гащите и продали след това най-много пишат тука.

Коментар

• Интересно, как напълнилите гащите и продали след това най-много пишат тука.

Коментар

Working...
                                X