Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Временно, интересно какво става тук, че някой пак изсипа? Да видим как ще затвории дали ще има включване от Батко?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Временно, интересно какво става тук, че някой пак изсипа? Да видим как ще затвории дали ще има включване от Батко?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Предполагам, че още падне, като най-голяма съпротива ще е около 2 лв, ако стигне до там разбира се. Нямам препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеЗа съжаление паднахме под 2.30 :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеЗа съжаление паднахме под 2.30 :-(Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеЗа съжаление паднахме под 2.30 :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
+1 аз съм от паниралите се на 2,47)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
А на паникьорите около 2,50 дали им е тъпо сега? не генерализирайте, ако батко го няма да подпира, цената много бързо ще отлети към двойката или под нея, колкото и аз да си чакам тройката и да не продавам преди нея, защото реално сумата не ми трябва. Но пък и не купувам нови, точно защото батко се скри, ако се появи пак, не ми пречи да си купя с 10 стинки нагоре, след като видя ясен тренд, както беше в началото на годината.
Имам и чакам
- 2 Харесвания
Коментар
-
А на паникьорите около 2,50 дали им е тъпо сега? не генерализирайте, ако батко го няма да подпира, цената много бързо ще отлети към двойката или под нея, колкото и аз да си чакам тройката и да не продавам преди нея, защото реално сумата не ми трябва. Но пък и не купувам нови, точно защото батко се скри, ако се появи пак, не ми пречи да си купя с 10 стинки нагоре, след като видя ясен тренд, както беше в началото на годината.
Имам и чакам
Коментар
Коментар