IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
    Групова манипулация....и след това групова психо терапия!
    Не обвинявай масовката ,тук си има артисти за всичко.Често се чудя кой лъже,кой маже и кой казва истината,Балшой театър.

Коментар

• Групова манипулация....и след това групова психо терапия!

Коментар

• Липсва ми мнението на polki
        Не се заяждам !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Временно, интересно какво става тук, че някой пак изсипа? Да видим как ще затвории дали ще има включване от Батко?
          Какъв Батко ти се привижда,Груйо.Вие какво,на групова халюцинация ли сте се подложили?

Коментар

Временно, интересно какво става тук, че някой пак изсипа? Да видим как ще затвории дали ще има включване от Батко?
            Възможно е на някой от застрахователите да му трябва кеш щото реколтата от кайсии и праскови вече я обраха.

Коментар

• тук май ще ми се сбъдне детската мечта за цени под 2,10 за брой

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Предполагам, че още падне, като най-голяма съпротива ще е около 2 лв, ако стигне до там разбира се. Нямам препоръки.
                За съжаление съм на същото мнение !

Коментар

• Това е единствената читава позиция с добра ликвидност и потенциал и взеха да я лигавят. Изглежда ми доста познато, защо ли..
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
                    За съжаление паднахме под 2.30 :-(
                    Предполагам, че още падне, като най-голяма съпротива ще е около 2 лв, ако стигне до там разбира се. Нямам препоръки.

Коментар

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

и под 2 спокойно може да си слезне. доста въздух има за надолу

Коментар

• За съжаление паднахме под 2.30 :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение

+1 аз съм от паниралите се на 2,47
                            Поздравления - ако играех с пари, които ми трябват в рамките на няколко месеца, година или две, аз също щях да продам някъде там. Просто в момента играя с фонда на децата, а те ще го имат след 20-на години, така че не бързам, но и не се предоверявам на сладки приказки (доколкото мога де)
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

А на паникьорите около 2,50 дали им е тъпо сега? не генерализирайте, ако батко го няма да подпира, цената много бързо ще отлети към двойката или под нея, колкото и аз да си чакам тройката и да не продавам преди нея, защото реално сумата не ми трябва. Но пък и не купувам нови, точно защото батко се скри, ако се появи пак, не ми пречи да си купя с 10 стинки нагоре, след като видя ясен тренд, както беше в началото на годината.
                              Имам и чакам
                              +1 аз съм от паниралите се на 2,47

Коментар

А на паникьорите около 2,50 дали им е тъпо сега? не генерализирайте, ако батко го няма да подпира, цената много бързо ще отлети към двойката или под нея, колкото и аз да си чакам тройката и да не продавам преди нея, защото реално сумата не ми трябва. Но пък и не купувам нови, точно защото батко се скри, ако се появи пак, не ми пречи да си купя с 10 стинки нагоре, след като видя ясен тренд, както беше в началото на годината.
                                Имам и чакам
                                Ами той ясния тренд ще е като прескочи предходния връх ,а там са над 25 ст......

Коментар

Working...
                                X