Първоначално изпратено от radon222a
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Колеги написаха, че ЕТФ имал да продава около 6000бр. преди няколко дни поради ребалансирането. Е, според мен го е направил вчера и така увлече колеги ( със слаби нерви ). Сега няма кой да натиска цената, а продалите на 2,25лв. как ще си купят акциите? При условие, че печалбата на ХИМ е +33%, чакаме и обява за събрание и ДИВИДЕНТ.....Всеки си знае какво прави или после разбира каква грешка е направил.Игри всякакви - ЕФЕКТ трябва да има от тях и той да е изразен в по-голям % печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНа паникьорите от вчера дали не им е малко тъпо сега!?
Вярвам че и по-тъпо ще им става в бъдеще..
Имам и чакамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНа паникьорите от вчера дали не им е малко тъпо сега!?
Вярвам че и по-тъпо ще им става в бъдеще..
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
Батко ли е Братко ли е не знам, но виждам много ги разбираш колега! Накрая да не се окаже, че polki ги събира, а ни баламосвам тук, за някой си батко!............. добре дошъл
до сега създаваше впечатление, че работиш при Батко и Братко, а сега питаш за номера им................... че искаш и да продаваш дори ........... или пушилка вдигаш само
гол си като пушка, но вадиш чифте пищови, а?
ок, нямаш проблеми ............... ще ти помогна ............ нали затова е форума
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
Дай му номера да му звънна да се разберем бе колега :-)), но не ми давай твоя номер :-РРРР
1. - слагаш ордери на пода на борсата и чакаш да ти се изпълнят поръчките
2. - купуваш от аск-а или продаваш на бид-а
3. - обаждаш се брокера си и му казваш какво желаеш ...... или направо му нареждаш какво да направи
мисля, че всеки един брокер знае кой купува ХИМ и лесно ще продадеш ................. ако брокера ти не знае кой купува ХИМ нека попита колега ................. а ако твоя брокер не може да разбере кой посредник купува ХИМ последните няколко месеца и не може да продаде пакета ти директно сменяй ИП
пък ако много си харесваш брокера (защото е як джендър например) и не искаш да го сменяш въпреки, че не може да ти продаде пакета в ХИМ тогава ти остава единственият вариант да ползваш жокер: "обади се на приятел" от форума чрез лично съобщение...
не е препоръка за покупка или за продажба на акции на ХИМ ............... но препоръчвам активно да търгувате на БФБ без значение кой от трите начина използвате...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
батко си е на мястото и е поел повечето от акциите на подплашените меченца .................. ако някой иска да продава да се обади на батко...
препоръка е да се обади на батко - а мнението ми не е препоръка за покупка и продажба на акции на ХИМ
който не знае номера на батко може да пита и ще му го кажат
Дай му номера да му звънна да се разберем бе колега :-)), но не ми давай твоя номер :-РРРР
Спокойна !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНякой днес много се напрегна, но май не му се получи.
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСпоред мен бруталното рали тепърва предстои.
не е препоръка, деfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Добре премерено .......fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеееей, какво сте направили днес, бе?
чувам, че двама каролци са си мерили п!!шките, а един от бенча и няколко други са се уплашили и малко са се посрали
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениелошата новина е че не се вижда Батко
препоръка е да се обади на батко - а мнението ми не е препоръка за покупка и продажба на акции на ХИМ
който не знае номера на батко може да пита и ще му го кажатfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ееей, какво сте направили днес, бе?
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеинфо кой одруса крушата?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЦелият софикс се продава, така че е възможно да има теглене от ЕТФ-а...
Коментар
Коментар