If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на мен ми се струва, че си има цел това пробуждане. Дали е покрай Франкфурт, дали друго - ще видим, все пак трайно да закрепи нагоре.
А намалението на ФФ все пак е 2.67 %.
Като цяло засега сме в пожелателното мислене.
Ако и Н.Василев се включи след 10.01.2018г. ще върви нагоре. Кеширалите се таят от ляво с айсберги, но .......главният играч не пуска цената надолу изкупува мощно нагоре.Така обра евтино много акции.
В тази история има ЦЕЛ.Моята мисъл е, че при по-голяма цена има голям постоянен оборот и всички са щастливи ( е....кеширалите се хапят отзад, но....не може всички да са добре ). А и тази година сме по-забележителни с европредседателството. Това мисля е и целта на "БАТКО" - да продава после скъпо на желаещите.
Не препоръчвам нищо.Успех.
Само да добавя:
free float
03.01.2018 21.08
01.12.2017 23.75
Представете си намаление само за един месец с повече от 10%.
Какво мислите? Каква цена е целта на "БАТКО"?
И на мен ми се струва, че си има цел това пробуждане. Дали е покрай Франкфурт, дали друго - ще видим, все пак трайно да закрепи нагоре.
А намалението на ФФ все пак е 2.67 %.
Като цяло засега сме в пожелателното мислене.
Големи песимисти сте, аз се надявам на 3 лева още за Q1
*Не е препоръка, имам акции.
Ако и Н.Василев се включи след 10.01.2018г. ще върви нагоре. Кеширалите се таят от ляво с айсберги, но .......главният играч не пуска цената надолу изкупува мощно нагоре.Така обра евтино много акции.
В тази история има ЦЕЛ.Моята мисъл е, че при по-голяма цена има голям постоянен оборот и всички са щастливи ( е....кеширалите се хапят отзад, но....не може всички да са добре ). А и тази година сме по-забележителни с европредседателството. Това мисля е и целта на "БАТКО" - да продава после скъпо на желаещите.
Не препоръчвам нищо.Успех.
Само да добавя:
free float
03.01.2018 21.08
01.12.2017 23.75
Представете си намаление само за един месец с повече от .....
Какво мислите? Каква цена е целта на "БАТКО"?
Тук комбинацията от дивидент и капиталова е прекрасна Шамарите са големи за мИчетата
Дивидента е добре дошъл,ама капиталова е едва 50 процента и то от минимума за 3 годишен период......все още според мен е много "рахитично" представянето ,но има пробуждане
Има още над шест месеца, всичко е възможно ... но вече нямат задължения към прив. акции, така че ако запазят див. си политика от миналата година, печалбата до момента и добро желание нищо чудно да видим и 0,10лв дивидент.
по-добре ще е да се реализира една по-солидна капиталова печалба, отколкото да се робува на дивидент и застой
И аз мисля, че дивидента пак ще е 6-7ст., ако не дадат ще е голяма излагация..
Има още над шест месеца, всичко е възможно ... но вече нямат задължения към прив. акции, така че ако запазят див. си политика от миналата година, печалбата до момента и добро желание нищо чудно да видим и 0,10лв дивидент.
По мои сметки към края на Q3 = 0.094лв нето, при положение че остава още едно Q и се запази див. политика от последната година да се разпределя 70% печалбата. При текуща цена от 1,945лв див. доходност е 4,83%. След Q4 и публикуване на годишния отчет див. може и да бъде и 0,10лв.
п.п При 3% средна див. доходност на БФБ може да видим и цени над 3лв до края на годината
Мнението ми не съвет или препоръка за покупка или продажба на акции
Отдавна чаках да прочета нещо смислено в тази тема. Напълно съм съгласен с написаното, но моята прогноза е за около 2,68 лева в края на годината.
По мои сметки към края на Q3 = 0.094лв нето, при положение че остава още едно Q и се запази див. политика от последната година да се разпределя 70% от печалбата. При текуща цена от 1,945лв див. доходност е 4,83%. След Q4 и публикуване на годишния отчет див. може и да бъде и 0,10лв.
п.п При 3-4% средна див. доходност на БФБ може да видим и цени над 3лв до края на годината
Мнението ми не е съвет или препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар