Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеЯ кажи ти как правиш анализ, за да знаем от къде да намираме и ние информация за хляба и ножа!
до същият извод.Какви печалби отчитат някой дружества и какво от това,търгуват се
на смешни цени.Last edited by Grosss; 14.08.2016, 07:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова с ТА на БФБ ми се вижда доста бошлав работа! Какъв анализ правите без да знаете мнението на хората, в които е хляба и ножа
? Представям си какъв смях би паднал, ако тези "хора" четат форума и как някои участници се вживяват на много компетентни за цената специално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПросто от гледна точка на ТА акцията не е образувала качествено дъно или пък 2-3 не толкова качествени на някакво ниво.......тогава може и да повярваме!Прилича ми че ще върне до 1.05 ще срещне някаква съпротива ,после пак малко нагоре,а може и още веднъж да повтори упражнението и тогава нагоре.Но ако падне под това ниво и задържи ще има още път надолу!Имам някакви бройки и то на доста висока средна -над 1,50 и ще си ги държа засега за всеки случай,но не е момент за допълване още май!! Какъв анализ правите без да знаете мнението на хората, в които е хляба и ножа
? Представям си какъв смях би паднал, ако тези "хора" четат форума и как някои участници се вживяват на много компетентни за цената специално.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНищо не пречи да продадат много,много акции......да гръмне някое друго голямо репо,да се задействат стопове,да обхване паника или други причини за продажба!Но ако се случи така както казваш(макар че ще е по трудничко имаме 48мил акции фри-флоут) е най добрия вариант,въпреки че това не гарантира мигновен ръст след това както е при ЦКБ от известно време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНищо не пречи да продадат много,много акции......да гръмне някое друго голямо репо,да се задействат стопове,да обхване паника или други причини за продажба!Но ако се случи така както казваш(макар че ще е по трудничко имаме 48мил акции фри-флоут) е най добрия вариант,въпреки че това не гарантира мигновен ръст след това както е при ЦКБ от известно време!
Съгласен съм, че свършат ли се продавачите на определено ниво, то се преминава на следващото и така цената ще си намери мястото ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе вярвам в акцията дългосрочно . а на морето е спокойно и без нея....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеГрупата стриктно държи ЦКБ около номинала, така че не вярвам да си оставят хима да им падне под номинал при положение, че на 1.10 прибраха много много акцииLast edited by спекуланта; 13.08.2016, 23:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТук цените ми се виждат добри и започнах лекичко да си допълвам. Не мога обаче да разбера защо така няма съпротива в падането надолу. Не вярвате, че ще разпределят дивиденти или не вярвате, че ще изкарват печалби, доближаващи се до традиционните за в бъдеще?Last edited by спекуланта; 13.08.2016, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе вярвам в акцията дългосрочно . а на морето е спокойно и без нея....
Между другото на морето хич не ми се нрави, но това е друга тема. Ако не е жената да ме притиска, крачето ми няма да стъпи там никога!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТук цените ми се виждат добри и започнах лекичко да си допълвам. Не мога обаче да разбера защо така няма съпротива в падането надолу. Не вярвате, че ще разпределят дивиденти или не вярвате, че ще изкарват печалби, доближаващи се до традиционните за в бъдеще?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕ те са няколко човека пишещите тук и са като секта, пишат и драскат само едно и също
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНяма как да знаем дали съжаляваш или не, защото не знаем на какви цени си купил и продал после, както и какво си направил с кеша след товаThe strongest stand last.
Коментар
Коментар