Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Да кажеш 5 лева, да затапиш на 3,50 и да продаваш и псоле да кажеш айде увеличение на 3,20-3,50 какво е ако не е пазарна манипулация?!?!?!
Хайде малко по-сериозно ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Привет,
Може ли се обосновеш ? !
Прилагам статията !
https://www.capital.bg/biznes/finans...200_mln_lv_ot/Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не мисля! Аз ще съм първия който ще подаде иск за пазарна манипулация!
Може ли да се обосновеш ? !
Прилагам статията !
https://www.capital.bg/biznes/finans...200_mln_lv_ot/Last edited by dimitar1978; 21.01.2020, 16:29.
Коментар
� -
Като гледам "тапата" на около 3,4...3,5..., мисля че няма да пласират акциите на 5,00 лв ,а ще увеличат бройката акции, като намалят цената. Според мен ще бъде в диапазона средна 3-месечна или средна 6 месечна, тоест около 3.2 лв.
Това е само предположение !
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Вижте какво думат брокерите:
" Пловдив е сред най-бързо развиващите се региони в България. Градът привлича трудови мигранти от по-малките селища и различни чуждестранни фирми, които установяват бизнеса си в него. Затова е развито и търсене за собствено ползване. То идва основно от млади семейства със или без деца, между 30 и 40 години, със стабилни доходи около и над средните. Те предпочитат районите в периферията на града, които са по-спокойни. Имат високи критерии - към сградата, инфраструктура, обслужващи обекти, възможността за паркиране и др. На пазара преобладават покупките на двустайни апартаменти, но през 2019 г. се засилва интересът към тристайните. "
" Високите цени в центъра на Пловдив пренасочват интереса към райони, близки до кв. "Христо Смирненски", Гребната база и съседния парк "Отдих и култура", а също и към южната част на града, където има гледка към Родопите. "
Според мен скоро ще се появи доста сериозен интерес към парцелите на АКТИВ-а, които са в "Отдих и култура" .
Коментар
� -
Като гледам "тапата" на около 3,4...3,5..., мисля че няма да пласират акциите на 5,00 лв ,а ще увеличат бройката акции, като намалят цената. Според мен ще бъде в диапазона средна 3-месечна или средна 6 месечна, тоест около 3.2 лв.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
ПФБК е посредник и на някои пенсионни фондове
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНай ме притеснява че тапите май са от ПФБК.........вместо да обират те продават.....не е много добре
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНай ме притеснява че тапите май са от ПФБК.........вместо да обират те продават.....не е много добре
Коментар
� -
Успех на всички.
Не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Спекуланти не останаха на тази борса, някакви си 50к акции няма кой да обере
пп Надявам се до края на месеца да има поне одобрен проспект, че малко повече яснота да имаме...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСложени са някакви тапи около 3,5инещо .... определено изпускат шанса да подобрят имиджа си.
пп Надявам се до края на месеца да има поне одобрен проспект, че малко повече яснота да имаме...Last edited by dex; 21.01.2020, 11:04.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение...... за влизането в ERM 2 - мисля, че ако това стане, ще бъде можен трасък за борсата, а най-първо за банките на нея.
Life won't wait for you.
Коментар
�
Коментар