Аз се наспекулирах тук. Успех на всички!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Само полки не разбра какво стана - Полки, специално за теб, глей какво стана по въпроса с тези 263 милки евро:
- 276 милиона лева ги набиха уж по МСФО 9
- реинтегригаха печалбата от 2018 - 164 милиона лева
- ще реинтегрират и тази от 2019 - 130+ милиона лева
И хоп, ми те били събрани, ма, че и отгоре. те затова от фибанкасъту се пънат да правят увеличение за парлама - иния ги натискат за 200 милки, тия викат - ма ние всичко сме изпълнили, затова само с 20 ще минем. Те затова и е цялото това протакане тук - ма цената, ма бройката, ма пунта мара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ами преди година ли беше когато единия мажо ивайло мутафчиев щипна 20 млн.евро от банката, а сега с 10 млн.евро всичко е цветя и рози
ецб защо иска 263 млн.евро ..... щом може и с 10 млн.евро да се мине ....... не знам...
- 276 милиона лева ги набиха уж по МСФО 9
- реинтегригаха печалбата от 2018 - 164 милиона лева
- ще реинтегрират и тази от 2019 - 130+ милиона лева
И хоп, ми те били събрани, ма, че и отгоре. те затова от фибанкасъту се пънат да правят увеличение за парлама - иния ги натискат за 200 милки, тия викат - ма ние всичко сме изпълнили, затова само с 20 ще минем. Те затова и е цялото това протакане тук - ма цената, ма бройката, ма пунта мара.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе им ли вЕрваш?
ецб защо иска 263 млн.евро ..... щом може и с 10 млн.евро да се мине ....... не знам...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеБанката има нужда от 20 милиона лв нов капитал за да мине пред надзора. Което, пак повтарям, е чудесна новина!
с 20 млн.лв. всичко ще е ок?
тц тц тцfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИ просто за сведение - Елана ми продадоха днес.
Коментар
-
Buy, вярно съм вързан в изразяването си, ама пък никъде не си видял да кажа, че чакам цена 2лв!
Идеята ми е: Банката има нужда от 20 милиона лв нов капитал за да мине пред надзора. Което, пак повтарям, е чудесна новина!
Дали емисионната ще е 1,2 или 5лв, е нещо подлежащо на уточнение и то не променя основния факт. Съответно ще бъде отиграно когато излезе инфо.
И просто за сведение - Елана ми продадоха днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИ на 2лв да го намалят - пак е чудесна новина, че им трябват само 20 мио лева.IM d best
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеФибанкасъту с ново упражение по нищоказване - http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831094393
- 1 like
Коментар
-
Фибанкасъту с ново упражение по нищоказване - http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831094393Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеПродавачите на 3,20 вече са спокойни - има кой да им купи ..
Коментар
Коментар