Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
не се противопоставя едното на другото, напротив, сходни са, доколкото и двете (засега) са ракети и перЕспективни. Говорим за отношението към човек, когато пише тук или там, и съответно темата на балоняка, която си е "моя" (щото имам акции), където никога не сме използвали подобни изразни средства. Това е
Аз пак да питам - някой от вас ползвал ли е продуктите на фирмата, съответно да даде отзив и т.н. И има ли някой инфо колко народ бачка във фирмата и дъщерните ѝ - може би го пише в някой отчет?
Коментар
� -
не се противопоставя едното на другото, напротив, сходни са, доколкото и двете (засега) са ракети и перЕспективни. Говорим за отношението към човек, когато пише тук или там, и съответно темата на балоняка, която си е "моя" (щото имам акции), където никога не сме използвали подобни изразни средства. Това е
Аз пак да питам - някой от вас ползвал ли е продуктите на фирмата, съответно да даде отзив и т.н. И има ли някой инфо колко народ бачка във фирмата и дъщерните ѝ - може би го пише в някой отчет?
С какво ще ти помогне? Ей го и Бъфет - беше купил една железница, трябваше ли да е железничар !?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПродължавам да не разбирам защо трябва да се противопоставя Алтерко и Спиди.
Аз пак да питам - някой от вас ползвал ли е продуктите на фирмата, съответно да даде отзив и т.н. И има ли някой инфо колко народ бачка във фирмата и дъщерните ѝ - може би го пише в някой отчет?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
E, де, все по балоняка плюете, ма нищо, ние в балоняка сме гостоприемни, не сме като тук, дето винаги ме посрещате с "бегай бе, скъсаняк, искаш да купиш еФтинко, а"Имат забавяния, факт, просто са заринати от работа, ма понеже не му е тук темата, ще си пиша в онази, пък ела да разискваме, ако искаш
Апропо, я да питам - някой ползвал ли е изобщо нещо на великата компания? Там каквото произвеждат - крушки някакви си, релета и прочие "хай-тек и иновации", че да даде отзиви, това-онова, че на фотошопнати картинки от фейса сме се нагледали. И ако може някой да каже като колко народ работи у тая извънземна фирма и дъщерните ѝ, че вече трети път питам, но освен НАЙ и "бегай", друго досега не чух
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеМани ти тая работа - 3 пъти да ти пращат СМС "Чакай си пратката днес", и все да не идва. Накрая да ти кажат "изчерпан ви е лимита за адреса" - сигурно защото не съм ги ползвал на този адрес от години и са го забравили. И няма една кокошка да вдигне телефона, трябва да се правиш на изпращач, за да чуеш "ми ние я нямаме тая програма" (програмата дето решава да ти пусне 3 пъти смс че "ей сега идваме" и накрая да ти прати куриера с половината пратка).
п.п. мнението ми беше за другата ракета. За Алтерко само похвали.Имат забавяния, факт, просто са заринати от работа, ма понеже не му е тук темата, ще си пиша в онази, пък ела да разискваме, ако искаш
Апропо, я да питам - някой ползвал ли е изобщо нещо на великата компания? Там каквото произвеждат - крушки някакви си, релета и прочие "хай-тек и иновации", че да даде отзиви, това-онова, че на фотошопнати картинки от фейса сме се нагледали. И ако може някой да каже като колко народ работи у тая извънземна фирма и дъщерните ѝ, че вече трети път питам, но освен НАЙ и "бегай", друго досега не чухNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Мани ти тая работа - 3 пъти да ти пращат СМС "Чакай си пратката днес", и все да не идва. Накрая да ти кажат "изчерпан ви е лимита за адреса" - сигурно защото не съм ги ползвал на този адрес от години и са го забравили. И няма една кокошка да вдигне телефона, трябва да се правиш на изпращач, за да чуеш "ми ние я нямаме тая програма" (програмата дето решава да ти пусне 3 пъти смс че "ей сега идваме" и накрая да ти прати куриера с половината пратка).
п.п. мнението ми беше за другата ракета. За Алтерко само похвали.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеВ този сектор, най-скъпо е проектирането. После производството е направо без пари (едва ли има повече от 30лв себестойност желязото).
@тони, само заради могъщото по*ир@не на спиди от последните седмици, заслужават на номинал и в аналите на историята да отидат. Но пък парите не миришатПросто им се ядосвам на пропуснатите ползи...
за да може пратките да се изпратят и пристигнат
Питай Алтерко колко дни след черния петък ги пращат (онзи ден имаше снимка на СИОто във фейсбук от склада им, около 7 дни след черния петък), после куриерите колко дни ги разнасят.
Не е проблема в куриерите
и в доставчика и в натоварването и въобще предвидено е един месец преди коледа, не случайно!
знам, че българинът е свикнал да мрънка, но и малко умисъл и емпатия няма да е лошо
Един месец, това е реалния срок за доставка по коледа. Някои неща ми дойдоха за дни, но тава е късмет.
Знаеш че имаш право да откажеш попъчката след примерно 55 дни непристигане. И ти връщат парите. Дотогава седиш край камината и чакаш.Last edited by oslo; 07.12.2020, 13:12.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНе е много ясно дали повишения оборот компенсира намалението на печалбата от снижението на цените,
но карай да върви - алъш - вериш да има.
@тони, само заради могъщото по*ир@не на спиди от последните седмици, заслужават на номинал и в аналите на историята да отидат. Но пък парите не миришатПросто им се ядосвам на пропуснатите ползи...
Last edited by X_Y; 07.12.2020, 11:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
На съпругата ми Алтерко и Спиди са най тежките акции в портфейла отдавна. Двама колеги решиха да се включатЕх, ако имаше и заинтересовани институции да си вършат работата къде щеше да бъде борсата сега !
Last edited by Zdravko; 07.12.2020, 12:13.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Жената и бабата ли ще добавиш като акционери ?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАкционерите нарастват до 568!
От мен тази седмица ще имате още 2-ма
Успех!
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАкционерите нарастват до 568!
От мен тази седмица ще имате още 2-ма
Успех!
Коментар
�
Коментар