Първоначално изпратено от penman
Разгледай мнение

След като ти пасва на инвеститорския профил, стой си в брефа и се моли инфлацията да не го бие дългосрочно. От страх да не загубиш си орязал опциите са растеж с избор на дружество с "активи". Какви приходи и какъв ръст ще имат "активите " с времето е отделен въпрос. Печалбата на Шели само за следващата година купува актива на брефа в един ход ...
Стой в брефа, щом ти носи някаква мотивация за сигурност и се успокой, остави на нас тукашните "лапнишарани" да търсим растеж от 40-50 % на година, не го преживявай така тежко. Радвай се, че има дружество от което който се излъже да излезе може да се набие и в бреф

На бфб съм от нейното начало, минах и сривовете и ръстовете, но няма как да ме разубедиш, да заменя кон за кокошка например. (Шели за бреф). Всеки човек е различен, някой цял живот държи горчилката в душата от загубата през великата 2008. За мен обаче тази година беше уникално полезна защото видях, подобно на това което американците са видели 1929.... И да, считам че имам огромна полза от това и не се оплаквам. Както казал Костолани - който веднъж е разбрал борсата, той завинаги остава свързан с нея.(Оптимистичния нюанс имал предвид, - макар да не помня точните думи в момента, важен е смисъла)
Коментар