Справка от сайта на ЦД АД от днес:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
4-5 милки , нищо работа за начало от 20%те участие по старите активи
-Уведомление относно участието на Алтерко АД като продаващ акционер в публично предлагане на Link Mobility Group Holding ASA
Прикачени файлове:Уведомление
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеКолко права отиват на аукциона?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
нека надъхването продължиПосле, като спихне тип Недоверие, всички ще обясните (тип великия 4Д/Ендър) позитивно едно такова, а не някакси лузърско като оня тъпак Грую, как сте продали точно на върха или малко под него и сте влязли в нещо друго, от което, разбира се, пак ще спечелите. Всичко това следварително де - не е като да не сме го гледали този филм. А да, и след това ще продължите със самонадъхването, как тук не било за кибици, аха-аха банката в Молдова да почне да дава приказен дивидент, надвишаващ значително пазарната капитализация, после сплит на сплита и т.н., Ъъъъ, тук бяха приказните шейхове от Норвегия (нали имат петрол, значи са шейхове), де, ама нищо, сценарият е същият, като накрая ще се окаже, че не били компютри, а компоти и тогава пак отначало - влезли сме на дъното, продали сме на върха, на БФБ само лузърите груювци губят и т.н.
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВ този форум отдавна гледаме едни хора да разиграват следните сценарии:
Купили са си акции и те падат - егати мошениците, как ни лъжат
Не са купили акции и те падат - егати пича съм, знаех си че така ще стане
Купили са акции и те се качват - егати пича съм, знаех си че така ще стане
Не са купили акции и те се качват - егати борсата, тия са имали вътрешна информация
И в крайна сметка ако печелят - супер съм, ако губят - другите са виновни. (Поздрaви на dddd, обича да коментира тази тема)
Тук очаквам да се случват много хубави работи в бъдеще, следователно много плюене ще има...Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПичове, можахте да оплюете акция поскъпнала за четири години от ИПО от 1.46 до 5.20. Отделно дадоха два добри дивидента. Ако това не ви кефи не знам какво. Трябват ни повече такива компании, но как да се листнат като прочетат форума и видят какво мислят инвеститорите. Какво да им дадат повече, че да са доволни. Ще бягат като дявол от тамян. Това е.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Стига бе брат. Имам чувството, че сме в някакви секти и трябва едните да плюят другите. Аз съм на принципа от 10 големи шита, ако успееш да изкараш по 100 лв са 1000 лева, докато от по-малките шитове изкарваш повече това може само да ти е от полза. Който е купил на 3,60 и продал на 5,40 какво му е? Пък дори и само за малко да е влязъл. Обсъждали сме разни неща, питал съм те за съвет но защо като захванеш Спиди е едно друго всичко е л...но?..... аз съм навит и на някъв шибан пени сток да направя трипъл и да не го помириша никога повече ама да съм си взел моето.Наздраве, че засядам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Ех Пешо. Бях там където и сега. Купувах под 4 лева, купувам и над 4 лева. Гледай и се учи .
Поздрави и успех.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Извинявай, но къде беше преди месец когато можеше да вземеш с лев по-евтино, че чак сега видя промоция?
Поздрави и успех.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
� -
нека надъхването продължиПосле, като спихне тип Недоверие, всички ще обясните (тип великия 4Д/Ендър) позитивно едно такова, а не някакси лузърско като оня тъпак Грую, как сте продали точно на върха или малко под него и сте влязли в нещо друго, от което, разбира се, пак ще спечелите. Всичко това следварително де - не е като да не сме го гледали този филм. А да, и след това ще продължите със самонадъхването, как тук не било за кибици, аха-аха банката в Молдова да почне да дава приказен дивидент, надвишаващ значително пазарната капитализация, после сплит на сплита и т.н., Ъъъъ, тук бяха приказните шейхове от Норвегия (нали имат петрол, значи са шейхове), де, ама нищо, сценарият е същият, като накрая ще се окаже, че не били компютри, а компоти и тогава пак отначало - влезли сме на дъното, продали сме на върха, на БФБ само лузърите груювци губят и т.н.
Завистта е лош съветник в дългосрочен план, не носи борсов профит
Апропо, ако не си съгласен с моето твърдение - опровергай го, дай по-перспективно предложение, ще се накефя да инвестирам в нещо по-перспективно
- 7 Харесвания
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
п.с. забрави да поздравиш всички спечелили и да кажеш, че си добронамерен и други такива глупости.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Вероятно цялата инвестиционна общност ще следи дружеството с интерес, защото трудно да се посочи по-перспективно към развитие дружество на бфб, или аз поне не виждам подобноПосле, като спихне тип Недоверие, всички ще обясните (тип великия 4Д/Ендър) позитивно едно такова, а не някакси лузърско като оня тъпак Грую, как сте продали точно на върха или малко под него и сте влязли в нещо друго, от което, разбира се, пак ще спечелите. Всичко това следварително де - не е като да не сме го гледали този филм. А да, и след това ще продължите със самонадъхването, как тук не било за кибици, аха-аха банката в Молдова да почне да дава приказен дивидент, надвишаващ значително пазарната капитализация, после сплит на сплита и т.н., Ъъъъ, тук бяха приказните шейхове от Норвегия (нали имат петрол, значи са шейхове), де, ама нищо, сценарият е същият, като накрая ще се окаже, че не били компютри, а компоти и тогава пак отначало - влезли сме на дъното, продали сме на върха, на БФБ само лузърите груювци губят и т.н.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКолеги, днес някой натиска цената . Ето има предлагане на 4.9 което цял ден стои. Предлага се добра възможност за вход. Прецених че цената е добра за мен и допълних.
Ако някой отново изпусне шанса да не вземе пак да скимти ?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИдва месеца на супер промоциите и на черният петък,
Дано ръководството се е сетило че сега е момента. Сега хората търсят и развътват кесиите. .
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар