Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
"Близките дни" ще се случи събитие от първостепена важност за Шменти,а именно
започване на дълго отлагания заради войната и изборите многогодишен мечи тренд.Ако за кои да е инвеститор това не е важно,не знам кое би билоLast edited by X_Y; 05.08.2024, 09:26.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХич не ми пука - аз не съм тук заради "близките дни"
"Близките дни" ще се случи събитие от първостепена важност за Шменти,а именно
започване на дълго отлагания заради войната и изборите многогодишен мечи тренд.Ако за кои да е инвеститор това не е важно,не знам кое би билоLast edited by X_Y; 05.08.2024, 09:25.
- 1 like
Коментар
-
Само тая вечер съм напред колкото ти за последната година.
А ти какво ще "спечелиш" близките дни,наясно ли си?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСпоко бе колега - дишай, ти от кога си на пазара - не си ли виждал движение в обратната посока? Тъкмо да има къде да вложим дивидентите На теб като ти излезе пяна на устата да говориш за срив последните две години, барем сложи ли на късо някъде - ей тъй да изкараш 500лв?
А ти какво ще "спечелиш" близките дни,наясно ли си?
Коментар
-
Ще обобщя ситуацията на 3-те важни пазари за Шменти груп.
Най-важния, американския:
Тотално клане ,кой каквото свариhttps://pbs.twimg.com/media/GT-7K3CW...name=4096x4096
На втората по-важност,водещата борса Xetra,продават Шменти като топъл хляб
А на третата, БФБ ,няма продажби ,а помпят цената с 1 акция и после се получава следната ситуация
Last edited by danetha; 02.08.2024, 19:21.
- 1 like
Коментар
-
https://tvc-invdn-com.investing.com/...d80aef5ae7.png
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеРъста на цената не е заради печалбата
Ако я нямаше тази вълна ,американския пазар в най-добрия вариант щеше да пада леко,оттам ЕУ борсите и БФБ също,съответно за надуване на Балкански балони и дума не можеше да става въпрос.
Нямаше да има и листване в Германия ,съответно цената нямаше да е повече от 20-25лвLast edited by danetha; 01.08.2024, 17:08.
Коментар
-
E,навън и много други подобни акции също ги измерват(надуват) и после ги пръскат.Шелликойн не е първия балон, нито ще е последнияНяма нищо уникално в нея !
И навън се търгува от година и половина,което е смешен период.за генерални заключения.Дай голям хоризонт 5-10 год,тогава ще видим реалността.
Ако е над 30 лв,ще е добре
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеТя цената на акцията след 5г ще е х5 x70 =350лв, а съответно след 10г ще е х10х70=700лв и това е песимистичен сценарий. При тази норма на развитие пак ще си говорим...
<30лв запиши си го.Програмирано е
А след 10 год може и да не съществува.
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЧакай, чакай къде забравяш краша при Нвидиа, увеличението на лихвите и избора на Тръмп. Кво значение имат някви резултати важни са горните.Last edited by danetha; 31.07.2024, 22:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
Тя цената на акцията след 5г ще е х5 x70 =350лв, а съответно след 10г ще е х10х70=700лв и това е песимистичен сценарий. При тази норма на развитие пак ще си говорим...
Коментар
Коментар