Първоначално изпратено от precakanoto
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груец стига недоволства де !Вземи да смениш тази снимка в профила ти, че все към нея гледам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕ. ясно де, всичко е подценено, само един Балоняк има на борсата и груевците са се набили у него
Груец, като добър в сметалото и поддръжник по "балоняка", ще ми уважат ли франсетата меракот да се вратя на 51,00 или да свалям иоще на доле, барем се изравня с твойта средна?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕ. ясно де, всичко е подценено, само един Балоняк има на борсата и груевците са се набили у негоВземи да смениш тази снимка в профила ти, че все към нея гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Според мен от тия двете надценен няма.Но като цяло сравнението между две толкова различни компании е доста трудно.
комай мислим сходно
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПри една и съща капитализация на Алкомет и Алтерко, но при коренно различни печалби и перспективи, кой е подценен и кой е надценен?
Но имам и от алумината, въпреки, че са няколко пъти по-малко от алтерко (без да съжалявам,) нито пък да го препоръчвам, Само си спомням и аз като дддд, препоръчаното някога от Костолани, "..При златна треска по-добре е да се инвестира ..в лопати"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПри една и съща капитализация на Алкомет и Алтерко, но при коренно различни печалби и перспективи, кой е подценен и кой е надценен?Но като цяло сравнението между две толкова различни компании е доста трудно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениегласовите команди на Алекса и Сири ...
https://www.youtube.com/watch?v=AFqW...memeandlaughIG
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеХари, редица иновации и нови продукти/услуги се измислят от стартъпи по света в днешно време, които после бързо ги поглъщат големите акули. Това е практика от доста години насам. Ако ме питаш дали мисля, че не си прав в очакванията си - може и да си прав. Разбира се, че може да си прав, но може и да не си. Аз не съм убеден на 100% в това което очаквам, ти си убеден. Само времето ще покаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениенаправо си признай - по-добри устройства на света няма
Иначе в целия сектор за домашна автоматизация цари хаос - това се коментира от години - много стандарти, много ограничения, разнородни потребители. Няколко стари платформи се ползват за основа, всяка с недостатъците си. Китайците (и не само) се пробват да набутат нещата в облак, и пак не им връзва. Не става изведнъж да се задраска всичко и да се почне наново, така че - пътят е дълъг.
Тъпотиите на пибаджията изобщо не мисля да ги коментирам, само да знае, че има разлика между изпълнителни/сензорни устройства (каквито произвежда алтерко) и концентратор или мозъкО, където стоят логическите връзки между входовете и изходите, където той сънува изкуствения интелект.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хари, интересна теза, но за мен има два недостатъка. Първо ние сме като Ейпъл тогава а не като Нокия. Второ изкуственият интелект за който говориш не е пречка а огромен попътен вятър за Алтерко. Ние се възползваме максимално от гласовите команди на Алекса и Сири защото Алтерко стои от другата им страна. Представи си процеса по следният начин:
1. Алекса намали осветлението на 60 процента;
2. Алекса подава команда към димера на Алтерко;
3. Димера намалява осветлението
4. Човека е доволен.
аз не виждам конфликт а симбиоза с изкуственият интелект. Този тренд е попътен вятър.
Тук е време прецаканото да разкаже историята за лопатите и златната треска.
Та в случай, че реша да се включа в тези трендове защо да го правя на пъти по-раздути оценки при много по-нисък растеж на компании търгуващи се на западните пазари. Погледне ли човек оценката на Силикън лабс и направо може да му се изправи косата от ужас. За разлика от вас аз не съм хейтър към всичко българско а съм с малко здрав разум и средна интелигентност. Успех в търговията.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Хари, редица иновации и нови продукти/услуги се измислят от стартъпи по света в днешно време, които после бързо ги поглъщат големите акули. Това е практика от доста години насам. Ако ме питаш дали мисля, че не си прав в очакванията си - може и да си прав. Разбира се, че може да си прав, но може и да не си. Аз не съм убеден на 100% в това което очаквам, ти си убеден. Само времето ще покаже.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар