Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение

Сега сериозно - много обичам стъкмистиките, в случая изсмуканите от пръстите лафове, за да кажем НАЙ. Та и в случая така - били първи в категорията заден ляв мигач на Опел Корса, модел 2018, примерно. Ми много ясно, че ще са първи, то в тази категория са 3-4 фирми. Със същата логика мога да кажа, че съм най-успешният инвестор от родените в София на 05.11.1985, между 3-4 часа сутринта (датата и часът са произволни) - и съм убеден, че няма да има кой да ме бие, просто щото тогава ще да са били родени не повече от 2-3 деца

Като провериш обаче в по-голямата категория, а именно DIY&Tools, демек Направи си сам, веднага ти излиза, че Лешперко са на.... 228 място. Не че е малко, ма да си говорим нещата както са, а? Отделно и немският амазон сигурно е извън топ 3 на амазонските сайтове, като поне оригиналният, английския и китайският (не знам дали имат китайски, но може и да имат) са преди него като обем и т.н.
Та да гледаме на нещата реално, ако може - ти поне си интелигентен форумец и не влизаш в най-славенето.
П.С. За топ-чето - да си ми живо и здраво, топ-че, да илядиш, с който и ник да пишеш. Най-чистосърдечно те поздравих, но явно с кухи лейки трябва да внимавам повече и да ограничавам комуникацията си, както съм написал и в подписа си.
Коментар