Тук цената над 90 ст. се държи на косъм, а в същото време се търсят 40 млн. нови акции да се продадат. Ходи разбери.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеКаква е тази оферта 30395 права на цена 0.000
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Защо да ги взима като може да си купи тези акции с 3-4 % по-ниско (от 0.956 до 0.97).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнението така,ама нали ще му вземат комисионнаи пак няма кой да ги вземе.Голям цирк
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеКаква е тази оферта 30395 права на цена 0.000
Коментар
� -
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеНякой вижда ли правата в платформата, която ползва ? При мен в едната въобще ги няма правата, а в другата каквото и да направя гърми? А днес се води първи ден на търговия. Няма как да се купи или продаде ако ги няма в платформите ?
Коментар
� -
Някой вижда ли правата в платформата, която ползва ? При мен в едната въобще ги няма правата, а в другата каквото и да направя гърми? А днес се води първи ден на търговия. Няма как да се купи или продаде ако ги няма в платформите ?
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз имам и под 1.05 лв.не ги давам.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеРазбира се че няма да ги купят...като свърши предлагането ще спрат да помпат цената и яйде СУУУУР - обратно към 80те стотинки!
ПП Имам акции и не се дразня с вас, просто ме е яд!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение...
Предстоящ уебинар
На 05.12.2018 от 16:00 часа ще се проведе уебинар, организиран от Сирма Груп Холдинг и Първа Финансова Брокерска Къща, за "Представяне на публичното предлагане 2018". Уебинара ще се провежда на български и английски език едновременно. Всички инвеститори и заинтересовани лица могат да наблюдават уебинарът на живо, както и пряко да участват с въпроси, които ги интересуват. За включване в уебинара на български език ще е необходимо да посетите линка: https://streamer.bg/bg/974/filmpage-go в часа на уебинара. Можете да задавате своите въпроси предварително или по време на уебинара на електронна поща: ir@sirma.bg или на скайп: SIRMAIR. Заповядайте.
...Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар