Колеги инвеститори, може ли някаква актуална информация, как вървят дяловете/акции от "Исторически парк"? Нагоре ли са, надолу ли са, да инвестираме ли, че сега всичко пада по борсите, да продавам ли Амазон и Тесла и да купуваме от тези, може точно тук да е спасението?!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеПодготвят фестивал, най големия в света, както винаги. Организират някакъв транспорт по градове, явно се усещат, че им куца организацията.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Какви са настроенята в парка, няма ли вътрешна информация. Струва ми се, че нещо силите за пропаганда леко им се изчерпаха.
Дали отново чакат половин милион туристи? Сега трябваше всички богати украинци да минат през парка и да си оставят парите... но нали са гъсти с възраждане пропуснаха тази възможност и ще чакат само руски и китайски тористи да идват на тумби някога в бъдещето.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеИма едни чакали, които обикалят домовете с разни уреди за чистене (парочистачки, прахосмукачки) и лъжат хората да си вземат мега неповторимият уред за 4999 лева само тук и сега важи тази цена иначе дори няма от къде да си ги вземете.
Още в началото Тугедър ми напомниха на точко такъв тип консултанти - изобщо не знаят и не вникват какво говорят. Цялостно само заучени фрази лишени от смисъл. Абе словесна диария да има... хората се хващат на такива неща.
Та ясно ви е какви експерти и консултанти са щом ги сравнявам с продавачи на прахосмукачк....
Коментар
� -
Има едни чакали, които обикалят домовете с разни уреди за чистене (парочистачки, прахосмукачки) и лъжат хората да си вземат мега неповторимият уред за 4999 лева само тук и сега важи тази цена иначе дори няма от къде да си ги вземете.
Още в началото Тугедър ми напомниха на точко такъв тип консултанти - изобщо не знаят и не вникват какво говорят. Цялостно само заучени фрази лишени от смисъл. Абе словесна диария да има... хората се хващат на такива неща.
Та ясно ви е какви експерти и консултанти са щом ги сравнявам с продавачи на прахосмукачк....
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Мноо як пич
Тоя да не им е един от консултантите?
Е, човека в прав текст си казва "Аз нищо не разбирам от инвестиции, ама да ви дам малко съвети..."
Малииии....Last edited by Jorkata; 01.06.2022, 08:04.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеОх, не мога с тоя човек, много се смея.
За дикция и изказ, няма да говоря.
https://www.youtube.com/watch?v=bXXJytcD9Og
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеОх, не мога с тоя човек, много се смея.
Тоя да не им е един от консултантите?
Е, човека в прав текст си казва "Аз нищо не разбирам от инвестиции, ама да ви дам малко съвети..."
Малииии....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Ох, не мога с тоя човек, много се смея.
- 1 like
Коментар
�
Коментар