Ивелинката нещо се жалва, че несправедливо са го нарекли путинофил във Фейсбук. Чудя се защо ли. Не е като лошите американци да са му постоянно в устата, да е приятел на Копейкин и да е сред организаторите на последния протест за "неутралитет" в София. Горкият Ивелин, с нищо не е заслужил да го наричат путинофил!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеОхх, Любо Жечев ги захапа... Няма отърване от тоя, ще е велико
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеПредвид явната им проруска позиция, предполагам, че пирамидата препира руски пари. Бих се обзаложил. Наистина няма как тези балъци ака консултанти да са набрали 50млн.лв.
Но трябва да признаем, че ИП е най-голямата пералня в света. Трябва да кандидатстват за Гинес - събира тонове мръсно руско и проруско пране и включва и сушилня.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Едно е да обереш гласовете на плоскоземни антиваксъри, защото Костя влезе с тях, друго е да събереш 60 милки, моля ви се. От застраховки и финансово консултиране хич не вярвам да се захранва това.. За билетчета и карти няма да говорим, нали. Ивелин ако е казал 1000, значи са сто. Истината е второто му име, знаете.
Погледнете Ачката, виден финансист и тугедърец. Трагедия с елементи на комизъм, а той се води висш ешалон.Last edited by Meandmyself; 03.05.2022, 21:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеАбсолютно не мога да повярвам, за нищо на света, че тези хора са събрали милиони левове, и то не един и два.
Това просто не е вярно. Погледнете консултантите, които продаваха акции. Тези да са събрали 50 милиона е абсурд. Парите си идват от другаде. А кой покрива месечните загуби на парка, и там се наливат пари постоянно?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеАбсолютно не мога да повярвам, за нищо на света, че тези хора са събрали милиони левове, и то не един и два.
Това просто не е вярно. Погледнете консултантите, които продаваха акции. Тези да са събрали 50 милиона е абсурд. Парите си идват от другаде. А кой покрива месечните загуби на парка, и там се наливат пари постоянно?
Така, че нищо чудно да са събрали 70+ млн. Няколко пъти самият Авайлин е казвал, че пирамидата има 1000+ акционери.
Сметката излиза горе-долу.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абсолютно не мога да повярвам, за нищо на света, че тези хора са събрали милиони левове, и то не един и два.
Това просто не е вярно. Погледнете консултантите, които продаваха акции. Тези да са събрали 50 милиона е абсурд. Парите си идват от другаде. А кой покрива месечните загуби на парка, и там се наливат пари постоянно?Last edited by Meandmyself; 03.05.2022, 12:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеТухли и желязо, което струва много пари. Как така паркът е на загуба, а продължава да се разраства?
Тия пари ги върти и вероятно е на печалба от другите му мътни далавери - къщи,застраховки и други неща.
Колко му е да киха по милион и нещо на година, за да поддържа имиджа на пирамидата ИП?
Желязото, тухлите и другите бутафории са примамката за нови шаранчета и поддържат вярата на досегашните. Трябва да я крепи някак, иначе ще го бият по-скоро, отколкото е очаквалLast edited by Kildirim_Bei; 03.05.2022, 07:43.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Привет,
аз съм гледал снимки на Историческия парк.
Да ви кажа, че не ми харесва. Не е автентично.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Джорджи,
вашият Апостол действа като Остап Бендер в книгата "Златният телец" от Илф и Петров.
Там мотото на Остап Бендер е:
"Идеите - наши, а парите - ваши".
Ама като ви гледам идеите... малииии, жалко за шаранчетата
аз съм гледал снимки на Историческия парк.
Да ви кажа, че не ми харесва. Не е автентично. По-добре да се реставрират старините в автентичен вид, отколкото да се строят измислени неща.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар