Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Всичко е ясно като бял ден,краварите играят контра на дойчовците.
Всичко това което сега гръмва толкова помпозно е било ясно на много хора,включително и медиите са писала преди 3 години.
Просто сега е момента,когато им трябва да натиснат швабите,и европата.
Кризата с бежанците,също е целенасочено действие на янките.
Войната в сирия и миграцията там е от преди 4.5години.
Защо сега всички се юрнаха-под командаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗнам какво е манилов (аз от тия всичките уважавам само полк. Собакевич), ама не разбрах мисълта ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ най накрая ябълката ще ги сложи всички в джоба след 3-4 годинки...
Фантазии Манилова, ч.2 - https://www.youtube.com/watch?v=Nom-5wlDknE
Превод - фантазията на Манилов е да построи огромен дом с веранди от които да се вижда чак Москва,пие чай на чист въздух и да се обсъждат приятни теми.
Истината е,че Германия лети към пропастта указана от Ваймарската република(чиято Стогодишнина май наближава).И тоя път няма кой да я спаси,просто защото няма смисъл!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ най накрая ябълката ще ги сложи всички в джоба след 3-4 годинки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, но от друга страна, Даймлер и БМВ ще вземат от пазарният дял на проклетите костенуркаджии, така че нещата ще се балансират... дори мисля, че накрая БМВ и Даймлер ще излязат на далавера от тая работа... да не мислиш, че хората ще се откажат от немските коли заради тоя скандал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекакво солидарство бе импе,губи се доверието в целия сектор.
т.е. не може само вагените да са маскари
ето ти още една причина да се минава на електрокариМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеBy the way: die schwaben are in Stuttgart. Do not confuse Daimler and Vw. Penner
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
Те по принцип не ползват много дизеловите колиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение,да -vow3
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеТи си си купил обикновени, а другия привилегировани.,да -vow3
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеИзвинявай за глупавая въпрос,ама на коя борса го купи на 100 ?Аз също си взех ама ордера ми е изпълнен 106.38,това е на франкфурт
Коментар
Коментар