IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Всичко е ясно като бял ден,краварите играят контра на дойчовците.
    Всичко това което сега гръмва толкова помпозно е било ясно на много хора,включително и медиите са писала преди 3 години.
    Просто сега е момента,когато им трябва да натиснат швабите,и европата.
    Кризата с бежанците,също е целенасочено действие на янките.
    Войната в сирия и миграцията там е от преди 4.5години.
    Защо сега всички се юрнаха-под команда
    +1+2
    Вся Власть Советам

Коментар

• Всичко е ясно като бял ден,краварите играят контра на дойчовците.
      Всичко това което сега гръмва толкова помпозно е било ясно на много хора,включително и медиите са писала преди 3 години.
      Просто сега е момента,когато им трябва да натиснат швабите,и европата.
      Кризата с бежанците,също е целенасочено действие на янките.
      Войната в сирия и миграцията там е от преди 4.5години.
      Защо сега всички се юрнаха-под команда
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мдааа

http://www.bloomberg.com/news/articl...bility-indexes

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Знам какво е манилов (аз от тия всичките уважавам само полк. Собакевич), ама не разбрах мисълта ти.
          Иска да каже,че сифилиса уврежда тотално мозга!!!

Коментар

• Знам какво е манилов (аз от тия всичките уважавам само полк. Собакевич), ама не разбрах мисълта ти.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              И най накрая ябълката ще ги сложи всички в джоба след 3-4 годинки...
              Тука в тая тема Манилов(от "Мъртви души" - Гогол) ако ви види искренно ще ви завиди на глупостите в които вярвате:

Фантазии Манилова, ч.2 - https://www.youtube.com/watch?v=Nom-5wlDknE

Превод - фантазията на Манилов е да построи огромен дом с веранди от които да се вижда чак Москва,пие чай на чист въздух и да се обсъждат приятни теми.

Истината е,че Германия лети към пропастта указана от Ваймарската република(чиято Стогодишнина май наближава ).И тоя път няма кой да я спаси,просто защото няма смисъл!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                And the mother ship will land and take them to 4th km

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Да, но от друга страна, Даймлер и БМВ ще вземат от пазарният дял на проклетите костенуркаджии, така че нещата ще се балансират... дори мисля, че накрая БМВ и Даймлер ще излязат на далавера от тая работа... да не мислиш, че хората ще се откажат от немските коли заради тоя скандал?

Коментар

какво солидарство бе импе,губи се доверието в целия сектор.
                    т.е. не може само вагените да са маскари
                    ето ти още една причина да се минава на електрокари
                    Да, но от друга страна, Даймлер и БМВ ще вземат от пазарният дял на проклетите костенуркаджии, така че нещата ще се балансират... дори мисля, че накрая БМВ и Даймлер ще излязат на далавера от тая работа... да не мислиш, че хората ще се откажат от немските коли заради тоя скандал?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
                      By the way: die schwaben are in Stuttgart. Do not confuse Daimler and Vw. Penner
                      Викаш за Даймлер са готови да умрат, а Волсбург кучета ги яли?

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                        голям праз,какъв пазар е швейцария за фолксваген?
                        Те по принцип не ползват много дизеловите коли

Коментар

,да -vow3
                          да да стана ми ясно,просто не те разбрах

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/444/a/...-na-vw-203070/

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                              Ти си си купил обикновени, а другия привилегировани.
                              ,да -vow3

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
                                Извинявай за глупавая въпрос,ама на коя борса го купи на 100 ?Аз също си взех ама ордера ми е изпълнен 106.38,това е на франкфурт
                                Ти си си купил обикновени, а другия привилегировани.

Коментар

Working...
                                X