Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеКакто казвам съм против късите защото не знаеш кога ще се случат а и епо добре след спад да пазаруваш защото имаме случка и следствие ама да слушам тоя и оня че ше доиде големия спад и викам щом толкова хора и анализатори го виждат значи аз съм нещо нефелен и викам късо и изядох дървото...но излезнат ли повече никога къси само дълго на спадовеLast edited by michaelis12; 10.05.2017, 12:17.
Коментар
-
Както казвам съм против късите защото не знаеш кога ще се случат а и епо добре след спад да пазаруваш защото имаме случка и следствие ама да слушам тоя и оня че ше доиде големия спад и викам щом толкова хора и анализатори го виждат значи аз съм нещо нефелен и викам късо и изядох дървото...но излезнат ли повече никога къси само дълго на спадовеВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Да ми изенат късите пък после само дълго ще го играя..аз по принцип съм привълженик само на дългото без значение от инструмента
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
абе стига кълна човеко толко му стискахме палци, чек да видим дали ше успее да се спрай с Глобалистките педали, кой искаш да дое Хитлерица ли ? да ни изпотрепе тука побърканата, тоя играе голем цирк ама има време да видим кво ше стане седи мирен са корекция пак ше има ......Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Молим се да се спомине тръмплина и тогас за ден ше спадне с поне 1000 и сле това лека полека още ще издиша
Коментар
-
не толко много надали ще слезне защото според цикладжиите където следят времето за важно дъно е някъде сега края на Май до средата на Юни и в рамките на тоя тайминг ако се изсипе на 9000 нещо съвсем не е наред. Е едно 11900/11300 е нещо такова в тоя диапазон, после до есента атака на тия почти 13000 хилки може и да ги мине и след тва е това 8000/7000. Като погледнеш от 13000/14000 да думне на 7500/8000 не е никак малко то си е наполовина все пак или и тва ти е малко ?! .....
И стига сте купували тия смръдливи банки и засраховкаджии ше ги еба в изедниците само подпомагате мизерията още повече щот благодарение на тях сме на тоя хал .....Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако има прибиране на печалби може и на 9К да отиде ...
Нещо банките и застрахователите тези дни се мъчат много....а и не само те.
Бях сложил на Парибас на 63 ,но днес УБС го закова като цена и я махнах....
Както казваха старите кримки Във всеки един момент когато не си познал късите ,шанса да ги познаеш се увеличава....
И стига сте купували тия смръдливи банки и засраховкаджии ше ги еба в изедниците само подпомагате мизерията още повече щот благодарение на тях сме на тоя хал .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
за 1-2 дни -20% няма да направи.трябва нещо много фрапиращо да се случи, че да се срути дакса с 20% за ден.
но първите 300-400 пункта за ден може да ги грумне от раз.
не мислите ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеStone_kold, кой е перуката !?!?!)))))))),Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
за 1-2 дни -20% няма да направи.трябва нещо много фрапиращо да се случи, че да се срути дакса с 20% за ден.
не мислите ли?Вся Власть Советам
Коментар
-
аз се гласим за 11500 бе ти с твойте мижави 12400 къде си тръгнал ?! ....
мда нещо такова е 20% не чак толко, но една десетка ше влезне добре ....
не мислите ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако има прибиране на печалби може и на 9К да отиде ...
Нещо банките и застрахователите тези дни се мъчат много....а и не само те.
Бях сложил на Парибас на 63 ,но днес УБС го закова като цена и я махнах....
Както казваха старите кримки Във всеки един момент когато не си познал късите ,шанса да ги познаеш се увеличава....
Коментар
-
Моето мнение не се различава съществено от това на Майкъл- гапът ще се затвори на 12075, но нито това, нито 12000 смятам, че ще сложат край на корекцията. Главно защото мисля, че ще е резичко и с елемент на паника, което често води до максимиалния фибоначи ритрейсмънт. Но пак сме много напед...нека първо видим сигналите, че е почнала корекцията, мисля аз.
Коментар
Коментар