IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

играеш с кофти уред на късите аз затова само с лимитирана загуба за нагоре. Някой джиткат късо чрез long VIX други кат мене с опции трети жасат с tripple inverted ETF четвърти с хедж дълги индекси плюс дълги злата и бондове, а болшинството се набиват кат вас с CFD а тва е най големата тояга коят може да съществува ..... С кой брокер си бре там нямат ли други инструменти да намалиш погрома ?! Ако си в Interactive Brokers там има от всичко .... макар, че Interactive не стаат за търговия с CFD там е ебаси пръчката ....
    Бях дълго злато но сега златото не е за дълго тоест не става за удължаване че още няма тренд образуван за нагоре
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
      Както казвам съм против късите защото не знаеш кога ще се случат а и епо добре след спад да пазаруваш защото имаме случка и следствие ама да слушам тоя и оня че ше доиде големия спад и викам щом толкова хора и анализатори го виждат значи аз съм нещо нефелен и викам късо и изядох дървото...но излезнат ли повече никога къси само дълго на спадове
      играеш с кофти уред на късите аз затова само с лимитирана загуба за нагоре. Някой джиткат късо чрез long VIX други кат мене с опции трети жасат с tripple inverted ETF четвърти с хедж дълги индекси плюс дълги злата и бондове, а болшинството се набиват кат вас с CFD а тва е най големата тояга коят може да съществува ..... С кой брокер си бре там нямат ли други инструменти да намалиш погрома ?! Ако си в Interactive Brokers там има от всичко .... макар, че Interactive не стаат за търговия с CFD там е ебаси пръчката ....
      Last edited by michaelis12; 10.05.2017, 12:17.

Коментар

• Както казвам съм против късите защото не знаеш кога ще се случат а и епо добре след спад да пазаруваш защото имаме случка и следствие ама да слушам тоя и оня че ше доиде големия спад и викам щом толкова хора и анализатори го виждат значи аз съм нещо нефелен и викам късо и изядох дървото...но излезнат ли повече никога къси само дълго на спадове
        Вся Власть Советам

Коментар

Да ми изенат късите пък после само дълго ще го играя..аз по принцип съм привълженик само на дългото без значение от инструмента
          Еми и аз това искам и мойте къси да излезнат. По принцип 75% от цялото време пазара е нагоре, да верно е късите са рискови позиции, праят се най-бързи пари щото слиза като асансьор ама и има най-много фалити щото може да го изпънат както сега до Луната, що фондове що нещо дадоха фира с къси позиции до са мани мани, а аз стоим кат Мавзолея и не мое ме съборат още ..... а да видиме колко още дан каам голема дума че да ми го боднат у човката и да стана и аз водолаз ....

Коментар

абе стига кълна човеко толко му стискахме палци, чек да видим дали ше успее да се спрай с Глобалистките педали, кой искаш да дое Хитлерица ли ? да ни изпотрепе тука побърканата, тоя играе голем цирк ама има време да видим кво ше стане седи мирен са корекция пак ше има ......
            Да ми изенат късите пък после само дълго ще го играя..аз по принцип съм привълженик само на дългото без значение от инструмента
            Вся Власть Советам

Коментар

Молим се да се спомине тръмплина и тогас за ден ше спадне с поне 1000 и сле това лека полека още ще издиша
              абе стига кълна човеко толко му стискахме палци, чек да видим дали ше успее да се спрай с Глобалистките педали, кой искаш да дое Хитлерица ли ? да ни изпотрепе тука побърканата, тоя играе голем цирк ама има време да видим кво ше стане седи мирен са корекция пак ше има ......

Коментар

не толко много надали ще слезне защото според цикладжиите където следят времето за важно дъно е някъде сега края на Май до средата на Юни и в рамките на тоя тайминг ако се изсипе на 9000 нещо съвсем не е наред. Е едно 11900/11300 е нещо такова в тоя диапазон, после до есента атака на тия почти 13000 хилки може и да ги мине и след тва е това 8000/7000. Като погледнеш от 13000/14000 да думне на 7500/8000 не е никак малко то си е наполовина все пак или и тва ти е малко ?! .....
                И стига сте купували тия смръдливи банки и засраховкаджии ше ги еба в изедниците само подпомагате мизерията още повече щот благодарение на тях сме на тоя хал .....
                Молим се да се спомине тръмплина и тогас за ден ше спадне с поне 1000 и сле това лека полека още ще издиша
                Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ако има прибиране на печалби може и на 9К да отиде ...
                  Нещо банките и застрахователите тези дни се мъчат много....а и не само те.
                  Бях сложил на Парибас на 63 ,но днес УБС го закова като цена и я махнах....

Както казваха старите кримки Във всеки един момент когато не си познал късите ,шанса да ги познаеш се увеличава....
                  не толко много надали ще слезне защото според цикладжиите където следят времето за важно дъно е някъде сега края на Май до средата на Юни и в рамките на тоя тайминг ако се изсипе на 9000 нещо съвсем не е наред. Е едно 11900/11300 е нещо такова в тоя диапазон, после до есента атака на тия почти 13000 хилки може и да ги мине и след тва е това 8000/7000. Като погледнеш от 13000/14000 да думне на 7500/8000 не е никак малко то си е наполовина все пак или и тва ти е малко ?! .....
                  И стига сте купували тия смръдливи банки и засраховкаджии ше ги еба в изедниците само подпомагате мизерията още повече щот благодарение на тях сме на тоя хал .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

за 1-2 дни -20% няма да направи.трябва нещо много фрапиращо да се случи, че да се срути дакса с 20% за ден.
                    но първите 300-400 пункта за ден може да ги грумне от раз.
                    не мислите ли?
                    не 20% за ден не съм казал такова нещо това е малко много, но фашагата за едни 2 седмици с лекота може да думне 1000/1300 пункта и това си е съвсем нормално за неговите възможности и без тва корекция не са виждали от година и кусур само някви спайкове уж Брексит Пичкексит Тръмплина некви измислици. Ей така до средата на Юни ше ги напрай тия хилка, хилка и нещо пункта надолу ше се клати там напред назад нещо такова. На мене времето ми е проблема и трябва да дебне винаги нащрек за подпори отдоле за рол за незнам си кво, това е тъпотията ама кво да прайш ....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Stone_kold, кой е перуката !?!?!)))))))),
                      Това е едно от многото местоимения на тръмплина
                      Вся Власть Советам

Коментар

• Stone_kold, кой е перуката !?!?!)))))))),
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

за 1-2 дни -20% няма да направи.трябва нещо много фрапиращо да се случи, че да се срути дакса с 20% за ден.
                          не мислите ли?
                          Да се спомине перуката и корекцията е готова и без друго няма да липсва тоз клоун
                          Вся Власть Советам

Коментар

аз се гласим за 11500 бе ти с твойте мижави 12400 къде си тръгнал ?! ....

мда нещо такова е 20% не чак толко, но една десетка ше влезне добре ....
                            не мислите ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ако има прибиране на печалби може и на 9К да отиде ...
                              Нещо банките и застрахователите тези дни се мъчат много....а и не само те.
                              Бях сложил на Парибас на 63 ,но днес УБС го закова като цена и я махнах....

Както казваха старите кримки Във всеки един момент когато не си познал късите ,шанса да ги познаеш се увеличава....
                              ми чул те Господ аз не ги познавам от 1 година .....

Коментар

• Моето мнение не се различава съществено от това на Майкъл- гапът ще се затвори на 12075, но нито това, нито 12000 смятам, че ще сложат край на корекцията. Главно защото мисля, че ще е резичко и с елемент на паника, което често води до максимиалния фибоначи ритрейсмънт. Но пак сме много напед...нека първо видим сигналите, че е почнала корекцията, мисля аз.

Коментар

Working...
                                X