IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Бе не е умряла котка.

В един момент логиката възтържествува - нито една акция и нито един индекс не може да падне под някакво разумно ниво и да се задържи дълго време там.
    Имайки предвид, че мечките са по-интелигентните участници на пазара, то е нормално при нива, близки до последното голямо дъно, да позатворят късите си. Така че, в момента имаме затваряне на късите, но не и влизане на бикове. Те чакат с треперещи пръсти върху сел бутона, за да разтоварят на по-поносима загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      http://www.investor.bg/novini/130/a/...meseca-203223/

Шъ видиш ти бат Драгойчо кат пусне за коледа и 2-та юро преса..
      Има и по голяма дупка поне до 11-12К да се пълни...
      нека пусне ве, ама то не значи, че и тея нема се циментират ... ти внимавай с твойте там жилетки, че мое и на 60тка да отидат в бързината чей само да се изтресе още еднаж и са там - гаранте

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        Импе има само един малък проблем, т.е. отвориха с дупка и то голяма дупка а дупките рано или късно .... ше ги циментираме
        http://www.investor.bg/novini/130/a/...meseca-203223/

Шъ видиш ти бат Драгойчо кат пусне за коледа и 2-та юро преса..
        Има и по голяма дупка поне до 11-12К да се пълни...

Коментар

Бе не е умряла котка.

В един момент логиката възтържествува - нито една акция и нито един индекс не може да падне под някакво разумно ниво и да се задържи дълго време там.
          Импе има само един малък проблем, т.е. отвориха с дупка и то голяма дупка а дупките рано или късно .... ше ги циментираме

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Всичко е ясно като бял ден,краварите играят контра на дойчовците.
            Всичко това което сега гръмва толкова помпозно е било ясно на много хора,включително и медиите са писала преди 3 години.
            Просто сега е момента,когато им трябва да натиснат швабите,и европата.
            Кризата с бежанците,също е целенасочено действие на янките.
            Войната в сирия и миграцията там е от преди 4.5години.
            Защо сега всички се юрнаха-под команда
            Щото са са си получили заплатите

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Всичко е ясно като бял ден,краварите играят контра на дойчовците.
              Всичко това което сега гръмва толкова помпозно е било ясно на много хора,включително и медиите са писала преди 3 години.
              Просто сега е момента,когато им трябва да натиснат швабите,и европата.
              Кризата с бежанците,също е целенасочено действие на янките.
              Войната в сирия и миграцията там е от преди 4.5години.
              Защо сега всички се юрнаха-под команда
              +1
              Да, Емеля
              ДА...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Бе не е умряла котка.

Не се изфърляй...
                Всъшнос, ВСИЧКО МОЖЕ...
                Знаеш го.
                МНОООГО дебела тема отваряш Импе.
                МНОГО.
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Бе не е умряла котка.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Днес Вермахтът мачка ного добре !!!!
                    dead cat bounce ?

Last edited by andy2000; 30.09.2015, 12:31.

Коментар

• Днес Вермахтът мачка ного добре !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Едно тестче ти предлагам докато чакаш DAX-а да пробие мечешката блокада.

https://slon.ru/russia/politicheskie...y-591037.xhtml

На лесен руски е, с който и гугъл-преводача май ще се справи.
                        Не ми трябва преводач: аз разбирам русский.

Ного добър тест - аз съм либерал - и сам знаех туй. Точичката ми е доста навътре в либералното поле - по-близо до консерваторството, отколкото до социализъмът.

Коментар

Днес явно дакса ще е нагоре'макар вчера вечерта да мислехме друго- че ще е надолу

Коментар

когато лихвите са отрицателни, човекът е принуден да инвестира

https://slon.ru/russia/politicheskie...y-591037.xhtml

На лесен руски е, с който и гугъл-преводача май ще се справи.
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Бичият тренд отдавна е в сферата на фантастиката!Отвори си акаунт в бъкет и почвай да шортиш особено DAX-а...С тия отрицателни лихви Драги набутва Европа окончателно в пропастта,но утехата е,че скоро и ФЕД ще почне да прави същото поради липса на избор.
                              С тия артии дето сте се набълбукали рискувате скоро някоя сутрин да се събудите обрани като приморски партизани ...
                              Няма да се събудим като такова, напротив: когато лихвите са отрицателни, човекът е принуден да инвестира - дано и туканка да станат отрицателни, проклетидаса лихвите.

Коментар

ама не разбрах мисълта ти.
                                Бичият тренд отдавна е в сферата на фантастиката!Отвори си акаунт в бъкет и почвай да шортиш особено DAX-а...С тия отрицателни лихви Драги набутва Европа окончателно в пропастта,но утехата е,че скоро и ФЕД ще почне да прави същото поради липса на избор.
                                С тия артии дето сте се набълбукали рискувате скоро някоя сутрин да се събудите обрани като приморски партизани ...
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X