IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Дори САЩ нямат дълг 500 ГБ.

А сега защо пак пада Даксът: неговата кожа розава?
    Незнам за Дакса но Ибериците са яко на горе

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
      нее я викам да натисна селл да видим ше стане ли отрицателна стойност между другото има такава стойност в света и това е дългът на сащ тея дни пак са си вдигнали тавана а борсите трепереха само за гръцкия а този на сащ е цепелин дирижабъл и дума не дадоха в медите да се обели за дълга и никоя рейтингова агенция не ги удари и тва ако е свободен пазар хахааа
      Дори САЩ нямат дълг 500 ГБ.

А сега защо пак пада Даксът: неговата кожа розава?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Че то на света въобще няма активи за 500 ГБ.... отде ще ги вземеш?

За да налееш 500 ГБ само на Франкфуртската, Даксът сигурно трябва да иде на 2 980 000 пункта.
        нее я викам да натисна селл да видим ше стане ли отрицателна стойност между другото има такава стойност в света и това е дългът на сащ тея дни пак са си вдигнали тавана а борсите трепереха само за гръцкия а този на сащ е цепелин дирижабъл и дума не дадоха в медите да се обели за дълга и никоя рейтингова агенция не ги удари и тва ако е свободен пазар хахааа
        Вся Власть Советам

Коментар

Че то на света въобще няма активи за 500 ГБ.... отде ще ги вземеш?

За да налееш 500 ГБ само на Франкфуртската, Даксът сигурно трябва да иде на 2 980 000 пункта.
          сега като продаваш да не би да наливаш

Коментар

• Че то на света въобще няма активи за 500 ГБ.... отде ще ги вземеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Първо ги вкарай тези 500 трилиона в дакс и ние за захлебим от бруталния ръст на горе. Пък после като искаш натискай сел Да видим как ще стане тази работа
              интересно ми е с подобна сума ще продъня ли дакса брутално а и не само него да той ше повле4е всите световни борси надоле също ми е любопитно ако натисна селл с тази сума ще се появи една черта надолу по4ти до 0 или ще спада прогресивно без сътресения
              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Императоре, аз не разделям трейдърите на само мечки и само бикове. Голяма част от тях са и двата вида, но по различно време. Поради точно твоето твърдение, че дългосрочно борсите са винаги нагоре, което до голяма степен е вярно, когато един трейдър търгува мечи и за да е успешен, то той трябва да напъне повече мозъка си. Иначе вчера аз бях бик, но не твърдя, че съм прост. Като гледам, май и днес ще съм в стадото.
                Поздрави.
                Разбира се, че е така. Освен мечките и биковете има още друга фауна: вуци, заювци, мишове и планктони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                  мене ме мъ4и 1 въпрос какво ще се нарисува ако да ре4ем 4е имам 500 трилиона евра и реша да натисна коп4ето селл на дакса ще отиде ли котировката вдън земя
                  Първо ги вкарай тези 500 трилиона в дакс и ние за захлебим от бруталния ръст на горе. Пък после като искаш натискай сел Да видим как ще стане тази работа

Коментар

• мене ме мъ4и 1 въпрос какво ще се нарисува ако да ре4ем 4е имам 500 трилиона евра и реша да натисна коп4ето селл на дакса ще отиде ли котировката вдън земя
                    Вся Власть Советам

Коментар

Че кой не разбира туй? - Както обяснявам на своите нови клиенти - ако всичкото акции растат ежедневно само с 0,01%, но без никакви спихове - ще има около два резултата от: 1. в рамките на техният живот всички акции на секси компании ще станат реално недостъпни и 2. ще им е страшно безинтересно и скучно да инвестират.

А разбират ли мечоците, че и вечни спихове няма? - защото примерът ми с 0.01% важи и в обратният случай.

А днес азиатските хора дружно тупат мечото кожух.
                      Императоре, аз не разделям трейдърите на само мечки и само бикове. Голяма част от тях са и двата вида, но по различно време. Поради точно твоето твърдение, че дългосрочно борсите са винаги нагоре, което до голяма степен е вярно, когато един трейдър търгува мечи и за да е успешен, то той трябва да напъне повече мозъка си. Иначе вчера аз бях бик, но не твърдя, че съм прост. Като гледам, май и днес ще съм в стадото.
                      Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                        Шот разбират, че вечни ръстове няма.

Или както казва теоремата, няма балон, който не може да се спука.
                        Че кой не разбира туй? - Както обяснявам на своите нови клиенти - ако всичкото акции растат ежедневно само с 0,01%, но без никакви спихове - ще има около два резултата от: 1. в рамките на техният живот всички акции на секси компании ще станат реално недостъпни и 2. ще им е страшно безинтересно и скучно да инвестират.

А разбират ли мечоците, че и вечни спихове няма? - защото примерът ми с 0.01% важи и в обратният случай.

А днес азиатските хора дружно тупат мечото кожух.

Коментар

Имайки предвид, че мечките са по-интелигентните участници на пазара, то е нормално при нива, близки до последното голямо дъно, да позатворят късите си. Така че, в момента имаме затваряне на късите, но не и влизане на бикове. Те чакат с треперещи пръсти върху сел бутона, за да разтоварят на по-поносима загуба.
                          Как са ги затворили тези къси като гапа се получи през ноща когато дакса е затворен и се пазаруваха фючърси и при отваряне се получи гап
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Шот разбират, че вечни ръстове няма.

Или както казва теоремата, няма балон, който не може да се спука.

Коментар

Имайки предвид, че мечките са по-интелигентните участници на пазара, то е нормално при нива, близки до последното голямо дъно, да позатворят късите си. Така че, в момента имаме затваряне на късите, но не и влизане на бикове. Те чакат с треперещи пръсти върху сел бутона, за да разтоварят на по-поносима загуба.
                              Че защо да са по-интелигентни?

Коментар

Те чакат с треперещи пръсти върху сел бутона, за да разтоварят на по-поносима загуба.
                                Моят треперещ пръст е на бай-бутона(стоп около 9800 към момента) за да затворя села от 9900.Разбира се долу 9300 предлагаше голяма съблазън,но пък мисля,че 8750 ще е още по-голяма.При всички случай обаче ще е задоволя с местене на стопа на +,освен ако някой мощен гап на отваряне не ме делне неприятно(но това може да стане само ако взривят на Меркел бункера).
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X