IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
    С путове ли си Майкъле?

Ако можеш да подържиш още малко време, мисля, че ще станат работите. Смешното е, че понеделник вдигаха маржините, а новината даже и волатилност не предизвика. Даже аз я надцених.

Но волатилността ми се струва никак не е далеч. Просто посоката я очакват твърде много хора и пазарът си отсява слабите позиции - той все така прави да му се не види. : )
    не с Bear Calls Verticals (на пълна загуба) путовете ги махнах вчера викам ше слезне поне малко и ше ги пусна пак, тия глей кво праят ..... напрао ми писна на чучура чесно .... ама както са сега на пълна загуба за 19 Май така ше ги изпъна още нагоре нещо 2340 ако барем другата седмица се изсулят с 60 точки да влезне поне под 2360 или роловър за края на Май после ше го мисля там .....

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение

Олеле майкооо..вярно сме близо!
      скоро скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

рано е материалите, които чета, слушам и наблюдавам изказвания у немско са, че ръста тепърва започва. много компании пробиха предишни съпротиви и очакванията са ръстът да продължи от тези нови нива. кой влезнал по-рано, влезнал
        очакват и корекции, различни са мненията за коко ще са дълбоки, но е факт че германските компания изкарват завидни показатели
        затова и аз съм оптимист за 2017 цялата до към пролет 2018
        Олеле майкооо..вярно сме близо!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12
          Тия няма ли да престанат вече да го ръчкат нагоре ве дееба, немат си ешата напрао не мое спокойно с нормална корекция, а винаги докат падне палатката и после олеле пишат у вестника че некой е умрел или е свършил света зарад някоя измислена банка .. пу да им го бодна в чофката ....... пак днеска тряя да сядам и да чертая атомни централи как да изляза майка му мечка ...
          рано е материалите, които чета, слушам и наблюдавам изказвания у немско са, че ръста тепърва започва. много компании пробиха предишни съпротиви и очакванията са ръстът да продължи от тези нови нива. кой влезнал по-рано, влезнал
          очакват и корекции, различни са мненията за коко ще са дълбоки, но е факт че германските компания изкарват завидни показатели
          затова и аз съм оптимист за 2017 цялата до към пролет 2018

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12
            Тия няма ли да престанат вече да го ръчкат нагоре ве дееба, немат си ешата напрао не мое спокойно с нормална корекция, а винаги докат падне палатката и после олеле пишат у вестника че некой е умрел или е свършил света зарад някоя измислена банка .. пу да им го бодна в чофката ....... пак днеска тряя да сядам и да чертая атомни централи как да изляза майка му мечка ...
            Уви, тая корекция ще има да я чакаш поне година още. Тоя цикъл се забави и протече много неравномерно, та явно ще е сред най-дългите. После е ясно, че ще пада отвесно, но за момента мисля, че сме нагоре, макар и по-плавно.

Коментар

• С путове ли си Майкъле?

Ако можеш да подържиш още малко време, мисля, че ще станат работите. Смешното е, че понеделник вдигаха маржините, а новината даже и волатилност не предизвика. Даже аз я надцених.

Но волатилността ми се струва никак не е далеч. Просто посоката я очакват твърде много хора и пазарът си отсява слабите позиции - той все така прави да му се не види. : )

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Преди година ги гледах когато петрола беше под 30 . При тях лошата комбинация е, че чакат на качващи се цени на индустриалните метали и на петрола ....Да, ама не се случва....Според мен можеш да ги дебнеш и по-надоле ...
                п.с Напоследък се оглеждам като теб за дивидентни . Започна да ми се услажда да държа такива...
                Но още повече обичам да ги купувам еФтинко ...
                За мен входът по дадена позиция е 90% от крайния успех...
                Мисля, че тогава си могъл да се понагувичиш. Металите и слузта си вървят нагоре, вървят си и надолу, понякога отиват направо надолулу, но както и да вървят, винаги са необходими. По принцип искам да си взема Rio Tinto, но ми хрумна да погледна и тия, защото също ного силни - и заедно с Тинтата правят трудно заобиколим микс. Тинтата ми се вижда по-печеливша, но пък BHP Billiton е по-диверсифицирана: добиват и слуз. Попоглеждам и AngloAmerican, ама на тия нещо не мога да им хвана спатиите и подскоците - нагоре-нодолулу... но пък държат De Beers... друг въпрос, че диамантите са най-безумно надценените елмази.

Прав си, че входът е важен, ама зависи колко си дългосрочен. Аз от дивидентните навън най-доволен от слузестите+HSBC.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Имат много пушечно месо и огромна територия. Това не показва, че са добри войници.
                  еми да се проба некой нещо да ги нападне и ше скиваш за пореден път как боя завършва у неговата столица, ок аре зарежи го тва, че чакам като родилка да падне тоя индекс .....

Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Нема там се управлява от същества с неземен пройзход и много от пословиците не важат за тях тва сериозно че не са човеци там на върха
                  и аз не ги знам кви са, но да пипнат нещо да бутнат малко борсата надоле, ако ще и внуци на пришалеца да са .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

пълни тъпотии, всъщност зависи в какво велики, те са най-добрите войници е историята го е доказала хиляди пъти, а САЩ нали ги видя на кво мязат заради военните си идиотщини мм ?! Инфраструктура дармадан, качество на живот занижено на ниво България на средния Американец, аз пак ти каам заради шепа народ в САЩ тая най-млада държава-Империя в историята на нашето модерно време ще отиде в канала само след 10/15г. ако продължават в същия дух, не се бъзикам и жалко за което, държавата им беше готина и топ - е финансова индустрия напрайли, раоти чудеса, но заради тъпите си Имперски амбиции ше потънат кат Отче Наш, а това се случва с всяка нация/народ без изключение с подобни намерения .... много жалко за Щатите наистина, а и как са географски на разтояние от останалия свят ако закъсат ше е много зле ама мнооо ....
                    Нема там се управлява от същества с неземен пройзход и много от пословиците не важат за тях тва сериозно че не са човеци там на върха
                    Вся Власть Советам

Коментар

пълни тъпотии, всъщност зависи в какво велики, те са най-добрите войници е историята го е доказала хиляди пъти
                      Имат много пушечно месо и огромна територия. Това не показва, че са добри войници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Не е така, руснаците са най-велики, но само като емигриат в САЩ - виж Рахманинов, Джордж Гамов, Сергий Брин, Айн Ранд
                        пълни тъпотии, всъщност зависи в какво велики, те са най-добрите войници е историята го е доказала хиляди пъти, а САЩ нали ги видя на кво мязат заради военните си идиотщини мм ?! Инфраструктура дармадан, качество на живот занижено на ниво България на средния Американец, аз пак ти каам заради шепа народ в САЩ тая най-млада държава-Империя в историята на нашето модерно време ще отиде в канала само след 10/15г. ако продължават в същия дух, не се бъзикам и жалко за което, държавата им беше готина и топ - е финансова индустрия напрайли, раоти чудеса, но заради тъпите си Имперски амбиции ше потънат кат Отче Наш, а това се случва с всяка нация/народ без изключение с подобни намерения .... много жалко за Щатите наистина, а и как са географски на разтояние от останалия свят ако закъсат ше е много зле ама мнооо ....
                        Last edited by michaelis12; 09.05.2017, 10:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Ние сме най-добри в измамите, далаверите, кражбите от еврофондовете, точенето на държавата и ку*вите в политиката. Наште са най-големите
                          извинявай че се намесвам, но ние сме кокошкари в сравнение с елините относно еврофондовете. и именно щото сме кокошкарска нация, това намира отражение във всички отрасли на икономиката и политиката.

но да оставим политиката и грозната действителност в Булгаристан, тук е темата за немските акции!

Коментар

чек че без да исках го изтрих иначе обичам да съм му контра на Адаша .... еми от Германия идват нещата, просто са най-добрите инженери и аз незнам дали идва от езика им поне цепят думите на 10 части после ги разпиляват в изречението, ходи сглабяй мозайка след тва и са единствените които казват 3 с 20 а не 23 както останалите по света. Незнам що е така, има разни нации които пасват в нещо най-добре, само ние незнам къде сме явно още не сме открили наще български заложби, но в кебабчетата ще да е заровено кучето ....
                            в кебапчетата със сигурност е заровено куче/-то хахахахахах

Коментар

чек че без да исках го изтрих иначе обичам да съм му контра на Адаша .... еми от Германия идват нещата, просто са най-добрите инженери и аз незнам дали идва от езика им поне цепят думите на 10 части после ги разпиляват в изречението, ходи сглабяй мозайка след тва и са единствените които казват 3 с 20 а не 23 както останалите по света. Незнам що е така, има разни нации които пасват в нещо най-добре, само ние незнам къде сме явно още не сме открили наще български заложби, но в кебабчетата ще да е заровено кучето ....
                              Не е така, руснаците са най-велики, но само като емигриат в САЩ - виж Рахманинов, Джордж Гамов, Сергий Брин, Айн Ранд

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Ние сме най-добри в измамите, далаверите, кражбите от еврофондовете, точенето на държавата и ку*вите в политиката. Наште са най-големите
                                е поне е нещо, а я си престай ич ....

Коментар

Working...
                                X