Първоначално изпратено от exxs
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
рано ематериалите, които чета, слушам и наблюдавам изказвания у немско са, че ръста тепърва започва. много компании пробиха предишни съпротиви и очакванията са ръстът да продължи от тези нови нива. кой влезнал по-рано, влезнал
очакват и корекции, различни са мненията за коко ще са дълбоки, но е факт че германските компания изкарват завидни показатели
затова и аз съм оптимист за 2017 цялата до към пролет 2018
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12Тия няма ли да престанат вече да го ръчкат нагоре ве дееба, немат си ешата напрао не мое спокойно с нормална корекция, а винаги докат падне палатката и после олеле пишат у вестника че некой е умрел или е свършил света зарад някоя измислена банка .. пу да им го бодна в чофката ....... пак днеска тряя да сядам и да чертая атомни централи как да изляза майка му мечка ...материалите, които чета, слушам и наблюдавам изказвания у немско са, че ръста тепърва започва. много компании пробиха предишни съпротиви и очакванията са ръстът да продължи от тези нови нива. кой влезнал по-рано, влезнал
очакват и корекции, различни са мненията за коко ще са дълбоки, но е факт че германските компания изкарват завидни показатели
затова и аз съм оптимист за 2017 цялата до към пролет 2018
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12Тия няма ли да престанат вече да го ръчкат нагоре ве дееба, немат си ешата напрао не мое спокойно с нормална корекция, а винаги докат падне палатката и после олеле пишат у вестника че некой е умрел или е свършил света зарад някоя измислена банка .. пу да им го бодна в чофката ....... пак днеска тряя да сядам и да чертая атомни централи как да изляза майка му мечка ...
Коментар
-
С путове ли си Майкъле?
Ако можеш да подържиш още малко време, мисля, че ще станат работите. Смешното е, че понеделник вдигаха маржините, а новината даже и волатилност не предизвика. Даже аз я надцених.
Но волатилността ми се струва никак не е далеч. Просто посоката я очакват твърде много хора и пазарът си отсява слабите позиции - той все така прави да му се не види. : )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПреди година ги гледах когато петрола беше под 30 . При тях лошата комбинация е, че чакат на качващи се цени на индустриалните метали и на петрола ....Да, ама не се случва....Според мен можеш да ги дебнеш и по-надоле ...
п.с Напоследък се оглеждам като теб за дивидентни . Започна да ми се услажда да държа такива...
Но още повече обичам да ги купувам еФтинко ...
За мен входът по дадена позиция е 90% от крайния успех...
Прав си, че входът е важен, ама зависи колко си дългосрочен. Аз от дивидентните навън най-доволен от слузестите+HSBC.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Имат много пушечно месо и огромна територия. Това не показва, че са добри войници.
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Нема там се управлява от същества с неземен пройзход и много от пословиците не важат за тях тва сериозно че не са човеци там на върха
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
пълни тъпотии, всъщност зависи в какво велики, те са най-добрите войници е историята го е доказала хиляди пъти, а САЩ нали ги видя на кво мязат заради военните си идиотщини мм ?! Инфраструктура дармадан, качество на живот занижено на ниво България на средния Американец, аз пак ти каам заради шепа народ в САЩ тая най-млада държава-Империя в историята на нашето модерно време ще отиде в канала само след 10/15г. ако продължават в същия дух, не се бъзикам и жалко за което, държавата им беше готина и топ - е финансова индустрия напрайли, раоти чудеса, но заради тъпите си Имперски амбиции ше потънат кат Отче Наш, а това се случва с всяка нация/народ без изключение с подобни намерения .... много жалко за Щатите наистина, а и как са географски на разтояние от останалия свят ако закъсат ше е много зле ама мнооо ....Вся Власть Советам
Коментар
-
пълни тъпотии, всъщност зависи в какво велики, те са най-добрите войници е историята го е доказала хиляди пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Не е така, руснаците са най-велики, но само като емигриат в САЩ - виж Рахманинов, Джордж Гамов, Сергий Брин, Айн РандLast edited by michaelis12; 09.05.2017, 10:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Ние сме най-добри в измамите, далаверите, кражбите от еврофондовете, точенето на държавата и ку*вите в политиката. Наште са най-големите
но да оставим политиката и грозната действителност в Булгаристан, тук е темата за немските акции!
Коментар
-
чек че без да исках го изтрих иначе обичам да съм му контра на Адаша ....еми от Германия идват нещата, просто са най-добрите инженери и аз незнам дали идва от езика им поне цепят думите на 10 части после ги разпиляват в изречението, ходи сглабяй мозайка след тва и са единствените които казват 3 с 20 а не 23 както останалите по света. Незнам що е така, има разни нации които пасват в нещо най-добре, само ние незнам къде сме явно още не сме открили наще български заложби, но в кебабчетата ще да е заровено кучето ....
Коментар
-
чек че без да исках го изтрих иначе обичам да съм му контра на Адаша ....еми от Германия идват нещата, просто са най-добрите инженери и аз незнам дали идва от езика им поне цепят думите на 10 части после ги разпиляват в изречението, ходи сглабяй мозайка след тва и са единствените които казват 3 с 20 а не 23 както останалите по света. Незнам що е така, има разни нации които пасват в нещо най-добре, само ние незнам къде сме явно още не сме открили наще български заложби, но в кебабчетата ще да е заровено кучето ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Ние сме най-добри в измамите, далаверите, кражбите от еврофондовете, точенето на държавата и ку*вите в политиката. Наште са най-големите
Коментар
Коментар