IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дръж се Импе с теб сме.
    Пак ще зареждам vw
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• BOOM!
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Стига падал неговата кожа розава: аз мисля това е отчасти заради събитията в Кьолн, където стана очевидно, че властите в Германия не могат или не желаят да уязвят своите граждани от талибанската чума - и то уязвимите - жени и съвсем млади момичета дори !!! Докато Меркел ни бъде свалена - и цялата толерастка клика тоже - нищо добро не чака Германия.
        Цялата работа идва от днешната обезценка на юана-5 годишно дъно

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          bullshit! имало по едно изнасилване от емигранти на 3 дни, това прави по 100 на година. като го сравниш с около 8,000 годишно, може ли да се каже, че германците изнасилват 80 пъти повече от емигрантите?

класически пример за дискриминация
          Изнасилства винаги има, но:
          - сигурен ли си, че изнасилства от т.нар. "бежанци" не се представят често като изнасилства от небежанци, заради абсурдни причини като толерастия, запазване на етническия мир и т.н.? За сравнение - потърси данни за Швеция и Норвегия. Конкретен пример - когато в Англия няколко пакистански зверове години наред изнасилваха деца, първо властите са отказвали да откликнат на оплакванията, после опитаха да потулят случая, а медиите не смееха да споменат етносът на зверовете, та да не би да ги обвинят в "дискриминация" !!! Не е ли масово това и в нашите медии - които не се осмеляват да назоват етносът на хъхряшките бандити и терористи?
          - най-големите талибански орди в Германия нахлуха скоро - още няма статистическа база за сравнение.
          - знаеш ли случай, когато орда германци са извършвали масови блудствени действия срещу стотици жени на един германски площад? Защото точно това се случи в Кьолн.

И още нещо - едно е някой разгонен швабок да изнасили в собствената си държава - и то например жена си, която не ще да му пусне... но съвсем друго е някакъв талибанин да отиде в чужда държава, да го пуснат вътре, вместо да го разстрелят на границата, която е прекосил нелегално, да му дадат покрив над кратуната, храна, джобни дори - да го посрещнат като човек, а той за благодарност да нападне и изнасили 14-15-годишно девойче !!! Това е проява на чудовищно неблагодарство към народът, който го е приютил него - "клетият бежанец" или по-точно казано - никому непотребният боклук - и това неблагодарство трябва да се наказва със смърт. Прав е големият хуманист Джонатан Суифт, който казва чрез геройте си, че който показва неблагодарство към своите благодетели, е враг на цялото човечество. Дори на някой вук от гората да му дадеш храна, няма да ти захапе ръката, както правят тия изверги.
          Last edited by Императорът; 06.01.2016, 14:09.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Стига падал неговата кожа розава: аз мисля това е отчасти заради събитията в Кьолн, където стана очевидно, че властите в Германия не могат или не желаят да уязвят своите граждани от талибанската чума - и то уязвимите - жени и съвсем млади момичета дори !!! Докато Меркел ни бъде свалена - и цялата толерастка клика тоже - нищо добро не чака Германия.
            bullshit! имало по едно изнасилване от емигранти на 3 дни, това прави по 100 на година. като го сравниш с около 8,000 годишно, може ли да се каже, че германците изнасилват 80 пъти повече от емигрантите?

класически пример за дискриминация
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Стига падал неговата кожа розава: аз мисля това е отчасти заради събитията в Кьолн, където стана очевидно, че властите в Германия не могат или не желаят да уязвят своите граждани от талибанската чума - и то уязвимите - жени и съвсем млади момичета дори !!! Докато Меркел ни бъде свалена - и цялата толерастка клика тоже - нищо добро не чака Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Да освежим темата ...
                "Щатското министерство на правосъдието е завело дело срещу немския производител на автомобили Volkswagen с иск за обезщетение на стойност 48 млрд. долара за умишлено нарушаване на законите за опазване на околната среда в страната."
                Май, май ще има цени под 100 $
                а към момента Volkswagen се вдига с почти 2%

Коментар

• Да освежим темата ...
                  "Щатското министерство на правосъдието е завело дело срещу немския производител на автомобили Volkswagen с иск за обезщетение на стойност 48 млрд. долара за умишлено нарушаване на законите за опазване на околната среда в страната."
                  Май, май ще има цени под 100 $
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Не се удовлетворява.

Какъв си ти, че ще ми кажеш къде да пиша и откъде да напускам.

Аре: отплувай към букварът за пръви клас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      нали искаше ниски цени преди няколко дни за допълване?
                      Аз исках това за моите клиенти - ама тогава - сега е късно вече - последната дата за инвестиране мина.
                      Аз вече съм си разпределил паричките - няма какво повече да.

Коментар

У-у-у-у-у-у, мишкуняци !!!!
                        нали искаше ниски цени преди няколко дни за допълване?

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Добре бе - що трябва сега Вермахтът така глупашки и яко да подскача: човек не може да си напазарува пък на сгода...

Коментар

• У-у-у-у-у-у, мишкуняци !!!!

Коментар

• падай дакс! падай! муахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Какво влиание оказва топлата зима на к+с?
                              http://boerse.ard.de/aktien/k-plus-s...tml#xtor=RSS-1

http://www.k-plus-s.com/en/pdf/2015/...how_london.pdf

Коментар

• Защо пак падна днес Даксът, неговата кожица?

Коментар

Working...
                                X