IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Ники, за купуване ли са К+С? Някъде четох, че сериозно влияние върху стойноста на продуктите им има природния газ, а той сега е евтин!
    Тия по-готини са ли от М+С?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
      mnogo topla zima. short do 19
      Какво влиание оказва топлата зима на к+с?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Ники, за купуване ли са К+С? Някъде четох, че сериозно влияние върху стойноста на продуктите им има природния газ, а той сега е евтин!
        mnogo topla zima. short do 19

Коментар

• Ники, за купуване ли са К+С? Някъде четох, че сериозно влияние върху стойноста на продуктите им има природния газ, а той сега е евтин!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Аз мисля какво да си взема с лихвата от Жабешките облизвации - май шоколадче ще е - ама без мармотове да се гаврят с него.
            само за 1 шоколадче ли изкара

Коментар

• мисирката скоро не ни е забавлявала в тази тема

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              За петрол загубата ми е над 110 %....
              а при някои компании от дакс-а е правила и повече от 110% загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Аз се чудя на смелостта на Императора. С неговите знания никога не бих си позволил да давам акъл на клиенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Аз се чудя на смелостта на Императора. С неговите знания никога не бих си позволил да давам акъл на клиенти.
                  А аз се чудя на лекотата, с която раздаваш мнения и квалификации. Аз тебе оценявам ли те - като портфейл и като знания?
                  За да те успокоя - не давам акъл на никой, а само информация. Всеки си има тимберица на раменете, за да решава, възоснова на информацията, какво да прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    хвала, че ти дреме и за клиентите ти

Коментар

милите, кви ли са балаци
                      Не зная, но поне умеят да пишат без правописни грешки във всяка дума. Значи сигурно са по-умни от някои други.

Коментар

милите, кви ли са балаци

Коментар

Ного ясно: нали са ми клиенти.
                          милите, кви ли са балаци

Коментар

Ного ясно: нали са ми клиенти.

Коментар

А, имам предвид основно клиентите си. Аз каквото можах - взех.
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

какво искаш да купиш?
                                А, имам предвид основно клиентите си. Аз каквото можах - взех.

Коментар

Working...
                                X