Първоначално изпратено от michaelis21
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Хиляда пъти ще са по-важни парламентарните избори след някои друг месец във Франция, а не толкова президента.
Затова и опиенението беше само вчера.
Франция не е президентска република.
Оланд не съм го видял да прави нещо, освен да си говори със Меркел.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДа влизат араби и кой иска още - стига да се вдига ... че вчера ооооще си купих
На 7 май излиза Q-1Last edited by lobos; 25.04.2017, 10:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
И да се възмущаваш кел файда. Такъв е живота. Ако живеехме преди 1-2 века човешкият живот хептен нямше да има стойност. Има си френски легион записваш се и отиваш на фронта да тепеш клетите арабески. Първо да си оправим нашата кочина пък после да мислим за франсетата, защото те пак са 100 пъти по добре от тая бананова република.
А възмущаваш ли се от мутрите които грабеха клетите хора през 90-те или пък ДС ченгетата фалирали банки и затрили съдбата на десетки хора?Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига квича бе, наркоман !!!
Квиченето ти ме обижда, защото аз плача за Франция!!! Не съм и сънувал дори, че ще видя наяве това - позорното самоубийство на един велик народ !!!
Разстреляха Петен - след 70 години си избраха Макарон !!! Дори нацисткото нашествие би било по-добро от талибанското !!! Де Гол, Жана д`Арк, Напальон, Анри ІV-ий, Карл Велики и още хиляди велики французи гледат отгоре и сигурно биха искали никога да не бяха се раждали !!!
Ти оплезен: не знаеш ли, че няма свиня безсмъртна?
Нима демонстративната толерастия струва повече от животът на едно дори дете ??? Защото това е само едно от десетте, премачкани в Ница от "клет мигрант с човешки права но различна култура" !!!
Нима вашите "къси" и дребни печалбици струват повече от гибелта на това дете... и на цял народ?
А възмущаваш ли се от мутрите които грабеха клетите хора през 90-те или пък ДС ченгетата фалирали банки и затрили съдбата на десетки хора?
- 1 like
Коментар
-
Стига квича бе, наркоман !!!
Квиченето ти ме обижда, защото аз плача за Франция!!! Не съм и сънувал дори, че ще видя наяве това - позорното самоубийство на един велик народ !!!
Разстреляха Петен - след 70 години си избраха Макарон !!! Дори нацисткото нашествие би било по-добро от талибанското !!! Де Гол, Жана д`Арк, Напальон, Анри ІV-ий, Карл Велики и още хиляди велики французи гледат отгоре и сигурно биха искали никога да не бяха се раждали !!!
Ти оплезен: не знаеш ли, че няма свиня безсмъртна?
Нима демонстративната толерастия струва повече от животът на едно дори дете ??? Защото това е само едно от десетте, премачкани в Ница от "клет мигрант с човешки права но различна култура" !!!
Нима вашите "къси" и дребни печалбици струват повече от гибелта на това дете... и на цял народ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
НАГУВИНчаня принцескЕ с кашкавал. при тази статия от днес се пускат къси . утре ще ти излязат . иначе цялото това плямпане дето го правиш е безмислено особено след като казваш че си дивидентна принцеска с кашкавал .хяхяхххяхяхях
Победата на Макрон хвърли в екстаз европейските фондови пазари
абе мноу убаво ти беше интервиту в инвестора . убавиня . хяхяхяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяLast edited by the architect; 24.04.2017, 21:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеШом на БФБ-то има p/e 20 и нагоре няма какво да се чудим на даксазасега музиката свири и танцуваме
Ще се нагувичвам с Мидички и GlaxoSmithKline - а френските свини да не забравят, че няма свиня безсмъртна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
Коментар