If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес малко повече еуфория! утре изтрезняване и ... те така до 5.5. на 8.5. ще е цирка в едната или в другата посока.
По дЕдо Вазов: "ПИЯНСТВОТО НА ТОЛЕРАСТИТЕ".
Защо - борса 4% нагоре? Като победи геронтофилинът аболюционист Макарон - Франция по-добро място ли ще стане за живеене? - Имам предвид за французите - не за нигъро-талибанските нашественици? Въпрос на време е пак да четем как са изпоразстреляли с шмайзери стотина веселящи се французи в някоя дискотека, или са ги изпомачкали като хлебарки по някоя пешеходна улица - или: взривили... тогава Макарон ще обяснява на французите как трябва да са толерантни към клетите мигранти, защото тепърва ще идват още милиони, а аз вече няма да съм: "ЖУ СУИ..." нещо си !!! Пазарите ще потрепват леко и ще възстановяват - зер: какво като са изпомачкани стотина французи - има още милиони, които да работят здраво, за да хранят мигрите и да движат икономиката междувременно !!!
Макарон нарече националистите: "заплаха" - за кого точно са заплаха, гнидо? Как може французи да са заплаха за Франция, само защото не искат страната им да бъде завладяна, а те: подложени на терор?
За мен вчера може би французите сами си подписаха присъдата - само датата на изпълнение остава неизвестна - когато ще се случи събитието, през което историците ще ударят една червена черта и ще напишат: "Гибел на европейска Франция". Възможно е в един момент на французите със закъснение да им дойде акълът и да опитат да променят нещата - ама ония - другите - вече ще са набъбнали с още милиони - с право на глас и ще продължат да си избират толерантни Макарони !!! Недоумявам как може например човек с деца, да отиде и да гласува за тоя, който му казва направо в очите, че в страната му ще продължават да нахлуват орди диваци, терористи и паразити и че те не могат да бъдат спирани, защото имали права и че нищо не можело да се направи !!! Как човек съзнателно обрича децата си на робство подтисничество и терор, само за да се покаже "толерантен"?
абе Фери тия бандзови в EUREX не са чували май за опции на фючърси на DAXa нали или има някви ? Аз търсих търсих ама само на индекса, а те са само с дневно работно време ако те извозят вечерта нищо не може да се напрай и си лягаме отвити .....
Седя си и си мисля....
Тези се оляха, само дето Льо Пенка е втора.
DAX си бучнаха ALL time High. Франсетата са у космоса, А мен ме е шубе да ги изшортя яката.
аз въобще не мисля, тая дейност съм я прекратил отдавна защото дава само грешки ..... еееми така е скиваш ли, като го избоцат яко нагоре и по всички медий за дезинформация се върти плочата, че Макарона ше става цар и ше тънем у разкош, точно кога е за шорт никой не шорти, щото шанса с CFD е много грозен, затова и ги зарязах CFDтата
Пукайте опции, вие не чувате .... а то нема нищо сложно, бодваш му един вертикал, навиваш му часовника до кога ше е под тая цена и жми градо .... знаеш печалбата ква е и загубата ква е ...
Шорти се и спи спокойно, както имаше един лаф от 2002-ра.
Абе, ще си чакам.
По добре да го отиграя с някакво дълго злато и сребро. По няма да ме заболи.
Тези са полудели.
Седя си и си мисля....
DAX си бучнаха ALL time High. Франсетата са у космоса, А мен ме е шубе да ги изшортя яката.
Седя си и си мисля....
Коментар