If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига падал неговата кожа розава: аз мисля това е отчасти заради събитията в Кьолн, където стана очевидно, че властите в Германия не могат или не желаят да уязвят своите граждани от талибанската чума - и то уязвимите - жени и съвсем млади момичета дори !!! Докато Меркел ни бъде свалена - и цялата толерастка клика тоже - нищо добро не чака Германия.
Цялата работа идва от днешната обезценка на юана-5 годишно дъно
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
bullshit! имало по едно изнасилване от емигранти на 3 дни, това прави по 100 на година. като го сравниш с около 8,000 годишно, може ли да се каже, че германците изнасилват 80 пъти повече от емигрантите?
класически пример за дискриминация
Изнасилства винаги има, но:
- сигурен ли си, че изнасилства от т.нар. "бежанци" не се представят често като изнасилства от небежанци, заради абсурдни причини като толерастия, запазване на етническия мир и т.н.? За сравнение - потърси данни за Швеция и Норвегия. Конкретен пример - когато в Англия няколко пакистански зверове години наред изнасилваха деца, първо властите са отказвали да откликнат на оплакванията, после опитаха да потулят случая, а медиите не смееха да споменат етносът на зверовете, та да не би да ги обвинят в "дискриминация" !!! Не е ли масово това и в нашите медии - които не се осмеляват да назоват етносът на хъхряшките бандити и терористи?
- най-големите талибански орди в Германия нахлуха скоро - още няма статистическа база за сравнение.
- знаеш ли случай, когато орда германци са извършвали масови блудствени действия срещу стотици жени на един германски площад? Защото точно това се случи в Кьолн.
И още нещо - едно е някой разгонен швабок да изнасили в собствената си държава - и то например жена си, която не ще да му пусне... но съвсем друго е някакъв талибанин да отиде в чужда държава, да го пуснат вътре, вместо да го разстрелят на границата, която е прекосил нелегално, да му дадат покрив над кратуната, храна, джобни дори - да го посрещнат като човек, а той за благодарност да нападне и изнасили 14-15-годишно девойче !!! Това е проява на чудовищно неблагодарство към народът, който го е приютил него - "клетият бежанец" или по-точно казано - никому непотребният боклук - и това неблагодарство трябва да се наказва със смърт. Прав е големият хуманист Джонатан Суифт, който казва чрез геройте си, че който показва неблагодарство към своите благодетели, е враг на цялото човечество. Дори на някой вук от гората да му дадеш храна, няма да ти захапе ръката, както правят тия изверги.
Стига падал неговата кожа розава: аз мисля това е отчасти заради събитията в Кьолн, където стана очевидно, че властите в Германия не могат или не желаят да уязвят своите граждани от талибанската чума - и то уязвимите - жени и съвсем млади момичета дори !!! Докато Меркел ни бъде свалена - и цялата толерастка клика тоже - нищо добро не чака Германия.
bullshit! имало по едно изнасилване от емигранти на 3 дни, това прави по 100 на година. като го сравниш с около 8,000 годишно, може ли да се каже, че германците изнасилват 80 пъти повече от емигрантите?
класически пример за дискриминация
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Да освежим темата ...
"Щатското министерство на правосъдието е завело дело срещу немския производител на автомобили Volkswagen с иск за обезщетение на стойност 48 млрд. долара за умишлено нарушаване на законите за опазване на околната среда в страната."
Май, май ще има цени под 100 $
а към момента Volkswagen се вдига с почти 2%
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Да освежим темата ...
"Щатското министерство на правосъдието е завело дело срещу немския производител на автомобили Volkswagen с иск за обезщетение на стойност 48 млрд. долара за умишлено нарушаване на законите за опазване на околната среда в страната."
Май, май ще има цени под 100 $
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
нали искаше ниски цени преди няколко дни за допълване?
Аз исках това за моите клиенти - ама тогава - сега е късно вече - последната дата за инвестиране мина.
Аз вече съм си разпределил паричките - няма какво повече да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар