IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .
    Last edited by kubrat; 24.04.2017, 16:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти пък ,само 30 % ,то бълха ни Ухапала.....
      Според мен ако легнеме ,то банките няма да станат....те сега едва кретат ...
      Ако ще да ги пълнят с печатни машини...
      еми там е съпорта на 1600 и на 8000 толкоз нема повече, а как точно ще бъде изпълнението и как ще почнат въобще има 100 варианта, ебали ги ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

михаелис, това, което аз четох, препрочитам и чета за дакса, корелира с цитираните от теб времеви диапазони. положението ще стане грозно за играещите дребни с репа на дакса. много ще плачат при следващата наистина голяма корекция.
        но инвестиционната култура в европа е доста по-сериозно развита в сравнение с булгаристанската ориенталска и хората ще се ориентират навреме. не ги мисля тях въобще.
        иначе цитираните от тебе индикатори и тайминг са твърде реализуеми, освен ако долните евреи не извъртят играта.
        не те няма какво да извъртат просто изпълнението ще бъде грозно както винаги и сега ли през лятото/есента ще почне, до година ли де да знам ?!? .... всичко знаем всичко е подготвено уж, ама с ей такива подскоци кат са от по 300/400 пункта може да ти се вземе акъла .... В БГ с БФБ незнам там и без тва е в друго измерение и когато нормалните индекси са надолу те са нагоре някво всичко наопаки, може пък и да ударят джакпота с БГ акциите де да ги знам .....

P.S. този индекс SOFIX май беше е доста добър контраиндикатор ... четох ги в Коментари БФБ 2/3 пъти някви акции на тоя бандит на оная групировка що така напрайли незнам си кво ала бала некви акции даже се продават извън борсово, викам хуу щом ги влече хората ("инвеститорите") да се занимават там, се едно си в джунглата ....
        Last edited by michaelis12; 24.04.2017, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

не е бе тоз пък ше слезне до 1600 SPX, 8000 DAXa кво толко повече няма да слезе на юруш не се кози ....
          Ти пък ,само 30 % ,то бълха ни Ухапала.....
          Според мен ако легнеме ,то банките няма да станат....те сега едва кретат ...
          Ако ще да ги пълнят с печатни машини...

Коментар

И кво праиме....
            Компоти ,консерви и землянки....
            Златце и сръбърце или нещо друго...
            Щото ако се удари пак строителния балон ще стане мазало....
            не е бе тоз пък ше слезне до 1600 SPX, 8000 DAXa кво толко повече няма да слезе на юруш не се кози ....

Коментар

.....
              P.S. третата вълна е най-силната и импулсивна вълна, която най-много се точи - от 2012 до 2015/16 (вълна III) и сега сме в V но във вълна 3 от нисък ред и тя също се влачи 2016-2017/18 ?! Timing точно ебали го, но 2018г. е крайния пейзаж за вълна V ot 2009та
              михаелис, това, което аз четох, препрочитам и чета за дакса, корелира с цитираните от теб времеви диапазони. положението ще стане грозно за играещите дребни с репа на дакса. много ще плачат при следващата наистина голяма корекция.
              но инвестиционната култура в европа е доста по-сериозно развита в сравнение с булгаристанската ориенталска и хората ще се ориентират навреме. не ги мисля тях въобще.
              иначе цитираните от тебе индикатори и тайминг са твърде реализуеми, освен ако долните евреи не извъртят играта.
              Last edited by Ferry; 24.04.2017, 15:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

стройбалона ще се удари.... в германия е раздут много и цените са балонизирани до пред спукване.
                и твоята ареал допринася серизно за това ако си посещавал франкфурт, мюнхен, дюселдорф, хамбург, берлин, дрезден и т.н. сигурно си видял с какви бесни темпове се строи и колко от построеното пустее/заето.... цените се качват главоломно и финансирането за закупуване/наемане галопира!
                Не знам за ареелбанк но скелета на ДБ е голямо тиранозавърче в малко гардеробче....
                Ареалци дано са си научили урока щото останалите банки не са.....
                Особенно италианските и испанските....е другите ще вървят с тях...

Коментар

И кво праиме....
                  стройбалона ще се удари.... в германия е раздут много и цените са балонизирани до пред спукване.
                  и твоята ареал допринася серизно за това ако си посещавал франкфурт, мюнхен, дюселдорф, хамбург, берлин, дрезден и т.н. сигурно си видял с какви бесни темпове се строи и колко от построеното пустее/заето.... цените се качват главоломно и финансирането за закупуване/наемане галопира!

Коментар

за българските банки нищо не мога да ти кажа кое кво е и що е,но ние сме измислена Колония, която е периферия на периферията за тва не ти трябва и 3 клас до обяд да разбереш, че в мутренска махленска държава където анцуга с ланеца и БМВто е на мода плюс няккъв гологлав тъпунгер който бълва идиотщини от 30г. по ТВ щял да влиза в политиката, каквито и да било инвестиции и банки не работят, което и не ме интересува. Това трябва да се сменят 2 поколения минимум преди нещо да тръгне ако преди това не са ни превзели от някъде на юг. Толко за конюктурата в БГ.

Колкот за борсата според анализите сега върви последната вълна V от движението на 2009г. което пък от своя страна също се състои от пет части и в момента сме във вълна 3, т.е. чакаме вълна 4 корективна нещо от порядъка на 2200/2250 (SPX) след което е последната 5 вълна на движението от 2016г. с което свършва и целия филм от 2009та. Са дали ше се мотат до тая есен или до пролетта на 2018та не мога да ти кажа, но тогава е края на движението от 2009та след което цел е (1600 SPX) (8000 DAX) да кацне на двете планини 2000/2008 от предходните 17 год.

P.S. третата вълна е най-силната и импулсивна вълна, която най-много се точи - от 2012 до 2015/16 (вълна III) и сега сме в V но във вълна 3 от нисък ред и тя също се влачи 2016-2017/18 ?! Timing точно ебали го, но 2018г. е крайния пейзаж за вълна V ot 2009та
                    И кво праиме....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      Еврейчето лупус слуша ли.късо от 12315
                      Вървили демото или за утре ново

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Ще чакам следващото раздаване и тогава чарта ще съвпадне с това дето казваш,че няма значение!Щото и тва със "значението" е тука има - тука нема",ама като има - има, и компенсира немането в течение на Времето...

Обаче и аз от 2009г. смятам,че всичко на запад от Калотина е балон.Но се абстрахирам от личното си мнение,като трябва да вземам лични решения за запада.Но за бг примерно не се колебая да махна всичко в пиба(не че бях недоволен,ама конюнктурата го изиска) веднага след Нова година щото тука всичко е на 100% ясно!
                        за българските банки нищо не мога да ти кажа кое кво е и що е,но ние сме измислена Колония, която е периферия на периферията за тва не ти трябва и 3 клас до обяд да разбереш, че в мутренска махленска държава където анцуга с ланеца и БМВто е на мода плюс няккъв гологлав тъпунгер който бълва идиотщини от 30г. по ТВ щял да влиза в политиката, каквито и да било инвестиции и банки не работят, което и не ме интересува. Това трябва да се сменят 2 поколения минимум преди нещо да тръгне ако преди това не са ни превзели от някъде на юг. Толко за конюктурата в БГ.

Колкот за борсата според анализите сега върви последната вълна V от движението на 2009г. което пък от своя страна също се състои от пет части и в момента сме във вълна 3, т.е. чакаме вълна 4 корективна нещо от порядъка на 2200/2250 (SPX) след което е последната 5 вълна на движението от 2016г. с което свършва и целия филм от 2009та. Са дали ше се мотат до тая есен или до пролетта на 2018та не мога да ти кажа, но тогава е края на движението от 2009та след което цел е (1600 SPX) (8000 DAX) да кацне на двете планини 2000/2008 от предходните 17 год.

Last edited by michaelis12; 24.04.2017, 14:57.

Коментар

някакви си избори във Франция или Брексити, Тръмплина, ракети в Сирия тва няма никакво значение.
                          Ще чакам следващото раздаване и тогава чарта ще съвпадне с това дето казваш,че няма значение!Щото и тва със "значението" е тука има - тука нема",ама като има - има, и компенсира немането в течение на Времето...

Обаче и аз от 2009г. смятам,че всичко на запад от Калотина е балон.Но се абстрахирам от личното си мнение,като трябва да вземам лични решения за запада.Но за бг примерно не се колебая да махна всичко в пиба(не че бях недоволен,ама конюнктурата го изиска) веднага след Нова година щото тука всичко е на 100% ясно!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Ех да имам трилион долар и да пуснем милиард къси контракта хахаха ще стане изтърбушване на юг
                            нема ти пуснат поръчката ако е прекалено голяма ... ше звъннат на брокера да питат кой е тоя и кво е тва, в същото време другите които трябва ще бъдат предупредени в тва да немаш съмнение .....
                            С CFD има някакъв лимит там от самия брокер или 800 контракта беше (CFD е измишльотина на брокера) тва на борсата не съществува ....

P.S. мисля даже тва (CFD- измислица на UBS) в САЩ е забранено и го има само в Гейропата
                            Last edited by michaelis12; 24.04.2017, 13:45.

Коментар

ама то главния тренд на борсата не се влиае от тези неща ... някакви си избори във Франция или Брексити или Тръмплина или ракети в Сирия тва няма никакво значение. Това са събития които имат кратко отклонение на посоката, но няма да променят главния тренд. Да главния тренд е нагоре на месечна графика, но се очаква корекция малко по-рошава 5-10% преди да дойде още по-голямата рошава корекция от порядъка на 20-40% ......
                              Ех да имам трилион долар и да пуснем милиард къси контракта хахаха ще стане изтърбушване на юг
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Това трябваше да стане след първия кур(пардон ,Тур).И днес можеше да отворим на 10К и сега да говорим друго!
                                Работят простите неща,нищо че понякога и те губят.Гледам само чарта и не влагам дълбоки мисли когато цъкам.А "Дълбокия анализ" предполагаше,че ще спечели внука на даскалицата щото е илюминат,а това се харесва на върхушката....А Пенка в режим на санкции ходи при Путин,което си беше фал отвсякъде.Той и Вучич една седмица преди сръбските избори ходи при Него,ама дека е Београд,дека е Париж.
                                ама то главния тренд на борсата не се влиае от тези неща ... някакви си избори във Франция или Брексити, Тръмплина, ракети в Сирия тва няма никакво значение. Това са събития които имат кратко отклонение на посоката, но няма да променят главния тренд. Да главния тренд в момента е нагоре на месечна графика, но се очаква корекция малко по-рошава нещо като 5-10% преди да дойде още по-голямата рошава корекция от порядъка на 20-40% ......
                                И такива събития като тва дет беше са в неделя що влизате тогава ?! То тва си е false flag, айде аз съм се набутал отдавна и го чакам, но съм с лимитирана загуба ако ще и на Марс да отиде ама с CFD е криво много криво щото могат да се занулят кат пич за нема нищо .....
                                Last edited by michaelis12; 24.04.2017, 13:36.

Коментар

Working...
                                X