Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИмпе, то и звездата на смъртта беше могъща но виж какво стана с нея.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМогъщият реактор работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината - за него няма студ, слънце, дъжд, сняг, вятър и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБича: ама защо пак пада неговата кожа розава?
Това - заради суровините ли? Мръсни арапи !!!
Тогава що Беемвенцето ми пада най-ного?
Как ли ще изглежда в такъв вариант BMW-то ?
Навярно ще пърпори като електрическия Harley-Davidson ...
http://www.vbox7.com/play:c78fe83887...260&order=nameЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТези не, чакам удобен момент да купя ЕОН.
Коментар
-
bate Goiko;1059918348]Тези не, чакам удобен момент да купя ЕОН.[/QUOTE]
Купи си Чез.....може и еон. но те са трудни за изчисление....
[/QUOTE]
Има някаква поетическа справедливост в това да си имаш Чесънчета - тоест те те чешат, ама и ти ги чешеш.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТези не, чакам удобен момент да купя ЕОН.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТез перки ток дават
Ще им захранва 2 завода
Перчиците и черните плочки са зависими от природата - вятър-невятър, слънце-нощ/облаци/сняг.
Могъщият реактор работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината - за него няма студ, слънце, дъжд, сняг, вятър и т.н.
И аз се кефя примерно на древните платноходи, ама що първо горящите въглища пушляци, а после и по-съвременни кораби са ги изместили?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеRWE AG
10,735 Euro -0,245
-2,23 %
WKN: 703712 ISIN: DE0007037129 Ticker-Symbol: RWE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво е това: написано е по някакъв друг език и има снимка на перчици. Фабрика за перчици ли?
Ще им захранва 2 заводаLast edited by lobos; 11.12.2015, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМоже би на това http://www.expansion.com/empresas/en...9118b456d.htmlМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеKакво е РВЕ???
Некви атомни чичовци май.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеKакво е РВЕ???
RWE AG
10,735 Euro -0,245
-2,23 %
WKN: 703712 ISIN: DE0007037129 Ticker-Symbol: RWE
Коментар
Коментар