Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНе знам, ама при този фрийфол може и дъното от 2014 на ДАКС-а да подобрим.
Затова ми е интересно кой какво мисли.
ДБ останах с впечатлението, че си го кеширал?
Иска ми се да има една по дълга корекция на мечия маркет....
В момента ДБ пак се бори под 16,7...там има някакво ниво....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Според мен поне до четвъртък ще държа банките ....
Според мен удариха двойно дъно.....за ДБ става въпрос.....
Затова ми е интересно кой какво мисли.
ДБ останах с впечатлението, че си го кеширал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПичове, какво правите с дългите позиции?
Ще затваряте, затворихте или ще държите до някакви нива?
Тази седмица, ако продължаваме недолу не виждам нищо хубаво.
Според мен поне до четвъртък ще държа банките ....
Според мен удариха двойно дъно.....за ДБ става въпрос.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДАХ-а е напълно независим индекс, т.е. нищо не зависи от него...
Чайни, петроли и т.н. ще решат накъде ще ходи. Аз ще го държа.
Китай трудно ще пада ного надолу - неслучайно за тия две седмици Шанхаецът бе толкова стабилен. Единствената заплаха са гадните подземни сополи, освен ако не броим истерическите дрънканици на старият урод сорос, дано умре в ужасяващи мъки.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАаа, никви рубли, там е непредсказуема работата.
Освен санкции, имаш нефт + Турция + Сирия и доста неизвестни.
Аз Русия си мисля през RSX/RSXJ да я пробвам.Last edited by Grosss; 23.01.2016, 15:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКак я виждаш ДАХ и японците в понеделник...че ще бягам май....
Чайни, петроли и т.н. ще решат накъде ще ходи. Аз ще го държа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко отпаднат санкциите против русия .... дали да не се зайграем пак с рублата...биу....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАаа, никви рубли, там е непредсказуема работата.
Аз Русия си мисля през RSX/RSXJ да я пробвам.
Понеже мислех като теб се забих в ДБ и то с поръчка под моментната цена с 4% а домочадието ми нашепваше и двете и двете ,като си толкова русофил ама пусти страх а сега руската банка скочи с 14 %....а имах кеш.....мой...
А и ДБ я купувам с собствена платформа а сбербанк с брокер и обаждане по телефона и по високи комисионни.......
Как я виждаш ДАХ и японците в понеделник...че ще бягам май....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко отпаднат санкциите против русия .... дали да не се зайграем пак с рублата...биу....
Аз Русия си мисля през RSX/RSXJ да я пробвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ то като сметнеш, че 3 пъти занулявах сметки с твоите пари, а след това като сметнеш и терзанията, които имах като купих с моите, преди да тръгне на обратно..... Дължиш ми 20 0000. Всъщност 25 000, да мога да заредя нова сметка с твоите пари.
Доверително управление му казват нашите посредници
Умен, че и хитър "Наивник"....Загубата за мен, а печалбата за него....
пп Напълних чушките и ги сложих да се пекат, но май вече не ми се яде и пие...С тези загуби....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУмен Мамун !
Сега да ми продадеш нефта и да ми преведеш кинтите по сметката....
пп Все пак и аз имам някаква заслуга ...Два дни и нощи се моля на Дедо ....
Доверително управление му казват нашите посредници
Коментар
Коментар