IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

не мога да давам съвет. лично мнение: на мен аареал ми е скъпа и ако ще е за врътка до към 40-41, трябва да е с доста пари.
    за коба и аз съм с 1.5к до към 9.50 - 10 мисля да издържа. искам да видя какви ще са резултатите от Commerzbank 4.0.
    чакам порше на 70-75 и жицакарт на 65
    Как виждаш този момент , при вдигане на лихвите банките да се изстрелят по 5-10 % а маркета да падне до 5%....при ФЕД
    Аз до 41 я глася....при 2 евро дивидент...?
    Спекула....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Какво ще кажеш да направя замяна 1000 коба за ареалки.. ?
      Вчера продадох 500 коба но ги пазя за фед....?
      не мога да давам съвет. лично мнение: на мен аареал ми е скъпа и ако ще е за врътка до към 40-41, трябва да е с доста пари.
      за коба и аз съм с 1.5к до към 9.50 - 10 мисля да издържа. искам да видя какви ще са резултатите от Commerzbank 4.0.
      чакам порше на 70-75 и жицакарт на 65
      Last edited by Ferry; 14.03.2017, 15:49.

Коментар

време за покупки на газпром!?
        интересна статия.
        Какво ще кажеш да направя замяна 1000 коба за ареалки.. ?
        Вчера продадох 500 коба но ги пазя за фед....?

Коментар

• време за покупки на газпром!?
          интересна статия.
          Zweistellige Dividendenrenditen sind am Horizont zu erkennen, aber der Weg dorthin wird nicht einfach.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Аферим, драги - благодаря за инфото Ами държавата май си е мажоритарин - може пък да се стигне до компромис - 12 рублички например Пак е сгода - аз се надявах на 8. При 18.8 рублички - това е около 45 цента на АДР-ченце. Сосно.
            Моля, държавна е, ще видим, но и минимума е приличен като доходност. От по - ликвидните имена навън тази ми е най - интересна към момента.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
              Относно дивидента, има натиск от държавата да се увеличи размера на изплащания %:

Russia sees Gazprom 2016 dividend payout ratio up to 50 percent

Но наскоро излезе и информация, че борда ще се опита да запази размера на дивидента, по възможност без увеличения:

Gazprom Board of Directors addresses dividend policy prospects

Ако решат да раздадат 50% от печалбата, чистия дивидент ще е около 10%, дори след сериозните данъци по текущата цена. Някой с допълнителна информация по темата?
              Аферим, драги - благодаря за инфото Ами държавата май си е мажоритарин - може пък да се стигне до компромис - 12 рублички например Пак е сгода - аз се надявах на 8. При 18.8 рублички - това е около 45 цента на АДР-ченце. Сосно.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Относно дивидента, има натиск от държавата да се увеличи размера на изплащания %:

Russia sees Gazprom 2016 dividend payout ratio up to 50 percent

Но наскоро излезе и информация, че борда ще се опита да запази размера на дивидента, по възможност без увеличения:

Gazprom Board of Directors addresses dividend policy prospects

Gazprom Management Committee plans to propose that the Board of Directors maintain the dividend payments for 2016 at the level established by the Company in the amount of RUB 186.8 billion (RUB 7.89 per share) when making recommendations on the dividend payout for 2016.
                Ако решат да раздадат 50% от печалбата, чистия дивидент ще е около 10%, дори след сериозните данъци по текущата цена. Някой с допълнителна информация по темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Излезе новина, че ЕК ще вдигне обвинението срещу ГАЗПРОМ за картел, веднага се отрази и от 4-ка, вече на 4.10.
                  Долу ЕК. Само ще ядосат могъщият Газпром - и колкото глоба му турят, той ще си вземе парите двойно, като завиши цените.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Онзи ден гледах графиката на OHL и ми показваше слизане под 3,50 тъка че и ма следя фронта

Коментар

• Amper ме радва днес тук явно има нещо голямо мисля, че скоро може да видим 0,40 цента
                      Last edited by lobos; 13.03.2017, 17:48.

Коментар

gazprom още търси дъно....
                        1 тест - 3.93
                        2 тест - 3.854
                        възможно е слизане за тест на 3.697 след пробив на тест 2
                        Излезе новина, че ЕК ще вдигне обвинението срещу ГАЗПРОМ за картел, веднага се отрази и от 4-ка, вече на 4.10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Фери ,не те разбрах ,за Коба ли става въпрос...
                          Аз също гледам че при 8,35 има 1500 евра печалба....
                          но ареалбанк ме дразни ....много
                          коба, да
                          пс: лично аз се гризнах здраво, че не се реших да влезна зраво в дойче на 10.
                          дръпнах се (може да се каже в посл.моментпреди скока) и съжелявам много
                          но хванах един друг влак.... да видим плодовете му наесен
                          Last edited by Ferry; 13.03.2017, 11:21.

Коментар

монти, ако не си на зор, можеш бързо да направиш 3к с 1.5 при кб
                            4.0 дигит. и очаквания показват спорадични резултати
                            Фери ,не те разбрах ,за Коба ли става въпрос...
                            Аз също гледам че при 8,35 има 1500 евра печалба....
                            но ареалбанк ме дразни ....много

Коментар

• монти, ако не си на зор, можеш бързо да направиш 3к с 1.5 при кб
                              4.0 дигит. и очаквания показват спорадични резултати

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Не разбирам немски ама преводачката изписа внимание обрат...
                                да се държат под внимание описаните нива.
                                който шорти индексите ги чува тези нива

Коментар

Working...
                                X