IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Като гледам Дакс и Дау как чумеят нищо чудно след Фед да спретнат една корекция
    'що, фед ще намали лихвата с 25 б.п.?

Коментар

• Като гледам Дакс и Дау как чумеят нищо чудно след Фед да спретнат една корекция

Коментар

• ето го подтвърждениео за коба:

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Според теб има ли възможност да разводнят капитала по някакъв начин ... или по-скоро необходимост ...
          Тоя дивидент дето го гласуваха при тия загуби направо прилича на примамка за пишман инвеститори ... или целта е да закрепят цената, поне временно
          за сега не се е чувало за увеличение на капитала според мен се стремят да подкрепят цената
          бавно и тихо нагоре

Коментар

Всички тук сме ценители на красотата ... не е честно ако не я споделиш с приятели
            хахахахахахаха многократно съм. чети назад в темата. не си хваля акциите, а парите, които печеля от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
              на 5 не вярвам да слезе ако няма яка криза но пазара ще покаже
              Според теб има ли възможност да разводнят капитала по някакъв начин ... или по-скоро необходимост ...
              Тоя дивидент дето го гласуваха при тия загуби направо прилича на примамка за пишман инвеститори ... или целта е да закрепят цената, поне временно
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• на 5 не вярвам да слезе ако няма яка криза но пазара ще покаже
                бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

около 5 или под 5 бих се замислил да сложа 10к.
                  има тлкова други красиви компании
                  Всички тук сме ценители на красотата ... не е честно ако не я споделиш с приятели

Коментар

Какво мислите за EON - ще намери ли скоро дъното ...
                    Total Debt to Equity MRQ 3,205.08%
                    около 5 или под 5 бих се замислил да сложа 10к.
                    има тлкова други красиви компании

Коментар

• аз допълних малко пък ще видим
                      бавно и тихо нагоре

Коментар

• Какво мислите за EON - ще намери ли скоро дъното ...
                        Total Debt to Equity MRQ 3,205.08%

Коментар

• добре започваме на паркета. интересното е, дали ще удържи до СОВ и след очакваните новини от фед, трумп и холандия

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Мисля, че може да послязат и докъм 3.8-3.9. Ако таковата - ще се понагувича още малко.
                            И аз така ги виждам нещата - само хубави новини а цената пълзи ... надоле ...
                            Като любител на дънния риболов ще я чакам на 3.6 - предполагам като (ако) пазара направи корекция около френските избори ...

Коментар

• МААААААААААААААААААААЗНИ ЕВРЕИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ПРИГОТВЯТЕ ЛИ СЕ ЗА МОМЕНТА В КОЙТО ЩЕ ВИ ИЗПЪРЖА . ХЯХЯХЯЯХХЯЯХЯХЯХЯХХЯЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                време за покупки на газпром!?
                                интересна статия.
                                Мисля, че може да послязат и докъм 3.8-3.9. Ако таковата - ще се понагувича още малко.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X