If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гледам и не вярвам на ушите си....досега нали петрола беше виновен за спада на ДАКСА....явно излиза че това беше само оправдание понеже не може да се открие истинската причина за случващото се..........
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Купуването по време на "корекция" на мечи маркет се нарича контрене. А то е доста опасно занимание. Изразът "мечи маркет" го заимствам от теб. Аз все още не твърдя, че сме в него, но наближаваме.
Няма ли за вас къси???!!!! Би трябвало да скъсявате при всяко рали или при тъй-нареченета от вас "корекция", не да купувате на всяко локално дъно с минимално съотношение риск/печалба.
В понеделник напазарувах къси.... може и за мишкуняк да ме обявят колегите, но струва ми се потенцяла надоло е доста по-голям.
Топков - исках да кажа, че спадът при отварянето на европейските пазари не ме обезпокои и въобще не се учудих, когато накраят излязоха на плюс... и че мишкуняшкият пазар беше ДО ТУК (според мене засега).
Човече, може ли по нелигаво да се изразяваш? Какво изобщо казваш?
Топков - исках да кажа, че спадът при отварянето на европейските пазари не ме обезпокои и въобще не се учудих, когато накраят излязоха на плюс... и че мишкуняшкият пазар беше ДО ТУК (според мене засега).
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Купуването по време на "корекция" на мечи маркет се нарича контрене. А то е доста опасно занимание. Изразът "мечи маркет" го заимствам от теб. Аз все още не твърдя, че сме в него, но наближаваме.
Няма ли за вас къси???!!!! Би трябвало да скъсявате при всяко рали или при тъй-нареченета от вас "корекция", не да купувате на всяко локално дъно с минимално съотношение риск/печалба.
А не може ли мечия тренд да приключи с 20-22% спад
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Една трета само на 17,7..
Иска ми се да има една по дълга корекция на мечия маркет....
В момента ДБ пак се бори под 16,7...там има някакво ниво....
Коментар