дакса 2,4 % надоле дау около 1% нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениегледам и не вярвам на ушите си....досега нали петрола беше виновен за спада на ДАКСА....явно излиза че това беше само оправдание понеже не може да се открие истинската причина за случващото се..........За мен е интересно, че оставят сериозни печалби на по-рисковите играчи, докато свалят индексите, позволявайки голяма волатилност и в двете посоки.
А иначе, не може да се отрече че медиите се стараят да създават доста натрапчиво усещане за идещи сериозни проблеми и в политически и в икономически аспект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениегледам и не вярвам на ушите си....досега нали петрола беше виновен за спада на ДАКСА....явно излиза че това беше само оправдание понеже не може да се открие истинската причина за случващото се..........Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо така се капична тоя розовоанус катил, проклетдае? И цяла Европа с него?Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКорелацията между пазарите и между петролът линее и се спихва от ден на ден като политическият рейтинг на уродът меркел, проклетадагоривададано.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpmuk Разгледай мнениеВ понеделник напазарувах къси.... може и за мишкуняк да ме обявят колегите, но струва ми се потенцяла надоло е доста по-голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКупуването по време на "корекция" на мечи маркет се нарича контрене. А то е доста опасно занимание. Изразът "мечи маркет" го заимствам от теб. Аз все още не твърдя, че сме в него, но наближаваме.
Няма ли за вас къси???!!!! Би трябвало да скъсявате при всяко рали или при тъй-нареченета от вас "корекция", не да купувате на всяко локално дъно с минимално съотношение риск/печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТопков - исках да кажа, че спадът при отварянето на европейските пазари не ме обезпокои и въобще не се учудих, когато накраят излязоха на плюс... и че мишкуняшкият пазар беше ДО ТУК (според мене засега).
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеЧовече, може ли по нелигаво да се изразяваш? Какво изобщо казваш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКупуването по време на "корекция" на мечи маркет се нарича контрене. А то е доста опасно занимание. Изразът "мечи маркет" го заимствам от теб. Аз все още не твърдя, че сме в него, но наближаваме.
Няма ли за вас къси???!!!! Би трябвало да скъсявате при всяко рали или при тъй-нареченета от вас "корекция", не да купувате на всяко локално дъно с минимално съотношение риск/печалба.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар