Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Според мен намеква че идва време за корекция, щото края и е на 12200 .......
така аз я тълкувам ....
Някои нещо за Ареалбанк, не върви нещо с банките ,ама никак не върви от февруари а художниците я чертаят до 41 най малко тези дни....Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Ferry, можеш ли с две думи да разясниш тази графика за непросветените?
така аз я тълкувам ....
Някои нещо за Ареалбанк, не върви нещо с банките ,ама никак не върви от февруари а художниците я чертаят до 41 най малко тези дни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Много напомпана ми се вижда и на мене (не че имам нещо против).
Дига се защото Адидас очакват 20-22% растеж на печалбите за 2017-2020. Това като го капитализираш при 22% и става 221% растеж. Което не е малко. Но може и да не стане точно така.
Аз лично бих взел (ако нямах) на цена под 130, т.е. Ц/П 26 и надолу.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениедокъде ще я напомпат тая цървуланска акция? И защо? Адидас стана нещо като нашият Бръз мишок.
Дига се защото Адидас очакват 20-22% растеж на печалбите за 2017-2020. Това като го капитализираш при 22% и става 221% растеж. Което не е малко. Но може и да не стане точно така.
Аз лично бих взел (ако нямах) на цена под 130, т.е. Ц/П 26 и надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениепоследно за днес:
по стеченеие на събитията от последните дни, днес на дакса портфейла ми се разпра! очакван профит от дивиденди юни грубо бруто 4.5кевро.
приятна почивка на всички!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеdax днес направи добро представяне. фокуса се измества към Q1 резултатите. надявам се да няма изненади.
монти, за коба днес хубав денпогледна ли какви очаквания са заложени за '18-20г.? като нищто могат да я закарат до 14 цената.
Другата седмица ще е опастна заради ФЕД....
Аз купих доста Ареалбанк а тя нещо тренира за гюле или поне за стопер....?
некой нещо за нея.....
Коментар
Коментар