IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• dax днес направи добро представяне. фокуса се измества към Q1 резултатите. надявам се да няма изненади.

монти, за коба днес хубав ден погледна ли какви очаквания са заложени за '18-20г.? като нищто могат да я закарат до 14 цената.

Коментар

• Ами аз - ако е за снасянето, Желязко: доволен от Allianz и BMW и леко разочарован от Daimler - защото те имаха капацитетът да повишат тоже дивидентът, ама нищо - нека реинвестират в бизнесът.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• интересна година за дакс компаниите се очертава. много компании повишават и някои добавят екстра дивидент за 2016, отделно от растежа в курса на акциите. и при вашите ли е така?

Коментар

• OHL пак излетя

Коментар

• Драги оправи настроението на паралиите, слънцето във Франкфурт грейна, паркета се загря и климатиците в сървърното на дойче бьорсе в ешборн зашумяха по-силно

нека това се пренесе и на балатума на софийската борса!

Коментар

• Вчера мислех за корекция но като се разгледах кво става по форумите и новините явно ,ще ходим на горе вчера при 10 000 е било пробито с доста силен обем по доста позиции .тъка че едно 200 пункта сме на горе за сега
              Last edited by lobos; 10.03.2017, 07:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Като цяло, сега не е добре да гониш акции с високи дивиденти. Лихвите в САЩ ще вървят нагоре, а Марио Драги днес обяви победа над дефлацията. Затягането на паричната политика не е добре за високодивидентните.
                А за чий дявол да гоня акции с кежави дивиденти?

Коментар

• Ного добър отчет и по-тлъстичко дивидентченце на BMW - 3.5 кинта. Само не знам защо пак са ме бамнали от коментарите под статиите.

http://www.investor.bg/novini/444/a/...za-bmw-235379/

Коментар

• При Drys намалих средната с още 10 цента да видим дали днес ще минем 2$
                    Тук даже и дивидент гласуваха на всеки 3 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Може би го има като фактор, но високата дивидентна доходност би трябвало и да крепи акцията. Ама пак си е каръшко - ето - пуснал съм за продан малко Бръзи Мишоци - днес цената скочи, но... спря на стотинка под моята поръчка. Това нормално ли е?
                      Може би е защото днес на три пъти срещнах нигър. Но няма по-каръшко нещо от нигърското джудже. Срещнеш ли такова... уйде конят у вадата.
                      Като цяло, сега не е добре да гониш акции с високи дивиденти. Лихвите в САЩ ще вървят нагоре, а Марио Драги днес обяви победа над дефлацията. Затягането на паричната политика не е добре за високодивидентните.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        зямислял ли си се дали това не е ефекта на високата дивидентна доходност, която преследваш при първоначалната покупка
                        ​​​​​
                        Може би го има като фактор, но високата дивидентна доходност би трябвало и да крепи акцията. Ама пак си е каръшко - ето - пуснал съм за продан малко Бръзи Мишоци - днес цената скочи, но... спря на стотинка под моята поръчка. Това нормално ли е?
                        Може би е защото днес на три пъти срещнах нигър. Но няма по-каръшко нещо от нигърското джудже. Срещнеш ли такова... уйде конят у вадата.

Коментар

• GSJ-тези за дългосрочно си е оферта като знам как се строи в Испания а тези оперират в доста държави ,но за спекула едва ли ще станат за разлика от OHL

Коментар

• зямислял ли си се дали това не е ефекта на високата дивидентна доходност, която преследваш при първоначалната покупка
                            ​​​​​
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Импе не се знае от кой храст ще излезе заека капани трябва се слагат
                              Тръпка кво да правим
                              Не знам де е заецът, ама аз некъв карък, мойта кожа. Каквото и да си купя, после задължително пада.

Впоследствие - възстановява и задминава цената ми, плюс това сосно ми снася дивиденти, както съм предвидил - ама в началото пада, за да ме дразни. Немските бяха така, HSBC и ВР така, а и в България пазарувам ли си почти винаги: пак така. Уж ги дебна - по графики и простотии, ама все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ми защо си си купил акция, която се казва: ДРИС ????? Аз и осем цента няма да дам за такава само зарад името и - аз на Адмирал Груп (труп) се назлъндисвах, щото ми напомняше за адмирал Колини (а на кой друг тука - за оня инвалид - Нелсън), камо ли - "дрис".

Аз не се шашкам, добре съм си преценил компаниите - само не зная какво да правя - да си взема още някоя и друга ли - да чакам по на сгода ли... то само за Мидите се колебая - Тотал и Лукойл и сега са ми скъпи, а и Газпромчето може на лято още малко да послезе.
                                Импе не се знае от кой храст ще излезе заека капани трябва се слагат
                                Тръпка кво да правим

Коментар

Working...
                                X