IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GSJ сега им погледнах сайта то голяма фирма било тва кат на ракета прилича
    http://www.grupo-sanjose.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

дебнем да ...вземем
      дядя путин ме кефи много. обичам тази страна и народ
      Аз и Лукойл ща (ного големи запаси имат) - ама са ми скъпи... на 41 кинта ако може да паднат...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Импе кво се тревожиш тва не е падане питаш ли ме мен кво да кажа имам DRYS средна цена 2,30 сега е 1,58
        Ми защо си си купил акция, която се казва: ДРИС ????? Аз и осем цента няма да дам за такава само зарад името и - аз на Адмирал Груп (труп) се назлъндисвах, щото ми напомняше за адмирал Колини (а на кой друг тука - за оня инвалид - Нелсън), камо ли - "дрис".

Аз не се шашкам, добре съм си преценил компаниите - само не зная какво да правя - да си взема още някоя и друга ли - да чакам по на сгода ли... то само за Мидите се колебая - Тотал и Лукойл и сега са ми скъпи, а и Газпромчето може на лято още малко да послезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

А аз - полакомих.

Виж, ако паднат под 4 кинта - гепи си. Туканка поскъпването на рублата е плюс - дивидент - в рубли.
          дебнем да ...вземем
          дядя путин ме кефи много. обичам тази страна и народ

Коментар

бях се засилил да заредя газопроми на около 4.37, добре че се дръпнах навреме.
            иначе приятно изненадан с екстра-дивидент по една позиция, с което само от нея май месец 3кевро
            А аз - полакомих.

Виж, ако паднат под 4 кинта - гепи си. Туканка поскъпването на рублата е плюс - дивидент - в рубли.

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
              Добре....добре,харесал съм си туй- онуй плюс роснефт,ама кога точно да ги купувам....да не зема да изтърва момента.
              Газпром съм купил на средна цена 3.50 не вярвам да слезе дотам,но и да слезе не ме притеснява,това ми е дългосрочно.
              Аферим - за Газпром - нагувичил си се ного на сгода. Дивидентна доходност над 5% ще имаш - да. Рублата поскъпна - очаквам например 8 рублички дивидент, тоест около 20 цента на АДР-че.

Аз - какво ме прихвана - допълних си на 4.4 - 4.5 еврака - полакомих се, макар миналата година да си пазарувах на 3.8. Струва ми се - това: сезонна акция. Лятото - топло - пада - инвеститорите забравят, че половин Европа е робиня на Газпром... ама зимата, като свие студът - сещат се, че ако дядя Вова врътне кранът, ще им замръзнат дирниците.

Ако падне под 4 кинта, може да си взема още малко.

Коментар

Слузестите ми акцийки-и-и-и-и-и...

докъде ще я напомпат тая цървуланска акция? И защо? Адидас стана нещо като нашият Бръз мишок.
                бях се засилил да заредя газопроми на около 4.37, добре че се дръпнах навреме.
                иначе приятно изненадан с екстра-дивидент по една позиция, с което само от нея май месец 3кевро

Коментар

Капиталова - ама временно. Капиталовата загуба/печалба си е нещо виртуално, докато не продадеш. Дивидентчето обаче си е дивидентче.

Направо съм в дилема - да си взема ли още някоя Мидичка или да се надявам и на по-сгодно? Яд ме е малко, че пазарувах на 25 кинта или май малко по-надолу, ама какво да се прави - излакомих се тогава. Мога да доинвестирам, та да усредня, ако паднат още. Ного важно - пак ще се качат.
                  Импе кво се тревожиш тва не е падане питаш ли ме мен кво да кажа имам DRYS средна цена 2,30 сега е 1,58

Last edited by lobos; 09.03.2017, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Цената на петрола остава на нива около 50, без изгледи за съществено покачване, ШЕЛ конкретно напоследък само продават от находищата си по света, дългове не малки имат. Дивидента е добър, но към момента има очаквания и за по - ниски цени.
                    Слузта ще се движи 50-55 кинта според мене - тя е оптимална. В моментът спадът е по-скоро временен - поради причината си - резервите на САЩ - иначе ОПЕК сис пазват самоналожените ограничения за добив на слуз, което е по-важно.

Шел продават някои находища, но това е защото преструктурират бизнесът си и то по начин, който много ме радва. Нали купиха BGgroup за 50 МБ? - това е крайно силна компания, която набляга ного повече на газчицата, отколкото на петролът - тоест Мидичката диверсифицира бизнесът си в посока - газчица, която дълго-дълго ще остане стратегически важно гориво.
                    Дългове имат към 25 МБ ако не се лъжа, баш-шефчето смята погасяването им за основен приоритет - за около 5 години мисля ще ги погасят и без да разпродават повече нищо - само от печалбичките си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

ами петролчето поевтинява(преди малко тамън с долар и нещо), някои ще се нагувичи с 7 % дивидент, но и неясно колко % капиталова загуба
                      аиде докато си пиша и тества как е трасето под 49 $
                      Капиталова - ама временно. Капиталовата загуба/печалба си е нещо виртуално, докато не продадеш. Дивидентчето обаче си е дивидентче.

Направо съм в дилема - да си взема ли още някоя Мидичка или да се надявам и на по-сгодно? Яд ме е малко, че пазарувах на 25 кинта или май малко по-надолу, ама какво да се прави - излакомих се тогава. Мога да доинвестирам, та да усредня, ако паднат още. Ного важно - пак ще се качат.

Коментар

ей пимпе
                        обущата отново мачкат
                        твойте цървули да не ти правят дискомфорт,а? хахахахаха

Слузестите ми акцийки-и-и-и-и-и...

докъде ще я напомпат тая цървуланска акция? И защо? Адидас стана нещо като нашият Бръз мишок.

Коментар

• ей пимпе
                          обущата отново мачкат
                          твойте цървули да не ти правят дискомфорт,а? хахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            OHL- бях се вторачил при спада под 2 ама нямах кеш и трепереха пръстите ... Сега имам кеш ама ми се клати ръката на двойно по-висока цена ...
                            Чакам корекция покрай евро изборите ...
                            Кой е твоя фаворит от GSJ DGI i OHL
                            Аз на скоро се канех на OHL на 3 евро ама май кеш нямах GSJ тез не сам ги разучил ама квото ми е падалo като инфо строяха някой голям проект в Мадрид се почета тези дни гледам в форума много ги пишат и коментират ,само и малко кеш да освободя че пак сам при Amper i Sniace

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Банките особено летят нищо ще почакам ,забелязвам че много се дигат и агенциите за недвижими имоти следя GSJ DGI i OHL
                              OHL- бях се вторачил при спада под 2 ама нямах кеш и трепереха пръстите ... Сега имам кеш ама ми се клати ръката на двойно по-висока цена ...
                              Чакам корекция покрай евро изборите ...
                              Кой е твоя фаворит от GSJ DGI i OHL
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Мда... сгреших в прогнозата - и аз чаках да допълня при корекция ... Днес на Ибекс май всичко лети
                                Банките особено летят нищо ще почакам ,забелязвам че много се дигат и агенциите за недвижими имоти следя GSJ DGI i OHL

Коментар

Working...
                                X