IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Една трета само на 17,7..
    Иска ми се да има една по дълга корекция на мечия маркет....
    В момента ДБ пак се бори под 16,7...там има някакво ниво....
    Корекция на мечия маркет?
    ДБ днес добре

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Не знам, ама при този фрийфол може и дъното от 2014 на ДАКС-а да подобрим.
      Затова ми е интересно кой какво мисли.
      ДБ останах с впечатлението, че си го кеширал?
      Една трета само на 17,7..
      Иска ми се да има една по дълга корекция на мечия маркет....
      В момента ДБ пак се бори под 16,7...там има някакво ниво....

Коментар

Според мен поне до четвъртък ще държа банките ....
        Според мен удариха двойно дъно.....за ДБ става въпрос.....
        Не знам, ама при този фрийфол може и дъното от 2014 на ДАКС-а да подобрим.
        Затова ми е интересно кой какво мисли.
        ДБ останах с впечатлението, че си го кеширал?

Коментар

Пичове, какво правите с дългите позиции?
          Ще затваряте, затворихте или ще държите до някакви нива?
          Тази седмица, ако продължаваме недолу не виждам нищо хубаво.

Според мен поне до четвъртък ще държа банките ....
          Според мен удариха двойно дъно.....за ДБ става въпрос.....

Коментар

• Пичове, какво правите с дългите позиции?
            Ще затваряте, затворихте или ще държите до някакви нива?
            Тази седмица, ако продължаваме недолу не виждам нищо хубаво.

Коментар

• 29-година ДАУ е 380 пункта, а Дженерал Мотърс тогавашния еквивалент на Епъл е 72 долара за акция,3 години по-късно ДАУ е на 41 !!!,а Дженерал Мотърс върви по 7 !!!долара

Коментар

• Импе, днес ме притеснява, че още ни казал "Ръстттттттт"

Коментар

ДАХ-а е напълно независим индекс, т.е. нищо не зависи от него...
                  Чайни, петроли и т.н. ще решат накъде ще ходи. Аз ще го държа.
                  Японският индекс е горе-долу единственият в регионът, който е сериозно напред на петгодишна или тригодишна база, тоест има накъде да отстъпва, докато другите азиатски индекси просто нямат място за отстъпление.

Китай трудно ще пада ного надолу - неслучайно за тия две седмици Шанхаецът бе толкова стабилен. Единствената заплаха са гадните подземни сополи, освен ако не броим истерическите дрънканици на старият урод сорос, дано умре в ужасяващи мъки.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ааа, никви рубли, там е непредсказуема работата.
                    Освен санкции, имаш нефт + Турция + Сирия и доста неизвестни.
                    Аз Русия си мисля през RSX/RSXJ да я пробвам.
                    Що бе какво не те кефи рублата като по учебник гледаш петрола и се сещаш за рублата,няма изненади?
                    Last edited by Grosss; 23.01.2016, 15:31.

Коментар

Как я виждаш ДАХ и японците в понеделник...че ще бягам май....
                      ДАХ-а е напълно независим индекс, т.е. нищо не зависи от него...
                      Чайни, петроли и т.н. ще решат накъде ще ходи. Аз ще го държа.

Коментар

Ако отпаднат санкциите против русия .... дали да не се зайграем пак с рублата...биу....
                        Не: "ако", но: "когато". - Най-късно наесен, или най-най-ного другият януари - когато Доналдът влезе в Белият дом, а обонго се върне на банановото дърво, където му е мястото.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Истината е че стоях като шашнат на компютъра и гледах ДБ под 17 и сбербанк под 4....евро..
                          Понеже мислех като теб се забих в ДБ и то с поръчка под моментната цена с 4% а домочадието ми нашепваше и двете и двете ,като си толкова русофил ама пусти страх а сега руската банка скочи с 14 %....а имах кеш.....мой...
                          А и ДБ я купувам с собствена платформа а сбербанк с брокер и обаждане по телефона и по високи комисионни.......
                          Как я виждаш ДАХ и японците в понеделник...че ще бягам май....

Коментар

Ако отпаднат санкциите против русия .... дали да не се зайграем пак с рублата...биу....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Е то като сметнеш, че 3 пъти занулявах сметки с твоите пари, а след това като сметнеш и терзанията, които имах като купих с моите, преди да тръгне на обратно..... Дължиш ми 20 0000. Всъщност 25 000, да мога да заредя нова сметка с твоите пари.
                              Доверително управление му казват нашите посредници

Умен, че и хитър "Наивник"....Загубата за мен, а печалбата за него....

пп Напълних чушките и ги сложих да се пекат, но май вече не ми се яде и пие...С тези загуби....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Умен Мамун !
                                Сега да ми продадеш нефта и да ми преведеш кинтите по сметката....

пп Все пак и аз имам някаква заслуга ...Два дни и нощи се моля на Дедо ....
                                Е то като сметнеш, че 3 пъти занулявах сметки с твоите пари, а след това като сметнеш и терзанията, които имах като купих с моите, преди да тръгне на обратно..... Дължиш ми 20 0000. Всъщност 25 000, да мога да заредя нова сметка с твоите пари.
                                Доверително управление му казват нашите посредници

Коментар

Working...
                                X