IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    А за това са измислени фючърсите за вода за зайци, както и опциите за суша за шарани
    Умен Мамун !
    Сега да ми продадеш нефта и да ми преведеш кинтите по сметката....

пп Все пак и аз имам някаква заслуга ...Два дни и нощи се моля на Дедо ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Защото не е имало вода когато е купувал зайци.......
      когато са тръгнали дъждовете да прави бартер с шарани....
      А за това са измислени фючърсите за вода за зайци, както и опциите за суша за шарани

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
        Малко хумор

Брокер обяснява същността на борсовата игра:
        - Представете си, че купувате чифт зайци. След месец те стават шест. Когато броят им нарасне на дванадесет, вие купувате по-голяма клетка. След десетина месеца вече разполагате с няколкостотин зайци и купувате нови клетки... Обаче изведнъж става наводнение и всичките ви зайци се издавят. Тогава вие денонощно започвате да се тормозите от мисълта: "Защо аз, глупакът, още в началото не си купих шарани!"
        Защото не е имало вода когато е купувал зайци.......
        когато са тръгнали дъждовете да прави бартер с шарани....

Коментар

• Малко хумор

Брокер обяснява същността на борсовата игра:
          - Представете си, че купувате чифт зайци. След месец те стават шест. Когато броят им нарасне на дванадесет, вие купувате по-голяма клетка. След десетина месеца вече разполагате с няколкостотин зайци и купувате нови клетки... Обаче изведнъж става наводнение и всичките ви зайци се издавят. Тогава вие денонощно започвате да се тормозите от мисълта: "Защо аз, глупакът, още в началото не си купих шарани!"

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Нямам идея. По принцип не съм фен на прогнозите за цена на око. В ДБ виждам супер много подводни камъни - тепърва ще имаме преструктуриране, правни разноски и др.
            Загубите вече не са само от write-offs и изгубени дела. Джон Краян не ми звучи убедително - ще намаляват дебт трейдинг-а, ще продават Deutsche Postbank, али бали... Виси си офиса в Москва, ще видим там какво ще се случи...
            Не че не ме кефи, но има още надолу и бих си я купил скромно като му дойде времето.
            Ти сутринта на 16,20 евро ли взе? Иначе разни смешковци и дават таргет около 30, ама знаеш ...
            Гледам прогнозите днес на ДБ от един от тези анализатори са намалени от 29 за 21, 22 евро но остава холд ....но при цена 17,58 си е жива положителна прогноза
            За края на седмицата ...
            Оставих и двете си позиции на банките от ДАХ коба и ДБ/ ....
            Сега ще гледаме невижданата буря в щатити да не развали понеделника...щото давос според мен трябва да окаже положителни емоции....на борсите от всички земни кълбета.....
            Ако отпаднат санкциите против русия .... дали да не се зайграем пак с рублата...биу....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              За пръв път от всички индекси, следени в Инвесторът, няма нито един дори на червено.

Бой по мишкуняците !!!!
              те мишкуняците ca днешните бикове
              Вся Власть Советам

Коментар

• За пръв път от всички индекси, следени в Инвесторът, няма нито един дори на червено.

Бой по мишкуняците !!!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе,сигурно си щастлив днес.... на тези мишкуняци им съдраха кожата от бой
                  "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                    Добре се движим. Сега малко подкрепа и от щатите, и седмицата може да завърши доста добре
                    Явно Щатите отварят също тоже силно - да.

Явно днес мишкуняците ядат брутален побой по всички земни кълбета.

Инвесторът - предлагам (към останалите ми предложения за нови човечета) и следното:
                    - Биченце изненадва изотзад мишкуняк, дига му куйрукът и го налага със старовремска тупалка за килими.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      В ЮАР имаше един който се казваше Путкомахвани и беше собственик на отбора
                      в който Христо Стоичков беше треньор.
                      Лиза Мишпека е също доста култова личност

https://en.wikipedia.org/wiki/Lisa_Misipeka

Коментар

• Добре се движим. Сега малко подкрепа и от щатите, и седмицата може да завърши доста добре
                        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Какво е "мъдуро"? Наистина ли някой се казва така? - Е, това вече е извратено.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nicol%C3%A1s_Maduro
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                            Саудитска Арабия: Петрол под $30 за барел е лудост

Кралството няма да намалява добива на нефт
                            Според мене беше лудост целият свят да налива цели гигабимберици на чаршафосаните негодници в продължение на ного години, но това е отделен въпрос.

Коментар

• Американците чрез стратигическите си резерви свалят цените спекулативно,но
                              се вижда че толкова са намалели,че на тоз етап трудно е да поддържат спада.

Коментар

• Саудитска Арабия: Петрол под $30 за барел е лудост

Кралството няма да намалява добива на нефт
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X