IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    не си прав за даймлер. На всяка компания печалбата е една леко спорна категория. Има ли я, няма ли я, какви счетоводни стандарти как и влият. За това е хубаво човек да гледа и други показатели. Да вземем например към ЕБИТДА. Получава дсе ентърпрайз валю ебитда към то 3,3 - изключително ниско. .
    Признавам че не съм я гледал ко, ма ми е интересно от кой ръкав и как ги вадиш тия цифри ?

Хвърлих 1 поглед, яхуто ги дава на 8.9, а гфокуса на 7.2.
    1-2 пункта разлика с твоите разбирам, ама 2-3 пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Хууу де, пусни черти нагоре, стига черта надолу! Дръпи една почти вертикална до 100 евро. Наеш що банки прогнозират 100 еврака+???
      след като свърши това последното 5 надолу ше има доста нагоре, може и над 100. Ето ти едно успокоение !!!
      На ей тва прилича descending triangle

Last edited by michaelis12; 05.02.2016, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        чак такова няма да се случи мисля, може да го спрат замалко и да се "договорят с врага" и котировката ше скочи много ясно нали не от 1000$ на 5000$ но с 200/300 колкото да те изтърбушат ако си SELL , ше има някой друг марджин кол на SELLa и нещата са 6
        Според мен всичко ще стане много бързо ,преди тълпата да се е усетила процеса ще е завършен ,това което има да става е акумулирало енергия дълги години

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          чакай са това не е окончателно .... просто вълните свършват на 5 и аз виждам само 3 бройки до сега, но дали така ше стане или Даймлера ше тресне 500 евра незнам, но по-скоро 50 евра да тресне ...
          И Импето искаше да му се обясни на картинката и аз се пробвах да му обясня
          Хууу де, пусни черти нагоре, стига черта надолу! Дръпи една почти вертикална до 100 евро. Наеш що банки прогнозират 100 еврака+???

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Мишо, стига с тия линии по Даймлера, че ми се догажда
            Днес ръъъъст ... преди жмуц.
            чакай са това не е окончателно .... просто вълните свършват на 5 и аз виждам само 3 бройки до сега, но дали така ше стане или Даймлера ше тресне 500 евра незнам, но по-скоро 50 евра да тресне ...
            И Импето искаше да му се обясни на картинката и аз се пробвах да му обясня
            Last edited by michaelis12; 05.02.2016, 13:59.

Коментар

• Мишо, стига с тия линии по Даймлера, че ми се догажда
              Днес ръъъъст ... преди жмуц.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Нека техничарите, дето разбират от графики, да обяснят туй:

Това вече не е комедия, това е ГРОТЕСКА. Обяснявайте ми колкото щете, че пазарите си знаели работата.

Дъно Едно - Дизелгей - нищо не се знаеше, дали и други автомобиладжии няма да гръмнат и да им треснат по десетина МБ глоби.
                Дъно Две - Daimler вади фантастически отчет, а пред компанията няма нито негативни перспективи, нито каквито и да било предвидими рискове.

Въпреки това дъно Две, което фундаментално погледнато не би трябвало въобще да съществува, е дори по-дълбоко от дъно Едно... а дивидентаджийски Daimler вече бие нашата любима Софарма Трейдинг, която Фортиссов (и не само) толкова ного обича.
                Ето бе Импе ето ти един вариянт на какво би се случило но дали точно така ще се случи незнаем ....

Коментар

Въпросът е, че възможността пазарът да продължи да се държи идиотски, е все така актуална. Кредитът не е лоша идея - ако отиде Daimler на около 38 кинта - ще си погасява човекът кредитът само от дивидентите.
                  Ако погледнеш графиката 38-42 кинта е горе-долу средната цена за няколко години назад. По-скоро ралито през последните 2-3 години изгелжда е било въздухарско.

Коментар

И аз "подозирам", че някой ден един хубав 368-километров метеорит може да ни се натресе в тимбериците, но нямам никакви основания да твърдя, че това ще се случи 16-а година.

Апропо - Daimler прогнозират ръст на продажби и печалба и за 16-а година.

"Апропо - Daimler прогнозират ръст на продажби и печалба и за 16-а година."

Те и германските политици прогнозират, че ще могат да "интегрират" подчовеците, ама ти не им се "връзваш", нали?

Коментар

Това вече не е комедия, това е ГРОТЕСКА. Обяснявайте ми колкото щете, че пазарите си знаели работата.

Дъно Едно - Дизелгей - нищо не се знаеше, дали и други автомобиладжии няма да гръмнат и да им треснат по десетина МБ глоби.
                      Дъно Две - Daimler вади фантастически отчет, а пред компанията няма нито негативни перспективи, нито каквито и да било предвидими рискове.

Въпреки това дъно Две, което фундаментално погледнато не би трябвало въобще да съществува, е дори по-дълбоко от дъно Едно... а дивидентаджийски Daimler вече бие нашата любима Софарма Трейдинг, която Фортиссов (и не само) толкова ного обича.
                      Morgan Stanley MS +4.00% interpreted the forecast for 2016 as weak. In a report it said this guidance of slight growth “is rather subdued versus expectations not long ago. The world is a much more uncertain place,” Morgan Stanley said.

Investment researcher Evercore ISI said Daimler’s results and guidance were in line with consensus, but it was surprised by the significantly lower free cash flow forecast reflecting upcoming heavy investment in new technology. Mercedes’ profit margin was likely to stay at or above 10 per cent for 2016
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        взимай кредит и купувай, може и кол опции
                        щом няма вариянт ти да бъркаш, защо да не рискуваш
                        Въпросът е, че възможността пазарът да продължи да се държи идиотски, е все така актуална. Кредитът не е лоша идея - ако отиде Daimler на около 38 кинта - ще си погасява човекът кредитът само от дивидентите.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

взимай кредит и купувай, може и кол опции
                          щом няма вариянт ти да бъркаш, защо да не рискуваш
                          Last edited by ceneto; 05.02.2016, 13:03.
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            Някои просто "подозират" какъв ще е отчета за 2016г.
                            И аз "подозирам", че някой ден един хубав 368-километров метеорит може да ни се натресе в тимбериците, но нямам никакви основания да твърдя, че това ще се случи 16-а година.

Апропо - Daimler прогнозират ръст на продажби и печалба и за 16-а година.

Коментар

Някои просто "подозират" какъв ще е отчета за 2016г.

Коментар

• Нека техничарите, дето разбират от графики, да обяснят туй:

Коментар

Working...
                                X