IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Днес продадох малко Sniace ,дано в понеделник или вторник върне да си ги взема пак ,чакам понеделник да видим тази банка Popular няма ли да отскочи малко ,че само се ядосвам с нея
    Затворих банка Популар

Коментар

• Монти - и аз казвам, че на Coca cola не добър отчет. HSBC си е силна, вярвам, че няма да има нищо ужасяващо в. Струва си човек да си купи, за да цоца хубав дивидент, макар че да - поскъпнаха.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Китайският конгломерат HNA става акционер в Deutschе Bank 1
        Китайците държат вече 3% от акциите в най-голямата германска банка, но планират да увеличат дела си...

Очаквах въпроса защо финансови но и нашите са писали....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Вторник чакаме с интерес отчетът на HSBC. Дано е добър и яко да снасят, за да ги обичам все така. Отчет на Allianz: приличен - държим се мъжки, дивидент расте според мен леко необмислено. GSK - отлични продажби, кекава печалба - явно заради врътките с Novartis. Coca cola въпреки неособено добрите резултати, вдига дивидентченцето на 0.37 зеленички. По-рано Daimler зарадва с резултатите, но очаквах ососняване на дивидентченцето. Впрочем това е поведение, което по-уважавам, отколкото спад на продажбите, но увеличаване на дивидентчето. Най- интересна ми е обаче Мидичката. Вярно - натрупа сосен борч - около например 26 МБ, доколкото си спомням - а и разпродава някакви работи, но това е поради закупуването на BGgroup - а това е изключително стратегическа покупка - защото диверсифицира отлично бизнесът - не само слуз, но и газчица, а за мен газчицата е може би дори по-перспективна и сигурно от слузта. Закупената компания е най-големият доставчик на газчица в Щатите - за мен Мидата стана окончателно една от най-могъщите компании на света, поне в бизнесът със суровини. А финансовите планове поставят за основен приоритет погасяването на дълговете до няколко години. Освен туй ми хареса гяволъкът на на господарите на Мидичката - дават възможност на хората да запишат нови акции, вместо да лапнат дивидент - и така да избегнат 15% данък дивидент в Холандия... но аз мъдро си купих британски акции, така че не ме вълнува офертата - искам си сухото, а не тревопушнически Мидички.
          BP тоже прилично - остава им да платят около 18 МБ глобичка за оная беля в Мексиканският залив. Резултатите са прилични, въпреки тежките спадове в цената на слузта през миналата година. Разбира се - на мене ми е тръпката колко ще ми снесат на 31-ий март - зеленичко десетаче, или зеленичко шейсетаче.

Тия работи понаучих досега за моите секси акциики, дано съм ви бил мънинко полезен с инфо

Императоре, дано е добър отчета щото банката ,ще има спад при всички обстоятелства но ако е е лош ще има по голям спад по трудно възстановяване...
          При всички случай в понеделник или вторник ще купувам финансови акции....може и френски...зависи от цената ...
          При кока кола имаше лош отчет....но ти щом така смяташ...
          Протокол ,кога изтича записването на Уникредит....?

Коментар

• Вторник чакаме с интерес отчетът на HSBC. Дано е добър и яко да снасят, за да ги обичам все така. Отчет на Allianz: приличен - държим се мъжки, дивидент расте според мен леко необмислено. GSK - отлични продажби, кекава печалба - явно заради врътките с Novartis. Coca cola въпреки неособено добрите резултати, вдига дивидентченцето на 0.37 зеленички. По-рано Daimler зарадва с резултатите, но очаквах ососняване на дивидентченцето. Впрочем това е поведение, което по-уважавам, отколкото спад на продажбите, но увеличаване на дивидентчето. Най- интересна ми е обаче Мидичката. Вярно - натрупа сосен борч - около например 26 МБ, доколкото си спомням - а и разпродава някакви работи, но това е поради закупуването на BGgroup - а това е изключително стратегическа покупка - защото диверсифицира отлично бизнесът - не само слуз, но и газчица, а за мен газчицата е може би дори по-перспективна и сигурно от слузта. Закупената компания е най-големият доставчик на газчица в Щатите - за мен Мидата стана окончателно една от най-могъщите компании на света, поне в бизнесът със суровини. А финансовите планове поставят за основен приоритет погасяването на дълговете до няколко години. Освен туй ми хареса гяволъкът на на господарите на Мидичката - дават възможност на хората да запишат нови акции, вместо да лапнат дивидент - и така да избегнат 15% данък дивидент в Холандия... но аз мъдро си купих британски акции, така че не ме вълнува офертата - искам си сухото, а не тревопушнически Мидички.
            BP тоже прилично - остава им да платят около 18 МБ глобичка за оная беля в Мексиканският залив. Резултатите са прилични, въпреки тежките спадове в цената на слузта през миналата година. Разбира се - на мене ми е тръпката колко ще ми снесат на 31-ий март - зеленичко десетаче, или зеленичко шейсетаче.

Тия работи понаучих досега за моите секси акциики, дано съм ви бил мънинко полезен с инфо

Коментар

• Olgerd Eichler » Der Mainfirst-Fondsmanager über gute Aussichten von europäischen ­Aktien, Einflüsse aus der Politik und Chancen bei Zyklikern. 18.02.2017

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                купих Admiral Group 50 броя по 21.90 да видим отчета който излиза март
                Добре дошъл на бордът на гемията тогава И аз имам не ного - просто името на компанията твърде натрапчиво ми напомняше за господин Колини и злочестата му участ, за да си взема повече.

Коментар

• Днес продадох малко Sniace ,дано в понеделник или вторник върне да си ги взема пак ,чакам понеделник да видим тази банка Popular няма ли да отскочи малко ,че само се ядосвам с нея

Коментар

• купих Admiral Group 50 броя по 21.90 да видим отчета който излиза март
                    бавно и тихо нагоре

Коментар

• 7.60 кинта сосен дивидентец от Allianz. Аз: доволен.

Коментар

• Ето започна се един то клакьорите убеждава че поскъпването тепърва започва и акциите не са скъпи
                        http://www.varchevbrokers.com/cramer...вете-са/
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                          Кой кво ще да ми говори за мен не е нормално един виртуален клюкарник какъвто е фейса да струва колкото целата ни държавица заедно с територията и сградите по нея а хаи фоня 600млрд просто това са побъркани неща и крайно изкривени
                          Съвсем съгласен с тебе. Още повече - че виртуалството е нещо нематериално. Сега Букчето е на мода - утре нещо ново може да пъкне отникъде и да го затрие, както стана с онова... не Скайпът, а другото нещо, дето се ползваше за комуникация преди Скайпът, вече не помня какво беше. Дори преди софтуерните неща - хардуерните носители на информация пъкваха, завземаха света и изчезваха бръзо. Помните ли аудио-касетките? А видеокасетите? Колко време изкараха? После пъкнаха лъскавите плочки, вече и те си заминават. Помня когато туриха първият уличен телефон с магнитна карта - не в България: първият на света - вече кой ползва такова нещо, щом всеки има моба? А колко се усъвършенстваха самите моби? Като замисля за тия работи, струва ми се, че съм живял поне 348 години. Но има неща, дето са вечни - обикновени ежедневни стоки и материални ресурси, без които не може.

Апропо - ного се кефя на британските работи. Бабето поскъпва, акциите падат - това е ного яко, при положение, че дивидентът се изчислява в Бабета. Яд ме е само, че ГСК поскъпва непрестанно, трябваше на 17.98 да си накупя повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Интересно ми е каква е причината да наричаш хората с фейсбук акаунти телета? Понеже страницата има много приложения, предполагам че тук като по-интелигентна част от хората всички сме по-наясно, че тя не е само за селфита и тагвания от ресторанти и има доста, дори бизнес настроени, приложения, които са плюсове в интернет пространството.
                            Нямах това предвид,използвах идиома,защото ми допада,и усетих точен момент да го използвам.
                            Нищо против нямам никого и нищо,всеки си носи сам кръста за постъпките си.
                            FB,ги отиграх още на листването им,макар,че БГ брокерите не го листнаха веднага.
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Докато има телета ще има и касапи
                              Интересно ми е каква е причината да наричаш хората с фейсбук акаунти телета? Понеже страницата има много приложения, предполагам че тук като по-интелигентна част от хората всички сме по-наясно, че тя не е само за селфита и тагвания от ресторанти и има доста, дори бизнес настроени, приложения, които са плюсове в интернет пространството.
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Приятел, и аз нямам Дачия, ама продължават да се произвеждат Дачии...
                                Докато има телета ще има и касапи
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X