If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хахах да аз съм седнал на пода с един пера на китарата в нас запалил съм една лула на мира, хвърлил съм няколко бобени зърна и кокалчета и медитирам над графиките ...
Аха... ясно.
Какво пушиш? Дай малко от това.
И внимавай - да не запалиш огън по средата на стаята и да затанцуваш около него и да пееш бойният химн на Шака Зулу.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Дори звездобройничество не е - но обикновено шаманство.
По същият начин спокойно може за прогнози да се използват мармоти, жабоци, калинки и магарета.
хахах да аз съм седнал на пода с един пера на китарата в нас запалил съм една лула на мира, хвърлил съм няколко бобени зърна и кокалчета и медитирам над графиките ...
Според мен всичко ще стане много бързо ,преди тълпата да се е усетила процеса ще е завършен ,това което има да става е акумулирало енергия дълги години
те докато се осъзнаят то ше слезне и ше се върне, но ше им изкара акъла определено
Ако погледнеш графиката 38-42 кинта е горе-долу средната цена за няколко години назад. По-скоро ралито през последните 2-3 години изгелжда е било въздухарско.
Такива изводи се правят, като гледаш графики и само дотам. На цена 38 кинта дивидентната ти доходност отива над 8%, което за един световен концерн е абсурдно. Просто трудно пазарът ще допусне такава далавера.
Монетов, правиш обичайната "техничарска" грешка - разглеждаш някакви графики и чертички, като просто забравяш, че зад тях има нещо реално - производство, печалба, активи, пасиви, развитие на една компания - промяна на пазарна обстановка и хилядите РЕАЛНИ фактори.
Графиката е само функция на нещо, графиката е слугиня, никога господарка - но спекулантите не го разбират и затова създават пазарни абсурди.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар